Jump to content

Шампионска Лига - 2023/24

Recommended Posts

19 minutes ago, paton said:

Ние обикновено ги шамарим тия портокалци с по 5, като гости, ама на Бобката хората са го изконтролирали мача до делово 1:0.

Даваt им предимство, за да е по-интересен реванша. Мислят за зрителите 😉

Не ми се вярва като домакини да се издънят с Нюкасъл, ама Арсенал с тази програма нямат почти никакви шансове, буквално ще им трябва чудо да си вземат почти всички мачове. В този ред на мисли е по-добре да бият Порто в реванша. Всяко гостуване до края освен Шефилд им е такова, в което могат с лекота да загубят точки, отделно са домакини на Челси, Вила и Нюкасъл. Ако пък си вземат всичките тези мачове, с ръка на сърцето ще кажа, че са заслужаваши титлата.

Много по-важен в директният мач със Сити, ако бъдат пратени в нокдаун, то задачата става доста по-лесна.

Арсенал за пореден път доказаха,че са евроидиота на Англия. Пак да си кажа единственият отбор, който се води за гранд и никога не е печелил ШЛ. Боби Дебелото чак ги слага в една графа с Ливърпул и МЮ като трите най-велики отбори на Англия.. ама откъде накъде бе боби?? Ти 6 ШЛ и след 1000 години няма да видиш на твоето измислено отборче. Иначе дано все пак тея олигофрени някак отстранят Порто, за да не се концетрират изцяло във ВЛ.

4 hours ago, tsbalabanov said:

Важните неща са други - как вратарят да играе перфектно с крака, левият защитник да е десен халф при владение на топката, централния халф да влиза в ляво, топката да се движи от коридор 1 до коридор 3 и Хаверц да влиза от дълбочина във височина. 

Това са важните неща, не някакви си пропаднали турнири. 😄 

И че според ББ "Магията на ФА Къп" > някаква си комерсиална ШЛ.

• 2 weeks later...
6 minutes ago, oZZy said:

Съдията как ги подпира Реал случайно да не стане изненада…а тоя Винисиус е баси отрепката, не е истина.

Не е страшно да се даде червен картон за Реал...Начи тоя Винисиус прави фал, веднага след това удря противник без топка и жълт картон.Пълен смях...

Обаче ме кефи Реал как все се тръшкат като малки деца, да си мислят всички, че ги режат съдиите. 

Добре, че не съм фен на испански отбор, че не знам ако трябваше да гледам нонстоп Ла Лига какво щеше да ми е. 

Те и в първия мач ги изпуснаха, Реал принципно трудно играят с германци, даже Волсфбург бяха на крачка да ги отстранят преди десетина година и можеше въобще да няма три поредни.