Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

1 minute ago, Stivi_G said:

Айде стига с тези 15тина поредни победи. Дори феновете им сигурно не са толкова оптимисти, колкото доста хора тук. Ще губят точки, но въпроса е дали ние ще се възползваме.

ами виж им програмата до гостуването им на Анфийлд и ми кажи къде точно ще загубят точки 

31/01/24 PRL Manchester City 21 : 30 Burnley  
05/02/24 PRL Brentford 22 : 00 Manchester City  
10/02/24 PRL Manchester City 14 : 30 Everton  
17/02/24 PRL Manchester City 19 : 30 Chelsea  
20/02/24 PRL Manchester City 21 : 30

Brentford

24/02/24 PRL AFC Bournemouth 19 : 30 Manchester City  
02/03/24 PRL Manchester City 17 : 00 Manchester United

Подаръците от тях свършиха, тоя КДБ имам чувството,че и на 40 ще им е най-важният играч

Не съм врачка. КП и Улвс как им взеха точки? Челси, Тотнъм. Мачът им МЮ също не е 100% сигурен. Все пак е градско дерби и могат да загубят точки. Борнемут са доста корави напоследък и ще им е трудно. Видяхте, че едвам си взеха "лесните" мачове с Евъртън и днес. Въпросът е как ние ще се справим. Вече загубихме 5+ заради съдийски тесли. Не се знае колко още ще има в бъдеще.

27 minutes ago, Raybeez93 said:

ами виж им програмата до гостуването им на Анфийлд и ми кажи къде точно ще загубят точки 

31/01/24 PRL Manchester City 21 : 30 Burnley  
05/02/24 PRL Brentford 22 : 00 Manchester City  
10/02/24 PRL Manchester City 14 : 30 Everton  
17/02/24 PRL Manchester City 19 : 30 Chelsea  
20/02/24 PRL Manchester City 21 : 30

Brentford

24/02/24 PRL AFC Bournemouth 19 : 30 Manchester City  
02/03/24 PRL Manchester City 17 : 00 Manchester United

Подаръците от тях свършиха, тоя КДБ имам чувството,че и на 40 ще им е най-важният играч

Да се обзаложим? Аз казвам, че след тези 7 двубоя Сити няма да имат 21 т.  Твърдиш ли обратното? За какво да се хванем на бас? 

6 minutes ago, Сиймор said:

Да се обзаложим? Аз казвам, че след тези 7 двубоя Сити няма да имат 21 т.  Твърдиш ли обратното? За какво да се хванем на бас? 

Ха- аз казвам какво мисля,че ще случи, а ти ми влизаш рязко. Ами предложи ти за какво, с кеф ще ти се изплатя ако не съм прав 🙂

Толкова им е лесно на Шити, че няма на къде. Като им гледам мачове и се усеща едно такова чувство в другите отбори на безпомощност. Нюкасъл не пресираха, правят детински грешки, не могат да си подават. Смешно е и намирисва. Много им е лесна програмата и това се случва за пореден път. Нямаха някакви трудни мачове по празниците. Защо ли?

1 hour ago, blunt said:

Имат много лесна програма.

Колко пък да е лесна?  В оставащите 18 мача всеки отбор играе срещу всеки, без един.

В прекия двубой с тях (към 10 март) сме домакини, а в другите мачове кой дом, кой гост не е особено важно. Те са губили неочаквано точки от по-слаби отбори,  ние също.

За споменатия по-горе бас, ако го обявите официално тук,  аз предлагам загубилия да не пише във форума известно време - да кажем един месец => до трети април вечерта, когато ще има мачове.

1 hour ago, Raybeez93 said:

Ха- аз казвам какво мисля,че ще случи, а ти ми влизаш рязко. Ами предложи ти за какво, с кеф ще ти се изплатя ако не съм прав 🙂

Ако спечеля ти ще спреш да "храниш" Мадрид и Перес. 🙂

Ако ти спечелиш аз ще ти взема бутилка с пиячка по твой избор. До сто лева моля те! 😀 

16 minutes ago, baivan said:

За споменатия по-горе бас, ако го обявите официално тук,  аз предлагам загубилия да не пише във форума известно време - да кажем един месец => до трети април вечерта, когато ще има мачове.

Включваш ли се? Същата оферта и към теб имам🙂

17 minutes ago, baivan said:

е чак пък толкова ли не ни харесваш? 

А аз не плюя само Реал ами и Барса, не ме кефи испанския футбол просто 😀 но така не е честно, нека е равностоен баса- демек и аз да ти взема алкохол по твой избор 😀😉

4 minutes ago, Raybeez93 said:

А аз не плюя само Реал ами и Барса, не ме кефи испанския футбол просто 😀 но така не е честно, нека е равностоен баса- демек и аз да ти взема алкохол по твой избор 😀😉

Ами спрях алкохола от няколко месеца. Може една бутилка Перие. 🙂

36 minutes ago, baivan said:

Викаш сами да си орязваме пишещите във форума :sarcastic:

11 minutes ago, Raybeez93 said:

Не е до харесване, а за да може загубилия наистина да загуби нещо, не материално.

Към  "Морския мор" - и аз мисля, че Сити няма да спечели седемте поредни срещи от ВЛ,

така, че не мога да играя срещу тебе.  Остава  срещу  Рай'93 🙂  

Добре, щом цял месец самолишаване от писане е много, нека бъде само до 9 март на обяд.   

11 minutes ago, baivan said:

Не е до харесване, а за да може загубилия наистина да загуби нещо, не материално.

Към  "Морския мор" - и аз мисля, че Сити няма да спечели седемте поредни срещи от ВЛ,

така, че не мога да играя срещу тебе.  Остава  срещу  Рай'93 🙂  

Добре, щом цял месец самолишаване от писане е много, нека бъде само до 9 март на обяд.   

Идеално! Ако Сити вземат тези 7 двубоя-няма да пишеш срещу Мадрид, Перес и Суперлигата, а аз ти купувам алкохол по избор ако  гражданите загубят точки.

Според мен няй-ключовото за сезонът ни е къде ще сме ние и те след мача ни с Арсенал. Ако оцелеем някак си в следващите 3 мача да сме първи, нищо не ми пречи да направим и ние голяма серия. Лошото е, че имаме мач с Челси, които не помня от кога не сме ги били за първенство? Май от онова 5-3 на Анфийлд с дебелия Франк още като им беше. Арсенал са коварни също и според мен мачът ще прилича много на този от ФА, а не забравяме, че имаме и с Борнемут преди това, които не трябва да ги подценяваме, защото си бият стабилно и са в 4-та, 5-та най-добра форма в последните 10-тина мача. Излезнем ли сухи от тези 3 мача без Салах, без Ендо, без Робо, без Трент (не знам кога се връща), ще има пак състезание до края с 90+ точки. 

1 hour ago, tsbalabanov said:

Според мен няй-ключовото за сезонът ни е къде ще сме ние и те след мача ни с Арсенал.

Три мача не решават почти нищо. 

По-ключово ще е каква е разликата между нас и тях СЛЕД прекия мач на Анфийлд -10 март.  

3 minutes ago, baivan said:

Три мача не решават почти нищо. 

По-ключово ще е каква е разликата между нас и тях СЛЕД прекия мач на Анфийлд -10 март.  

Те нищо не решават сами по себе си, ама ако спед тях изоставаме на повече от 2 точки... гледали сме го тоя филм вече. Иначе за мен са най-ключови тия 3 мача, защото сме в най-лошия си период откъм контузии от началото на сезона. В момента ги няма Матип, ТАА, Собослай, Робо, Цимикас, Салах и Ендо. Тиаго и Байчетич няма да ги броя дори. Някои от горепосочените ще се върнат в някакъв момент за някои от тия 3 мача, но все пак. Затова според мен тия са ни най-критичните 3 мача тоя сезон, щото станат ли 3 точки разликата, ще ни минат по голова разлика в някакъв момент. Затова максимума до мача с тях трябва да е 2 точки, повече от това, пиши я бегала титлата.

2 hours ago, behemoth said:

Дали това няма да е последния мач на клоуна ТенХаг

За нас е по-добре да уволнен след мача им с Фулъм. Защото следващия им ще играя срещу Сити. С нов треньор и надъхани играчи могат да изкопчат нещо. Все пак си е градско дерби.

• Simply Red locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...