Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

какво нещо е ВЛ

Предполагам, че заради това цитираното е заигравката, а не заради някакви сериозни съмнения за самоличността ти.

Както знаем за Бобето "От ФА (къп) по-велико нема и от Висша Лига по-интересно нема."

2 hours ago, J.N.K. said:

Едит: Дали до края на сезон 2023/24 ще изравнят статистиката?

Тъкмо ще наваксат малко до края на годината и януари ще се запукат пак с трансферите.

Момци, може да съм само аз ама я споделете и вие мнение.

През тия 2 кръга къде минаха, все повече забелязвам, че на защитниците, топката им минава все през шпагатите или през крачолите.

Вергилий няма да го споменавам, на него поне по 2 пъти на мач му минава между филиите, ама гледах репортажи на УХ-Челси, Тот-маню, майко тва става все по-често и по-често. 

Оставете, че се лъжат вратарите, ама и доста голове падат по тоя начин.

Отдавате ли го на нещо... ?

Кое на Палас визиараш, ако е това дето Езе проби дори си беше симулация за мен и трябваше да му дадат картон. Партей изобщо не мръдна крака си а тоя се спъна в него и падна. Поне така ми се видя на мен 😄 не знам защо напоследък не дават картони за симулации. Иначе това с говоренето е промяна от този сезон, ако викнеш на съдията нещо или му кажеш да даде картон на друг директно дава на теб 😄

КП - Арсенал си беше скандален мач. За мен има някаква задкулисна игра със съдиите - не може всеки сезон съдийството да става по-жалко и смешно, при все че им набиха всякакви технологии. Не визирам конкретно сега /първите кръгове/, но имам чувството, че от гола на Агуеро насам и драмата, която се получи от ФА започнаха всеки сезон да си търсят сюжетна линия, която да е възможно най-интересна на неутралния фен, за да си продават продукта. Един мач на такова ниво се повлиява от три фаула, половин картон и два корнера, камо ли от очевадни грешки. Марк Холси спомена за подобни неща и потъна в забвение. Убеден съм, че ще гръмне скандал, както ги изхващаха в НБА преди години и в момента се обясняват след всяко решение защо са го взели и т.н.

Тоя плешивия комплексар сега пък го боляло гръб и щял да се оперира. Три седмици помощника щял да води МС.

Кога се гонеше с нас предпочете да изтърве ШЛ, за да може КДБ да играе в събота сакън да не изпусне някоя точка и ЛФК да стане шампион. Сега като сме в дупка разкара сума важни играчи, подновява отбора  и "почивка" даже  си взема 🙂

1 hour ago, thekop said:

Тоя плешивия комплексар сега пък го боляло гръб и щял да се оперира. Три седмици помощника щял да води МС.

Кога се гонеше с нас предпочете да изтърве ШЛ, за да може КДБ да играе в събота сакън да не изпусне някоя точка и ЛФК да стане шампион. Сега като сме в дупка разкара сума важни играчи, подновява отбора  и "почивка" даже  си взема 🙂

Верно що не ги вършеше подобни , преди 2 3 и 4 години?? Бахти паляка

• Simply Red locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...