Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

1 hour ago, Dacheff said:

Що бре? Превключих да го догледам след края на нашия мач и не съжалявам 😁

И аз, но съжалявам, защото при 2-3 рязко ми се доспа и съм отцепил, но ще поправим всичко с връщане назад, само с хайлайт няма да е такава драма.

Убедил съм се, че най-безсмисленото нещо е да гледам мачове на Сити, очаквайки да загубят точки. Сега чакаме и клоунът де дзерби довечера да падне и утре нашите ще са под убийствен натиск да спечелят.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 minutes ago, Raybeez93 said:

Убедил съм се, че най-безсмисленото нещо е да гледам мачове на Сити, очаквайки да загубят точки. Сега чакаме и клоунът де дзерби довечера да падне и утре нашите ще са под убийствен натиск да спечелят.

Само в последните няколко загубиха от нас, Арсенал и Челси. Разбира се няма как да е всеки път. Поне още един път ще загубят точки до края на сезона, особено, ако ние си взимаме мачовете.

3 minutes ago, Raybeez93 said:

Има го и другия момент. Два пъти 8-9 кръга преди края сме на 1 точка зад Сити и те не бъркат до края, и стават шампиони. Сега ние имаме тази възможност, всичко зависи от нас. Мачовете ни не са леки, но за да си заслужим титлата трябва да сме безгрешни, както Сити бяха на 2 пъти. 
Имаме и предимството, че играем Лига Европа докато двата преследвача имат тежки 1/4 финали в ШЛ и евентуален сблъсък между тях на 1/2 финал, така че от нас си зависи. 

Програмата на Сити не е чак толкова по-тежка от нашата. Реално този мач им беше от уж тегавите, щото са гости на неудобен съперник. Плюс това на 99% съм сигурен, че накрая ще са с по-добра голова разлика от нас, тоест и тази 0.5 точки преднина, която имаме, няма да я имаме. Просто трябва да сме безгрешни или айде там един Х вероятно ще можем да си позволим. 

5 minutes ago, Stivi_G said:

Поне още един път ще загубят точки до края на сезона, особено, ако ние си взимаме мачовете

Ко? Не. Двете неща са тотално несвързани. Пък ако има някой дет се задъхва под натиск и играе трудно мачовете си то това е нашия тим. Не Сити.

Да видим arse-нала поне дали ще ни позволи да дишаме малко.

Сити са голяма класа. Греда и неотсъдена срещу тях дузпа при 1:1 в края на първото полувреме. Това ако не е класа не знам?! Удар в лицето на защитник на Палас, но съдията оставя Сити да опитат да вкарат гол. Защо пък не??! Грийлиш е изведен зад защитата на ръба на засадата за третия гол, но не видях да се чертаят линии. Но пък Сити са класа...

Сити са голяма класа. Греда и неотсъдена срещу тях дузпа при 1:1 в края на първото полувреме. Това ако не е класа не знам?! Удар в лицето на защитник на Палас, но съдията оставя Сити да опитат да вкарат гол. Защо пък не??! Грийлиш е изведен зад защитата на ръба на засадата за третия гол, но не видях да се чертаят линии. Но пък Сити са класа...
И мен ме дразни, че не ги показаха, както и в мача с Вила. Но за онази ситуация в наказателното - трудно да дадат такава дузпа според мен. Не задължавам никого с мнението си, разбира се.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

11 minutes ago, konov23 said:

И мен ме дразни, че не ги показаха, както и в мача с Вила. Но за онази ситуация в наказателното - трудно да дадат такава дузпа според мен. Не задължавам никого с мнението си, разбира се.

Дузпата е фифти-фифти. Виждал съм такива да се свирят. Това беше реална голова ситуация и можеха поне да поспрат за минута и да прегледат ситуацията. Ситуацията с ръката на Андерсън все пак я прегледаха. Това е очевиден  двоен стандарт.

Дузпата е фифти-фифти. Виждал съм такива да се свирят. Това беше реална голова ситуация и можеха поне да поспрат за минута и да прегледат ситуацията. Ситуацията с ръката на Андерсън все пак я прегледаха. Това е очевиден  двоен стандарт.
Те и тази ситуация прегледаха, мога да гарантирам, защото го потвърдиха в слушалката. Ясно обаче е, че не е явна и очевидна грешка, поне за мен.

1 hour ago, Shinobi said:

Ко? Не. Двете неща са тотално несвързани. Пък ако има някой дет се задъхва под натиск и играе трудно мачовете си то това е нашия тим. Не Сити.

Да видим arse-нала поне дали ще ни позволи да дишаме малко.

Добре! Пак ще си говорим. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...