tsbalabanov Posted April 15 Report Share Posted April 15 За мен МЮ няма кой да ги бие по противност. В тоя отбор има буквално престъпници - сексуални престъпници, пияници, побойници и генерално човешки тоалетни. А и през годините е било така, не само сега. Иначе за мен не е изненада, че Арсенал се издъниха. Изненада е, че е точно срещу Астън Вила, защото аз очаквах мангалите и Тотнъм да ги катурнат, но очаквах да си вземат мача с Вила. Fen, ReD_Gerrard and behemoth 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.G. Posted April 15 Report Share Posted April 15 30 minutes ago, tsbalabanov said: За мен МЮ няма кой да ги бие по противност. В тоя отбор има буквално престъпници - сексуални престъпници, пияници, побойници и генерално човешки тоалетни. А и през годините е било така, не само сега. Иначе за мен не е изненада, че Арсенал се издъниха. Изненада е, че е точно срещу Астън Вила, защото аз очаквах мангалите и Тотнъм да ги катурнат, но очаквах да си вземат мача с Вила. Както се вика, гледат да не останат по- назад, даже поеха 1 повече от нас Сега, сериозно, реално, ние може би имаше шанс и с 1 грешка и то Х, но не и в този мач , пак да спечелим Лигата ! Сити, ще са може би безгрешни до края, но имат и те мн .сгъстен цикъл и не е невъзможно някъде да Х- нат ! Stivi_G 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted April 15 Report Share Posted April 15 Е са вече се нахъсах. Имаме шанс около 10% да зеем титлата. Мачкаме ги и почваме вдругиден с Аталанта. Ша ни върже. Арсеналя тряя паднат още един мач за да имаме шансове около 2% срещу Сити. Мноо ни е зле головата разлика с Арсеналя и реално те все още имат големи шансове за титлата даже и с хикс на Сити, но ние не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 15 Report Share Posted April 15 Точно така. Не е невъзможно Сити да сбърка до края. Проблемът е, че трябва да загубят или да направят два Х-са. При един можем да се изравним по точки, но ще ни минат по голова разлика. Има все пак някаква минимална надежда. Сега, когато се издънихме, може да падне напрежението и да играем по-освожодено, нещо което ни се случваше в определени периоди през сезона. Ако навъртим няколко поредни победи, а Сити и Арсенал сгрешат по веднъж, то нещата доста се променят. Следващия мач на Сити през уикенда е с Челси за ФА и пропускат такъв в първенството. Арсенал гостуват на Уулвс, където могат да загубят точки, но и ние имаме тежък мач с Фулъм. Има теоретична възможност събота вечер, пак ние да сме начело на класирането. Знам, че изтървахме питомното, за да гоним дивото, но все пак сме Ливърпул. Нищо не е загубено, докато не е свършило. Най-големите успехи идват, когато са най-малко очаквани. Нищо не губим повече, така или иначе. tuzara, alex59 and 3th June 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tsbalabanov Posted April 15 Popular Post Report Share Posted April 15 Пичове, това не знам за кой път го гледаме вече, да се надяваме Сити да сбъркат. Няма да сбъркат, няма да загубят. С прекалено умрели отбори играят до края на сезона, за да изтърват питомното, а и ние не мисля, че можем да направим 6 от 6 до края. Steven_Gerrard, bArele, Chinaski and 7 others 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.G. Posted April 15 Report Share Posted April 15 11 minutes ago, tsbalabanov said: Пичове, това не знам за кой път го гледаме вече, да се надяваме Сити да сбъркат. Няма да сбъркат, няма да загубят. С прекалено умрели отбори играят до края на сезона, за да изтърват питомното, а и ние не мисля, че можем да направим 6 от 6 до края. Въпросът е, че даже и да сме безгрешни, което е някъде към 1% шанс, 1 техен Х, няма да ни е достатъчен и ще е още по- болезнено загубена титла, този път с ГР baivan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodLike Posted April 15 Report Share Posted April 15 Отдавна не съм писал. Но последните няколко резултата ме накараха да се замисля в какво се е превърнала ВЛ. Или по-точно в какво я превърнаха. Дори и тука виждам как се размиват причино-следствените връзки. До скоро се приемаше, че всеки може да сбърка срещу всеки. Сега два резултата (преди няколко години по същия начин - равенства срещу мангалите и евърфън) се представят като причина за губене на титлата (оставяме настрани какво мислихме всички преди началото на сезона). Сега мангалите и палъс са на мода. Моето виждане е малко по-различно. Последните години на всеки отбор се дава възможност да се подхлъзне. На всеки освен на сити, в решаващите моменти на борбата за титлата (ръката на Родри преди години, за тая година да не отварям дума ... ). Истината е, че дори само фрапантните решения да бяха свирени както трябва, по правилата, то бихме били далеч напред с точките и тия пропуски срещу палъс и мангалите нямаше да са решаващи ... защото всеки отбор има такива периоди. Всеки освен един и то в решаващите моменти за титлата. Вчера имаше поне две ситуации, в които си първата ми мисъл бе "Това ако беше Сити ...". И най-лошото е, че не съм със станиолова шапка :D Като гледам туитърите и други фенове вече започват да го осъзнават. Естествено, когато и техните отбори са потърпевши. А най-най-лошото е, че се замита от медия, та дори и от наши фенове. Аз съм пръв радетел на синтенцията "Търси вината в себе си", но по-дяволите, тия са мега нагли. Наскоро се срещали представители на британското правителство и шейховете. Резултата - след няколко месеца се прокрадна слух, че щяло да се замени отнемането на точки с ... финансова глоба. Съдии (същите, които правят фрапантните грешки съдийстват в близкия изток за (предполагам) не малко пари ... не се вижда като конфликт на интереси. Как да е. Все още нищо не е решено, ако има нещо сигурно, то е, че Клопата няма да запали цигара и да чака самолета да падне. Sent from my SM-X716B using Tapatalk thekop, Dr.G., Morientes and 6 others 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.G. Posted April 15 Report Share Posted April 15 4 hours ago, GodLike said: Отдавна не съм писал. Но последните няколко резултата ме накараха да се замисля в какво се е превърнала ВЛ. Или по-точно в какво я превърнаха. Дори и тука виждам как се размиват причино-следствените връзки. До скоро се приемаше, че всеки може да сбърка срещу всеки. Сега два резултата (преди няколко години по същия начин - равенства срещу мангалите и евърфън) се представят като причина за губене на титлата (оставяме настрани какво мислихме всички преди началото на сезона). Сега мангалите и палъс са на мода. Моето виждане е малко по-различно. Последните години на всеки отбор се дава възможност да се подхлъзне. На всеки освен на сити, в решаващите моменти на борбата за титлата (ръката на Родри преди години, за тая година да не отварям дума ... ). Истината е, че дори само фрапантните решения да бяха свирени както трябва, по правилата, то бихме били далеч напред с точките и тия пропуски срещу палъс и мангалите нямаше да са решаващи ... защото всеки отбор има такива периоди. Всеки освен един и то в решаващите моменти за титлата. Вчера имаше поне две ситуации, в които си първата ми мисъл бе "Това ако беше Сити ...". И най-лошото е, че не съм със станиолова шапка Като гледам туитърите и други фенове вече започват да го осъзнават. Естествено, когато и техните отбори са потърпевши. А най-най-лошото е, че се замита от медия, та дори и от наши фенове. Аз съм пръв радетел на синтенцията "Търси вината в себе си", но по-дяволите, тия са мега нагли. Наскоро се срещали представители на британското правителство и шейховете. Резултата - след няколко месеца се прокрадна слух, че щяло да се замени отнемането на точки с ... финансова глоба. Съдии (същите, които правят фрапантните грешки съдийстват в близкия изток за (предполагам) не малко пари ... не се вижда като конфликт на интереси. Как да е. Все още нищо не е решено, ако има нещо сигурно, то е, че Клопата няма да запали цигара и да чака самолета да падне. Sent from my SM-X716B using Tapatalk Той Клоп е НЕ пушач Мойта теория пък е друга ! Прекалено мн. Закучени мачове( даже инфарктни) имаме, което изцежда, и физически, и емоционално играчите, пък и късмета е до време ! Сити имат макс 2-3 такива през сезона, както онзи с Лестър, когато се беше закучил и гол на Компани от 30 м реално реши титлата или пък , обръщалката с/у АВ в последния кръг, нещо такова е и неотсъдената дузпа с/у Родри в последните минути на мача им с Евертън! Реално можем всички да си ги спомним тези техни закучени мачове, докато нашите, дори само за този сезон, им загубих бройката Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodLike Posted April 15 Report Share Posted April 15 о, да това е така наистина! Но до сега си ги вземахме тия мачове през сезона. И това се наслагва, няма спор. Ментално се изхабчва отбора. Въпросът е друг - защо Сити нямат такива мачове? Е, преди два кръга ще ти дам пример. Отново с палъс, преди мача се говореше как им е труден съперник. При 1-1 Гвардиол скача на гърба на нападател на Палъс - 5 секунди и потвърдено няма фал/дузпа. Това няколко минути преди почивката. Ем, я се прибери при 1-2 да видим дали няма да е закучен мача. Но! На Сити не им се дава възможност да сбъркат. Дузпата на Доку срещу нас? Има и още примери в които се измъкват със субективни решения на съдиите. И всичко това създава предпоставки да ТРЯБВА да си безгрешен! Нещо, което преди това го нямаше. Колко пъти преди Сити шампиони са ставали отбори с над 90 точки? Ако се конкурираш със Сити това е задължително, но не и достатъчно. И фокуса се измества към а) Пропуските на Нунезб) Грешките на Конатев) популацията на северно-африканската лястовицаДемонизира се нормалноста на това един отбор да има слаби периоди (дори и за няколко мача) и приема за причина да не може да се бори за титлата. П.С. Някаква нова клавиатура съм взел и фонетиката ми е ... алеле-майко. Та извинете грешките. Sent from my SM-X716B using Tapatalk elly, thekop, nikiniki and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted April 15 Report Share Posted April 15 Това с финансовата глоба и аз го четох. Колко удобно, че идва точно в момент, в който се чака наказанието за Сити. Явно вече са разбрали , че няма как да се разминат и се чудят как да ги глобят само финансово, което естествено няма да им се отрази по никакъв начин. Това ще е вече върхът на наглостта и още един пирон в ковчега на футбола. Да видим какво ще измислят, все пак това май трябва да се гласува и от клубовете, които като нищо да се извъртят към силните на деня.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted April 15 Report Share Posted April 15 Е нали уж го отхвърлиха това клубовете.... да се замени отнемането на точки с финансова глоба.... така мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 15 Report Share Posted April 15 Я си представете Сити да имат отнемане на 8-10 точки и вадене от ШЛ за 2-3 сезона? Дали това няма да края и на Пеп ерата? Разбира се по-вероятно ние да спечелим титлата с 6 поредни победи и загуба на Сити, отколкото вторите да си получат заслуженото за 115-те нарушения. Когато играе парата, правилата са само за тези, които нямат достатъчно да си платят. nikiniki, elly and alex59 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllYouNeedIsKlopp Posted April 15 Report Share Posted April 15 nikiniki, Shinobi and baivan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuchev711 Posted April 15 Report Share Posted April 15 Сити печелят, защото имат ботъл, за разлика от нас и Арсенал. Не спряхме да се ос*раме, когато е най-важно. Иначе водим ли с 20 точки, няма проблем. Падаме ли с 3-0 от Барса, пак няма проблем. Вкараме ли ранна дузпа срещу Тотнъм, няма проблем. Лесно е, когато няма напрежение. Ама усетим ли го, чоукването е видимо. А ония усетят ли го, стават още по-силни. blunt, nikiniki, Shinobi and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 15 Report Share Posted April 15 Палмър с 4 гола за Челси и вече оглави листата на голмайсторите с 20 гола (9 от дузпи между другото). А също има и 9 асистенции. Знаех си, че Сити правят грешка като го продават, но техен проблем. baivan and nikiniki 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodLike Posted April 16 Report Share Posted April 16 Сити печелят, защото имат ботъл, за разлика от нас и Арсенал. Не спряхме да се ос*раме, когато е най-важно. Иначе водим ли с 20 точки, няма проблем. Падаме ли с 3-0 от Барса, пак няма проблем. Вкараме ли ранна дузпа срещу Тотнъм, няма проблем. Лесно е, когато няма напрежение. Ама усетим ли го, чоукването е видимо. А ония усетят ли го, стават още по-силни.Сити ще спечелят заради множество грешни съдийски решения, които облагодетелстват единствено Сити. Което няма как да не те накара да се за чудиш "Защо, дееба, само Сити са на плюс, след като, уж, се уравновесяват през сезона".Малко изкривяваме изискванията за перфекционизъм. Защото много добре си спомняме през сезона за мачове, които си ги взехме въпреки съдийски тесли. Сити не си спомням да са имали такива мачове. Да очакваш това да се повтаря 38 пъти... Sent from my SM-X716B using Tapatalk nikiniki, Stivi_G, Сиймор and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllYouNeedIsKlopp Posted April 21 Report Share Posted April 21 Некадърността им не знае предели. nikiniki, ReD_Gerrard and Dr.G. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poolbg Posted April 22 Report Share Posted April 22 ей късмета на Арсенал няма край....Палмър се е разболял и почти сигурно няма да играе утре...големи калитари са тия и като гледам с ква лекота си взимат мачовете и колко зле бяха Сити срещу Челси определено мисля, че те са по-сериозен конкурент до края, но да видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 23 Report Share Posted April 23 9 hours ago, poolbg said: ей късмета на Арсенал няма край....Палмър се е разболял и почти сигурно няма да играе утре...големи калитари са тия и като гледам с ква лекота си взимат мачовете и колко зле бяха Сити срещу Челси определено мисля, че те са по-сериозен конкурент до края, но да видим И без него пак ще им се опънат здраво. Все пак дано Палмър да играе, че им е основния играч този сезон. Техния Де Бройне. Интересно, как "гражданите" направиха същата грешка като Челси в обратната посока. Ами и Сити имаха късмет с АВ, че Уоткинс не игра срещу тях. Само ние нямахме късмет Алисон, Трент и Жота да бяха контузени във важни мачове. Ако Късата крачка имаше тези две положения на Диаз срещу МС, много вероятно щяхме да излезем с 3 точки от този мач. Dr.G. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 23 Report Share Posted April 23 Това може да е "най-добрият" играч на Арсенал довечера, подобно на мача им със Сити в събота. https://www.facebook.com/share/r/H9b9hGv7oa4Ndnbw/ baivan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted April 23 Report Share Posted April 23 Челси официално без Палмър днес.. късметът на испанския Гонзо е брутален този сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted April 23 Report Share Posted April 23 28 minutes ago, Raybeez93 said: Челси официално без Палмър днес.. късметът на испанския Гонзо е брутален този сезон. Хах. Манго бяха без четири контузени централни защитника срещу нас и отделно без Шоу, който замества също в центъра на защитата при Тен Хаг. Тоест, играха срещу нас с макс третия и седмия си избор централни защитници и ни трябваше симулация на Харви, за да спасим точката. oZZy, baivan, kobra_951 and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 23 Report Share Posted April 23 19 minutes ago, blunt said: Хах. Манго бяха без четири контузени централни защитника срещу нас и отделно без Шоу, който замества също в центъра на защитата при Тен Хаг. Тоест, играха срещу нас с макс третия и седмия си избор централни защитници и ни трябваше симулация на Харви, за да спасим точката. На Манго всичките им играчи са долу-горе един калибър слабаци. Който и да махнеш все тая. Палмър за Челси е, както КДБ за Сити. Липсата на един конкретен играч, който изключително много влияе на представянето на отбора ти, тогава си е сериозна загуба. Bellamy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demons_eye Posted April 23 Report Share Posted April 23 Такааа.....Вече е ясно, че няма да разчитаме на головата разлика. baivan, Stivi_G, David and 3 others 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted April 23 Report Share Posted April 23 Вече само Тотнъм може да спре Арсенал. Последните им 3 мача са протоколни.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts