Jump to content

Коментари по време на мач

Simply Red

Recommended Posts

Гравенберх е мъка най мързеливия играч който съм виждал, чувство за пласиране нула, интерес към играта нула, всяка втора топка в неговата зона за Брент....., пълен потрес

За това полувреме кво да кажа.Водим в резултата,ама сме минус двама основни играчи...Дано не са им тежки контузиите.Иначе голям гол на Дарвина, тъкмо очаквах да я избоца с големия пръст, а той прехвърляне.

Според мен сезона за Жота приключи. Без него и сезона за Ливърпул свърши. Тия катъри Брентфорд са едни от най-големите противни рендета! Другия кръг като гости на шити ще бъдат по-ниски от тревата. 

Има някакъв зъл сценарии в тая работа, който не мога да си обясня нито с конспиративна теория, нито със съдийски тесли.. Съдба ако е - много е тежка. Лично в лицето на Жота ще изгубим много, ако се залежи по болниците.

Курти също показва дава някакъв стабилитет през сезона, дано не е отекъл и той. 

Гола на Нунез е адски шедьовър, но това не оправдава множеството му пропуски. Абилитито на Жота да отклони с глава топката, която му идва от високо и на гърба в празната зона на Дарвин обаче е на друго ниво. Тоя човек ще липсва ако е сериозна травмата.

Водим, а се чувстваш сякаш губим. Жота беше в брутална форма, плаче ми се направо. С толкова контузии за съжаление съм песимист за титлата, трябва да палим свещи поне останалите някак си да се опазят здрави. С Джоунс дано нещата не са сериозни също, но Диого е по-голямата загуба. Най-опасният ни играч в момента.

Just now, Сиймор said:

Абе и Брадли влезе много грубо и е късмет, че не сме с 10 човека. Можем ли да правим други смени? Нали беше 5 играча за 3 смени?

още едно спиране за смени имаме.. салах и гакпо се напредварват кой да изиграе по идиотски ситуациите.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...