Jump to content

27.08.2023 Нюкасъл - Ливърпул (ПЛ - 03 кръг)

Simply Red

Recommended Posts

Тежък мач си ни очаква. Миналия сезон ги бихме, макар и трудно. И сега мисля, че ще е подобен сценария. Ако все пак Макалистър играе ще имаме повече шансове. Ако сме по-концетрирани в отбрана, можем да ги приземим малко.

28 minutes ago, Stivi_G said:

Ако сме по-концетрирани в отбрана, можем да ги приземим малко.

Сити ги приземи вече или по-скоро си бяха свалили гащите, което за мен е чудно защо така се получава когато се играе срещу Сити. Така че сега ще са адски нахъсани защото знаят че ние сме слаби в защита. 

Ами защото, колкото и клиширано е - бий за да те уважават. Ние защо скачаме на МЮ дори на ОТ, а срещу Сити сме доста по-предпазливи? Ние също си имахме период, където всеки се респектираше от нас, но бързо го загубихме. МС са по-константни и за това повечето знаят, че с тях шега не бива.

Знам, че не е хубаво това, което ще напиша, но... Надявам се ТАА да не се възстанови до мача, та Клоп да пусне Гомес като десен защитник! Защото  здрав ли е - ще е на терена а, всички знаем как ще ни играят Свраките при това положение. / Уф, дано е здрав, но Клоп да преусмисли играта му и няколко мача да започва от пейката, за да му изветрее малко главата! /

15 minutes ago, Taipan said:

Знам, че не е хубаво това, което ще напиша, но... Надявам се ТАА да не се възстанови до мача, та Клоп да пусне Гомес като десен защитник! Защото  здрав ли е - ще е на терена а, всички знаем как ще ни играят Свраките при това положение. / Уф, дано е здрав, но Клоп да преусмисли играта му и няколко мача да започва от пейката, за да му изветрее малко главата! /

Вчера е тренирал с отбора, така че остава вторият вариант 

15 hours ago, Stivi_G said:

Тежък мач си ни очаква. Миналия сезон ги бихме, макар и трудно. И сега мисля, че ще е подобен сценария. Ако все пак Макалистър играе ще имаме повече шансове. Ако сме по-концетрирани в отбрана, можем да ги приземим малко.

Миналият сезон ги бихме, защото мача се разви много добре за нас с ранния червен картон на вратаря им , ако не ме лъже паметта и двата ни бързи гола. След това обаче яко ни доминираха макар и с 10 души.. че ни чака доста тегав мач е ясно, дано някак измъкнем победата.

2 hours ago, Taipan said:

Надявам се ТАА да не се възстанови до мача, та Клоп да пусне Гомес като десен защитник!

И аз не го искам Трент вече. Доста надменен е станал и грешка след грешка.

Дано не паднем! Надявам се на тегаво 1-1 😖 Щото, както се развиват нещата този трансферен прозорец, и тази година Свраките ще са преди нас в класирането!🤐

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Sunday 27 August Newcastle 16:30 Liverpool sky sports Referee: John Brooks (pictured). Assistants: Lee Betts, Akil Howson. Fourth official: Craig Pawson. VAR: Stuart Attwell. Assistant VAR: Constantine Hatzidakis.'

Kонстантин Хацидакис, страничния съдия, който удари с лакът Робо (на полувремето Ливърпул-Арсенал), и който седеше във ВАР-а миналата седмица (червения картон на Мак Алистър), ще съдийства и на мача с Нюкасъл.

Как е възможно да сложиш същия съдия, при положение, че Ливърпул обжалва решението за отстраняването на Алексис Мак Алистър, в което пряко участие има и той?

Джон Брукс пък даде жълт картон на Тайрън Мингс за това, че фаулира грубо Гакпо...

Само Тиърни липсва, но пък злобата му са я заменили с некомпетентността на Атуел...

Нее мисля, че Гомез ще се справи по-добре. Още ми е пресен мача с Наполи миналата година как ни биха с 4:1. Разбирам да имахме Милнър от преди 4-5 години, щеше да се справи чудесно, но Гомез...

15 minutes ago, Stivi_G said:

Нее мисля, че Гомез ще се справи по-добре. Още ми е пресен мача с Наполи миналата година как ни биха с 4:1. Разбирам да имахме Милнър от преди 4-5 години, щеше да се справи чудесно, но Гомез...

Ми то точно в мача с Наполи Трент на няколко пъти си викаше такси на бека.

3 minutes ago, blunt said:

Ми то точно в мача с Наполи Трент на няколко пъти си викаше такси на бека.

Повечето проблеми и голове станаха заради Гомез.

Незнам колко е реалистично, но трябва да измислим алтернатива на Трент, защото изглежда че няма да купим никого в тази зона.

Или тоя малкия Брадли, или да се рискува с Гомес, или може би дори Ендо .

Трент трябва да седи резерва и да влиза само в закучени мачове , в които така и така губим или е равен но искаме победата, та да има полза от атакуващите му качества. 

Немога да го гледам повече как потичква и прави грешка след грешка, писна ми от него..

Бих искал да видя следния състав:

Алисън
Трент, Конате, Ван Дайк, Робъртсън
      Собослай, Ендо, МакАлистър
       Салах, Дарвин Нунес, Диаз

Второто полувреме може да се включи Тиаго или Байчетич, Жота и Гапко.

Очаквам победа за нас и не чак толкова труден мач.

9 minutes ago, ONYX said:

Бих искал да видя следния състав:

Алисън
Трент, Конате, Ван Дайк, Робъртсън
      Собослай, Ендо, МакАлистър
       Салах, Дарвин Нунес, Диаз

Второто полувреме може да се включи Тиаго или Байчетич, Жота и Гапко.

Очаквам победа за нас и не чак толкова труден мач.

Може, ама без ТАА, че е трагичен към този момент...😖

24 minutes ago, tsbalabanov said:

Дарвин няма как да започне мач, в който се очаква да пресираме много.

Точно в такъв мач Дарвин би бил много по-добре от Жота или Гакпо, защото ще има повече празни пространства. 

За мен задължително с 3 халфа в центъра ( Гакпо не е такъв). Ендо с Алистър и Собослай тройка.

Дори вариант за мен е Ендо десен бек, а Тиаго с Алистър и Собослай в центъра. 

Отпред стартираща тройка трябва да е със Салах, Жота и Диаз. Нунез носи нещо ново, но има далеч по-лош линк-ъп от другите, което в такова гостуване е проблем. А и изглежда той е чак трети избор да играе в центъра на атаката за Клоп... Може би отляво да играе е възможно да е втори избор, докато за централен си е след Жота и Гакпо.

Ще им накажем защитата - не е толкова добра тоя сезон, колкото цифрите от миналия показваха. 
Най-големият проблем ще е как ще се справим с високото им темпо. Ако подаряваме топката прекалено лесно, може да стане лошо. 

Не вярвам Ендо да е ДБ на мястото на ТАА. Клоп не обича такива експерименти в тежки гостувания. И аз предпочитам да видя Тиаго в игра. Ще сме ммого по-раздвижени в центъра.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...