Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

Помечтахме час и половина. 
Ще трябва сами да се справяме. 

Както винаги е било.. не помня някога някой да ни е правил услуги, но бъди сигурен че Севън Хааг с нас няма да играе с някакви юношки и най-големия флоп в историята на ВЛ Антони

Sent from my iPhone using Tapatalk

6 minutes ago, Losing My Religion said:

Не виждам къде ги е бутнал днеска съдията. Рашфорд падна с минимален контакт, а дузпа за такова нещо никой няма да ти даде. Че трябваше вече да играят в лига 2 мошениците е друг въпрос.

При такава скорост не ти трябва кой знае каква балтия да загубиш равновесие. Нали си играл футбол? Какво ги оправдаваш съдиите? Малък контакт... Айде няма нужда. А ситуацията за дузпа е червен картон за Алисон или Келъхър в идентична ситуация. Или който и да е наш защитник. Ама аз много не разбирам от футбол. 

4 minutes ago, Сиймор said:

При такава скорост не ти трябва кой знае каква балтия да загубиш равновесие. Нали си играл футбол? Какво ги оправдаваш съдиите? Малък контакт... Айде няма нужда. А ситуацията за дузпа е червен картон за Алисон или Келъхър в идентична ситуация. Или който и да енсш защитник. Ама аз много ме разбирам от футбол. 

Играл съм футбол... Рашфорд търсеше нарушението, а за мен контакта беше прекалено лек за да се изкарва, че са бутали Сити (специално за тази среща). За това дали нас ще ни порежат е отделен въпрос. На всеки отбор феновете му е едно и също мисленето - ние сме най-порязани, другите са най-подпирани.
За дузпата също мое мнение е, че не е дузпа. Аз като играех за такива неща не се даваха фаулове, сега му се вика опасна игра, но всеки знае, че нарушение в средата на терена и такова в наказателното се гледат по различен начин.

3 minutes ago, Losing My Religion said:

Играл съм футбол... Рашфорд търсеше нарушението, а за мен контакта беше прекалено лек за да се изкарва, че са бутали Сити (специално за тази среща). За това дали нас ще ни порежат е отделен въпрос. На всеки отбор феновете му е едно и също мисленето - ние сме най-порязани, другите са най-подпирани.
За дузпата също мое мнение е, че не е дузпа. Аз като играех за такива неща не се даваха фаулове, сега му се вика опасна игра, но всеки знае, че нарушение в средата на терена и такова в наказателното се гледат по различен начин.

Приятел, аз съм играл футбол в Англия 7 години на позиция 4 и 6 и мога да ти кажа, че таива нарушения като това на Рашфорд го дават на 90%, особено когато противнокивия играч е последния от линията. Дали другия играе за контакта или не - правилото е едно (не се използват ръцете особено отзад). Ти продължавай да говориш кой, какво и как.

EDIT: Сити с играта може и да си заслужиха головете и победата, но да кажеш, че нямаше скандални решения в тяхна полза - гледал си друг мач, ама карай, минало-заминало. Всеки с гледната си точка. И да, срещу нас, всичките щяха да се свирят, дали това, или дузпата или това във малкото вратарско срещу Онана. Със здраве! 😉

16 minutes ago, Losing My Religion said:

Рашфорд търси нарушението? Как??? Спира се? Посяга към Уолкър? Рязко променя посоката си на движение? Или интуицията ти го подсказва, защото аз мисли не чета и не знам какво си е мислел Рашфорд като пое топката.

Това с най ощетените отбори и фенове дето реват много ми напомня на един футболен спец.

Боби, ти ли си това?

21 minutes ago, Сиймор said:

От сега прогнозирам много нерви, грозни сцени, картони за нас, Клоп изгонен, Пеп ухилен, 2-3 резачки от съдиите и победа за Сити в дербито с нас.

Аз пък прогнозирам победен гол за нас от "Коп". Бедуините няма да знаят къде се намират!

1 hour ago, victory200 said:

Абсолютно чиста дузпа не дадоха на юнайтед и пак им вкараха?!?

стига бе хора....:D ако това е дузпа трябва да закрият футбола, нека гледаме реално на нещата. Фал при първия гол за мен също просто няма как да има, циганина падна буквално в момента, в който оня си сложи ръка на рамото му. Ако това е фаул ще има по 20 на мач подобни.

Гуардиола имаше 4 победи, 4 загуби и едно равенство при домакинство срещу МЮ. Не е като МЮ да нямаха шанс. Особено, че започнаха добре с гол и още две положения, които Рашфорд изрърва. Най-много ме хвана яд, където си я поведе лошо и Уолкър му я изби, вместо да излезе сам срещу вратаря и направи 2:0. Съвсем различно щеше да е за Сити при два гола пасив. Не, че не заслужаваха да си бият, но всички се надявахме да загубят точки. 

Някой може ли да предостави линк с въпросното положение, където е имало съмнение за дузпа срещу Рашфорд? Не можах да гледам целия мач, а на репортажите го нямаше като момент. Благодаря!

Нито Рашфорд симулира, нито търси контакта. Не играе с топката!  Вратаря влиза малко по-остро и играе с топката. Няма дузпа. Ако е в центъра на игрището може да дадат фаул, но дузпа няма как да е това!

Не знам защо сте се надявали, че Баш Мангау ше ни направи шампиони :sarcastic:

Изненадан съм само от головата разлика, можеше да е доста по-зле за нас.

Тея зарзаватчии при две на едно натиснаха за около 2 минути. След това не можеха да се движат. Севън Хааг нещо ги е изпуснал на тренировките.

Ше си сверим часовниците след две седмици

И аз тайно се надявах на МЮ, дори си тананиках няколко пъти преди мача, глори,глори,но знаех,че нямат никакъв шанс срещу Сити. Сложих си грях на душата само с това тананикане......

Ще разчитаме само и единствено на собствени сили, фенове, късмет и помощ от Всевишният.

Жалко, че не успяха да им вземат един равен! Рашфорд ако не се бе засуетил на два пъти , можеше и да им набута втори гол! И тогава, няма гаранция, че Сити нямаше да успее да ги обърне! Но, все пак ставаше по-трудно! На мен обаче, ми се стори, че Рашфорд го фаулираха, преди да вкарат изравнителният гол. Ама, нали щеше да е срещу Сити и ВАР удобно си замълча. Както и да е, минало свършено! Просто, трябва да ги бием и след това те да бият Арсенал! И работата е готова!))

Който се е надявал Ман Ю да вземе нещо от този мач или е голям ентусиаст, или владее вуду магиите. Сами знаете, че би било твърде хубаво и можеше, ако Юнайтед идиътс не бяах тотални утайки. Да можеха, ама не можаха. Всичко остава в наши ръце. 

Няма какво да разчитаме на този и онзи. Запрятаме ръкави и си извоюваме титлата, ако ще е извоюваме.

Надявам се несамо Клоп и щабът да са били с бележници и химикал в ръце, а и играчите. Ако Клоп и футболистите не дадат всичко от себе си по умен начин, няма да го вземем този мач другата неделя. 

Надявам се всичко, което е читаво да бъде на терена, после ще му мислим. Мачът с Манчестър Сити наистина се превръща в мача на сезона и всички знаем, че ще играем срещу една камара фактори, освен чисто футболни. Без пренавиване, много концентрация и конвертиране на всяко половин положение и може би ще ликуваме.

Хайде спрете с това "Който се надявал на нещо МЮ...". Челси нали и те бяха големи идиоти, взеха ли точки от Сити, взеха. И то два пъти.

Стига с това превъзнасяне на "гражданите". Не са безсмъртни. Можеха и снощи да загубят точки, ако Рашфорд си беше вкарал едно от двете положения.

МС последните 3 мача в първенството направиха 1:1 с Челси и с две изстрадани победи с по 1:0 срещу Борнемут и Брентфорд. Идва градско дерби, където винаги имулса и нагласате на отборите са доста по-различни. МЮ имаха 4 победи и един равен от последните 9 мача на този стадион срещу Сити на Пеп. Започнаха добре с гол и запазиха преднината си до почивката, както казах, можеха и да я увеличат. Нищо толкова свръхестествено нямаше да се случи, ако мача беше завършил 1:1 да речем. 

Разбира се, че всичко си зависи от нас. Има доста мачове до края. Има два директни мача между 3те отбора и разликата е много крехка. Нищо не е решено още.

4 hours ago, livernas said:

Просто, трябва да ги бием и след това те да бият Арсенал!

Не съм съгласен с горното.

Сити макар и условно вече на 4 т след нас си остава много опасен, защото може да си спечели всички мачове до края, а ние като нищо може да направим 2-3 равни или равен и загуба, особено при липсата на основни играчи.  Затова предпочитам резултата  от МС - Арсенал  да е равен, а дори и артилерията да гръмне и бие някак си, пак ще сме с две точки пред тях, а те имат още поне 3-4 трудни мача, в които ще изгубят 2-3-4 точки.  

Отделно нямат психиката, нагласата и опита как се става шампион. Ще имат много безсънни нощи преди важните мачове и ще им треперят колената на терена.

Трябва да се разгледа и варианта при равенство между Нас и Сити, което е вероятно.

Тогава класирането вероятно ще бъде: Арсенал 64т; Ливърпул 64т; Сити 63т.

като за мача Сити - Арсенал ще важи същото - най-добре равен или загуба на Сити.

Бай Иван доста задълбочено е разгледал програмата! Нещо,което признавам си,аз не направих. Така че, съгласен съм с него! Може би, наистина най-добре за нас ще е равен между Сити и Арсенал. Но, най-важното си остава да бием Сити!

• Simply Red locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...