Jump to content

Коментари по време на мач

Simply Red

Recommended Posts

2 minutes ago, David said:

Мисля, че без никакво съмнение имаме бекъп на Арнълд. Без никво съмнение също Гравенберх ми се очертава като абсолютен мързел и нехайник. Абсолютно престъпление е да имаш неговия талант и да играеш по този хилав начин. Брадли можеше да има две асистенции, ако Гакпо не беше отново на висотата на низините си. 

Това мотовилкане на топката ме побърква. Трябва да сме по-директни и безпощадни. Твърде много миспасове и пропуски. Това не е от днес. Няма ниакво съмнение кой е по-класния тим и не се съмнявам, че ще вземем мача, но...

Ние затова и искахме друг халф, не Гравенберг..то си му личи по физиономията , че е нехаен такъв. Хора от Байерн го потвърдиха. С какъв акъл дадохме 40ка за него..

Като гледам играта на Куанса, Брадли и Макконъл си миля, че знам кой трябва да е новият мениджър. Само дето не му знам името. Този, който води младежите трябва да поеме клуба. Зидан и Луис Енрике минаха през Б отборите на Мадрид и Барца преди да поемат грандовете. Младежите ни играят умно, с хладнокръвие, енергия и огромно самочувствие. Това е правилният път школата+няколко звезди с опит. Кой е тренер на младежите? Гласувам за него с две ръце.

1 minute ago, Сиймор said:

Като гледам играта на Куанса, Брадли и Макконъл си миля, че знам кой трябва да е новият мениджър. Само дето не му знам името. Този, който води младежите трябва да поеме клуба. Зидан и Луис Енрике минаха през Б отборите на Мадрид и Барца преди да поемат грандовете. Младежите ни играят умно, с хладнокръвие, енергия и огромно самочувствие. Това е правилният път школата+няколко звезди с опит. Кой е тренер на младежите? Гласувам за него с две ръце.

Младежите ни не паднаха ли с 10 на 0 от Аякс онзи ден?

3 minutes ago, pehotineca said:

Младежите ни не паднаха ли с 10 на 0 от Аякс онзи ден?

Е, и? Зидан нищо особено не постигна с дубъла на Мадрид, но е един от най успешните треньори в историята.

Тея нашите "титуляри" в защита каква я направиха? За 2-3 минутки Норич ни мушнаха 2 гола! Късмет, че при първия техния подаващ беше в засада! А ВВД с това неговото отстъпване и съпорт на нападателя, малко се излага вече 🫣 Не че и Алисон не трябваше да хване удар от 23-25 метра...😉

Дузпа за нарушение срещу Жота? Така и не повториха. Освен ако наистина е нямало засада ни порязаха отново май? 

Обичаш тънко да тролваш хаха

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 minutes ago, Raybeez93 said:

Обичаш тънко да тролваш хаха

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кого троля? Имаше контакт, според мен, но нито съдиите, нито режисьора на мача реагираха адекватно! Може и да греша, но в реално време имаше подсичане отзад при удара на Жота преди няколко минути.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...