Jump to content

Коментари по време на мач

Simply Red

Recommended Posts

Келъхер хич не вдъхва доверие.Според мен не бяха грешни смените на Клоп,все пак следващата седмица имаме много важен мач с Арсенал.

Много слаба втора част изиграваме.Макар че ще е без значение играта при класиране на финал.Ясна е нагласата на Клоп,няма да се очудя ако я мача срещу Норич пусне резерви и млади играчи,все пак ни очаква много важен мач с Арсенал

10 minutes ago, Taipan said:

А, днес защо пази Алисон? Нали в турнирите пазеше Келахър. Да не е контузен или...?

Келъхър е на скамейката, така че сигурно си е здрав. Вероятно идеята е Алисон да не губи ритъм, неиграейки 2 мача подред.

Мисля, че без никакво съмнение имаме бекъп на Арнълд. Без никво съмнение също Гравенберх ми се очертава като абсолютен мързел и нехайник. Абсолютно престъпление е да имаш неговия талант и да играеш по този хилав начин. Брадли можеше да има две асистенции, ако Гакпо не беше отново на висотата на низините си. 

Това мотовилкане на топката ме побърква. Трябва да сме по-директни и безпощадни. Твърде много миспасове и пропуски. Това не е от днес. Няма ниакво съмнение кой е по-класния тим и не се съмнявам, че ще вземем мача, но...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...