Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

3 minutes ago, tsbalabanov said:

Има резон, ама да бяхме претендент. Арсенал да се тюхкат повече, не ние. 

Представяш ли си Сити да направят слаб сезон заради КДБ и да речем някакъв спад в мотивацията на част от другите ключови фигури и Арсенал да вземе, че да се възползва. А нас да ни е яд, че не сме сериозна конкуренция последните 2 години (миналата и сега) и да гледаме от страни, как "топчетата" стават шампион. 

Да не забравяме, че и Марез и Гюндоган си тръгнаха, турчето ги измъкна в бая мачове миналия сезон. Сега и с контузията на КДБ, мисля че се отваря страхотен шанс за Арсенал да стане шампион, освен ако Чеп не полудее и не изкупят 3 нови халфа по подобие на Боули.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 minute ago, Raybeez93 said:

Да не забравяме, че и Марез и Гюндоган си тръгнаха, турчето ги измъкна в бая мачове миналия сезон. Сега и с контузията на КДБ, мисля че се отваря страхотен шанс за Арсенал да стане шампион, освен ако Чеп не полудее и не изкупят 3 нови халфа по подобие на Боули.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Той и да купи ще се иска време да се адаптират. Сити имат доста балансиран отбор и за това държат високо ниво дълго време. Обаче много промени биха ги накарали да позагубят ритъм известно време и да изтърват ценни точки.

Жалко, че сега ние не се очертаваме конкурент и да успеем да се възползваме. 

Не само, в момента имат 6 играча за 5 позиции - Хааланд, Алварез, Силва, грилиш, Фодън и евентуално Ковачич.

Дори и със здрав де Бройне, със сигурност ще пазарят.

Между другото, върти се инфо, че Олисе е отказал на Сити за да иде в Челси. Това ако е така просто означава, че Челси им предлагат абсолютно ненормални лични условия. 

12 minutes ago, Stivi_G said:

Представяш ли си Сити да направят слаб сезон заради КДБ и да речем някакъв спад в мотивацията на част от другите ключови фигури и Арсенал да вземе, че да се възползва. А нас да ни е яд, че не сме сериозна конкуренция последните 2 години (миналата и сега) и да гледаме от страни, как "топчетата" стават шампион. 

Според мен точно това ще се случи. 

15 minutes ago, J.N.K. said:

Между другото, върти се инфо, че Олисе е отказал на Сити за да иде в Челси. Това ако е така просто означава, че Челси им предлагат абсолютно ненормални лични условия. 

И той искал Лондон, ама той е юноша на Челси, така че има някакъв резон. 

Аз си мисля, че ще има огромен спад при Сити този сезон поне в първенството, реално нямат чак толкова дълъг състав предвид харчовете им особено в атака и основно липсата на контузии ги покрива там. Сега без Гюндоган и Де Бройне ще им е доста трудно освен ако Холанд не влезе в някъв ритъм да ниже по 3-4 гола на всички малки отбори и без тях. 

7 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

И той искал Лондон, ама той е юноша на Челси, така че има някакъв резон. 

Аз си мисля, че ще има огромен спад при Сити този сезон поне в първенството, реално нямат чак толкова дълъг състав предвид харчовете им особено в атака и основно липсата на контузии ги покрива там. Сега без Гюндоган и Де Бройне ще им е доста трудно освен ако Холанд не влезе в някъв ритъм да ниже по 3-4 гола на всички малки отбори и без тях. 

Предимството на Гюндоган и КДБ, беше не че се спукване да вкарват, но го правят в напечени ситуации срещу кофти отбори. Няма смисъл да припомняме двата гола на Гюндоган срещу Вила преди малко повече от година. Очаквам доста затруднения при тях и шансовете за титла са 55-45% в полза на МС.

1 hour ago, J.N.K. said:

Не само, в момента имат 6 играча за 5 позиции - Хааланд, Алварез, Силва, грилиш, Фодън и евентуално Ковачич.

Двама опитни си им трябват задължително. Пакета е почти сигурен, явно ще търсят и още някой. Cole Palmer и James McAtee са изключителни таланти и до година две вероятно ще се наложат постепенно в основния състав. 

Клоп е искал Маунт , поне така се твърди... Много, много лошо говори за Клоп това.  Фред беше по-добър, феновете на Манго мислят същото. Заедно със заплатата ще им излезе към 140тина милиона за 5-те години. Може би най-слабият трансфер в историята на футбола.

Това сериозно ли е ? та той има 2 мача за отбора си, какъв най-слаб траснфер 😄 😄 😄 освен това играе почти опорен до Каземиро, което е неудобно за него и не разбирам защо ЕТХ го пуска там. Но да се оправят.

Да харесваш Маунт като футболист е най-добрата индикация, че си на тежка дрога. По-добра индикация е единствено, ако предлагаш свирки на околовръстното срещу 5 лв, за да се надрусаш. It's science!

Къде съм казал, че го харесвам ? просто след 2 мача такива критики и мнения са меко казано нелепи за мен. Най-голямата дупка на Юнайтед е Антъни и просто можем да се надяваме Тен Хаг да го пуска целия сезон от солидарност, че го тренираше в Аякс 😄

Баце, аз не говоря за теб, а по принцип. Виждам, че може би ги чаткаш нещата най-много в тоя форум. 

За Мейсън The Average хората, гледащи английско първенство, са имали достатъчно сезони, за да видят какъв средняк е.

Всеки си има мнение, странно ми е как определяш или някой определя някой друг за най-големия провал за 2 мача. Не харесвам Маунт иначе, дано Тен Хаг продължи да го пуска опорен цял сезон 😄

Маунт в центъра на терена винаги е играл слабо. И ти го купуваш, за да го сложиш в центъра. 55 млн , близо 300к заплата? Най-слабият трансфер в историята пари/качество. След Азар в Реал.

Ако някой купи Цимикас за 100+ млн и го пуска да играе нападател, ще е подобно. Макар че за Цимикас не сме го виждали като нападател, докато Маунт сме го виждали като 8-ца и знаем, че не става.

• Simply Red locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...