baivan Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 анализи и статистика https://theanalyst.com/eu/2023/08/newcastle-vs-liverpool-stats-premier-league-2023-24/ Scouserrr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poolbg Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 относно Нюкасъл аз ги виждам 6-7 ми тоя сезон, не надградиха с нищо, а мачовете в ШЛ ще ги изцедят зверски. Абсурд да направят втори толкова силен сезон в ПЛ с тези играчи.... Stivi_G, tuzara, stefan and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post svivcv Posted August 28, 2023 Popular Post Report Share Posted August 28, 2023 6 hours ago, Svet said: Притеснително е и че вече втори пореден мач играем по-добре с 10 души отколкото с 11. Следващия път, ако видим някоя балтия във втората минута и нов изгонен играч, може и да се успокоим, защото като нищо да е част от тактиката ни. Ние дванайсет години играхме с човек по-малко и тази най-накрая продадохме човека по-малко. Ама явно отбора така е свикнал да е с човек по-малко, че ще му трябва време да се пренастрой. Scouserrr, Godsmack, tryssardi and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 9 hours ago, Dacheff said: Нюкасъл са топ 4 отбор, който се гласи и тоя сезон да е в четворката. Смисъл - не е някакво чудо и случайност, че са били там. Абсолютно случайно се класираха за топ 4 и то само защото ние и Челси бяхме зле и Тотнъма се сринаха по време на сезона.Да не говорим, че ако имахме малко шанс в края на сезона можеше и да ги изместим от четворката.Имат къса скамейка, да не казвам никаква /то се видя и снощи/, а сега с ШЛ, когато трябват и ротации съвсем ще я окъсат.Аз съм съгласен, че с нищо не надградиха, тоя Тонали за мен е кандидат за флоп на сезона /италианци много, много не прокопсват във ВЛ/, една-две контузии на водещи играчи и ще са аут.Отделно от това Еди Хау никога не е водил отбор, който да играе евротурнири. stefan, Scouserrr and Stivi_G 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
хектор Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 и аз както други колеги, изнервен след полувремето се отказах да гледам второто, и отидох да си свърша някаква работа. Като видях после резултата в лайвскора, бях мега приятно изненандан. Хубавото е,че тая тактика проработи и по късно вечерта, когато нашите момичета ме ядосаха яко със слабата си игра срещу словачките на евроволея. Зарязах мача, след като падаха с 2>0 гейма, а по късно пак като видях лайвскора, знаменит обрат на лъвиците с 3>2 гейма! Явно вече така ще се прави на закучени и изнервящи мачове Scouserrr, grenadirs and DonPepino 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 6 minutes ago, хектор said: и аз както други колеги, изнервен след полувремето се отказах да гледам второто, и отидох да си свърша някаква работа. Като видях после резултата в лайвскора, бях мега приятно изненандан. Хубавото е,че тая тактика проработи и по късно вечерта, когато нашите момичета ме ядосаха яко със слабата си игра срещу словачките на евроволея. Зарязах мача, след като падаха с 2>0 гейма, а по късно пак като видях лайвскора, знаменит обрат на лъвиците с 3>2 гейма! Явно вече така ще се прави на закучени и изнервящи мачове А на теб не ти ли е кофти да пропускаш подобни обрати и драми? Scouserrr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 21 minutes ago, flyhorse0906 said: Абсолютно случайно се класираха за топ 4 и то само защото ние и Челси бяхме зле и Тотнъма се сринаха по време на сезона.Да не говорим, че ако имахме малко шанс в края на сезона можеше и да ги изместим от четворката.Имат къса скамейка, да не казвам никаква /то се видя и снощи/, а сега с ШЛ, когато трябват и ротации съвсем ще я окъсат.Аз съм съгласен, че с нищо не надградиха, тоя Тонали за мен е кандидат за флоп на сезона /италианци много, много не прокопсват във ВЛ/, една-две контузии на водещи играчи и ще са аут.Отделно от това Еди Хау никога не е водил отбор, който да играе евротурнири. Тонали им беше един от най добрите. Страхотно попълнение за Нюкясъл. Dr.G. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valodi3 Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 8 hours ago, J.N.K. said: Според мен грешките на съдията бяха в първите ситуации около Сашко. Имаше очеизвадно нарушение срещу Трент, което сигурно само той не е видял. Аз не разбирам как реши, че това не е изблъскване в гръб. Това му беше първото злодеяние. После с втората ситуация с ТАА, когато спря Гордън, който вече го беше преминал и развиваше контра, това за мен е чист втори жълт, но изглежда, че просто не посмя да го покаже. Може би защото беше прекалено рано в мача. Аз обаче си мисля, че в тази ситуация точно Трент трябваше да бъде изгонен 100 про. В друг мач мисля, че вицето ни заминаваше. За ВВД си взе правилно решение. Имал е явно ебати орелския поглед, но е засякъл, че Върджил реално първо посече краката на Исак, а после взе топката. В реално време аз не го видях, но пък Брукс си беше позициониран перфектно, така че сигурно е видял. Аз лично не разбрах каква е голямата драма покрай червения картон; за мен той си е нарисуван. Единствената ситуация, в която може би нямаше да бъде червен (и заслужено), щеше да бъде, ако това бе станало в наказателното. Но това е само и единствено заради правилото за червен картон + дузпа, а не защото самото нарушение не е за такъв. ВВД реално закъсня с некви стотни и го изпусна, Исак излиза сам срещу вратаря (идеята, че топката уж отивала в страни, която засякох много в интернет, за мен е пресилена). За мен оплаквания точно за картона на Върджил не може да има. А реално като не изгони Трент се е компенсирал за пресиления жълт картон. Горе-долу е добре (защото бихме, нали ). Който картон впрочем също не е вина на съдията. Просто от този сезон така ще бъде, когато се бави времето. Правилото е малоумно и доведе до малоумен жълт вчера, но такава е ситуацията. ДГДФА! Сиймор 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory200 Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 Може ли някой да пусне по-подробен репортаж от мача? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post thekop Posted August 28, 2023 Popular Post Report Share Posted August 28, 2023 48 minutes ago, valodi3 said: Според мен грешките на съдията бяха в първите ситуации около Сашко. Имаше очеизвадно нарушение срещу Трент, което сигурно само той не е видял. Аз не разбирам как реши, че това не е изблъскване в гръб. Това му беше първото злодеяние. После с втората ситуация с ТАА, когато спря Гордън, който вече го беше преминал и развиваше контра, това за мен е чист втори жълт, но изглежда, че просто не посмя да го покаже. Може би защото беше прекалено рано в мача. Аз обаче си мисля, че в тази ситуация точно Трент трябваше да бъде изгонен 100 про. В друг мач мисля, че вицето ни заминаваше. За ВВД си взе правилно решение. Имал е явно ебати орелския поглед, но е засякъл, че Върджил реално първо посече краката на Исак, а после взе топката. В реално време аз не го видях, но пък Брукс си беше позициониран перфектно, така че сигурно е видял. Аз лично не разбрах каква е голямата драма покрай червения картон; за мен той си е нарисуван. Единствената ситуация, в която може би нямаше да бъде червен (и заслужено), щеше да бъде, ако това бе станало в наказателното. Но това е само и единствено заради правилото за червен картон + дузпа, а не защото самото нарушение не е за такъв. ВВД реално закъсня с некви стотни и го изпусна, Исак излиза сам срещу вратаря (идеята, че топката уж отивала в страни, която засякох много в интернет, за мен е пресилена). За мен оплаквания точно за картона на Върджил не може да има. А реално като не изгони Трент се е компенсирал за пресиления жълт картон. Горе-долу е добре (защото бихме, нали ). Който картон впрочем също не е вина на съдията. Просто от този сезон така ще бъде, когато се бави времето. Правилото е малоумно и доведе до малоумен жълт вчера, но такава е ситуацията. ДГДФА! Съдията, пеерас, пеерас, с подминаването на фаула на Гордън доведе до измисления картон на Арнолд. След това извади орелски взор и видя крака на Ван Дайк, а след изгонването му не видя куп ръгачески фаулове и намеси от страна на Нюкясъл. Най-вече на оня жълтоглав бразилски африканец. GERRARD08, Scouserrr, tuzara and 8 others 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 1 hour ago, valodi3 said: После с втората ситуация с ТАА, когато спря Гордън, който вече го беше преминал и развиваше контра, това за мен е чист втори жълт, но изглежда, че просто не посмя да го покаже. Може би защото беше прекалено рано в мача. Аз обаче си мисля, че в тази ситуация точно Трент трябваше да бъде изгонен 100 про. В друг мач мисля, че вицето ни заминаваше. Това е стандартно единоборство, в което защитниците държат на дистанция нападателите и ги карат да ги заобиколят, т.е. да изминат 2 метра в повече. В случая обаче евертънското педерме се метна като риба на сухо. Ако това е в наказателното поле НЕ е дузпа, поради което според мен дори и да се даде фаул навътре по терена, НЕ трябва да има картон. Още повече втори такъв при толкова пресилен първи. нормалният, Scouserrr, Stivi_G and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPepino Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 On 27.08.2023 г. at 21:38, kir0w said: С риск да разсмея/разгневя някой от хората тук, но 2рото полувреме ТАА ми хареса, викаше по съотборниците си, даваше им кураж, накрая накара гостуващата публика да изригне, подкани ги за още подкрепа... Личи си, че носи Ливърпулско сърце. Това, че греши понякога е нормално...нима Карагър и Джерард не грешаха ? Изискваме прекалено много от него, а забравяме на каква възраст е. За мача,велик Алисон, каквото можа изкара. Защитата...ясно... малкия се включи накрая добре. Халфовата линия, Собослай е нечовек, 90мин не спря да гони, да пресира, да иска топката. Макалистър също се раздаде, Ендо отне няколко топки, не е зле самурая. В нападение, след червения картон настана някаква анархия, Гакпо заслужава да седне малко на пейката, Салах се раздаде, Нунез влезе в мача като нападател от най-висока класа, от 3 положения си вкара 2 като пич, обра всички овации и се прибра усмихнат. Очаквам от тук нататък той да води атаката. Добре, че сме свикнали с тези инфарктни мачове. 3 кръга 7т не е никак зле, ако добавим още един халф в следващите дни, можем и да помечтаем. Ако ни бяха дали дузпата срещу Челси,можеше и пълен комплект да са точките.Съдиите ни прецакват и в трите ни мача досега! Dr.G., Morientes, Scouserrr and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted August 29, 2023 Report Share Posted August 29, 2023 Реакция за тва няма ? Ама няма проблем нали ? Някой от нашите да защити още веднъж тая ш*нда ? Dr.G., Scouserrr, alex59 and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scouserrr Posted August 29, 2023 Report Share Posted August 29, 2023 1 hour ago, fishek said: Реакция за тва няма ? Ама няма проблем нали ? Някой от нашите да защити още веднъж тая ш*нда ? Аз го видях в реално време това и само се ядосвам и пс*вам, а бащата ме гледа и сигурно си е мислил, че са ми били в повече питиетата, ха-ха. Но истината е, че яко си ни режат и няма как човек, който милее за отбора да не се ядосва и нервира.. Dr.G., Stivi_G and alex59 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drenski Posted September 2, 2023 Report Share Posted September 2, 2023 Лично преживяване В неделя бях в едно спретнато семейно хотелче в Черноморец. Самичък. В стая на четвъртия етаж. Изнесох лаптопа с мача на терасата, за да мога да пуша. При първия гол на Нунез над Черноморец се понесе едно ааааа. При втория гол това аааааа вече беше много силно. Сигурно са го чули и в Созопол. Викът идваше от моята тераса. И жълтия на Трент, и червения на ВВД, са ми абсолютно непонятни. Та Трент хвърли топката на 5 метра навътре в терена. Не да речеш да я изрита към трибуните. ВВД едновременно удря топката и крака на нападателя. baivan, flyhorse0906 and GERRARD08 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svivcv Posted September 2, 2023 Report Share Posted September 2, 2023 6 hours ago, Drenski said: Лично преживяване В неделя бях в едно спретнато семейно хотелче в Черноморец. Самичък. В стая на четвъртия етаж. Изнесох лаптопа с мача на терасата, за да мога да пуша. При първия гол на Нунез над Черноморец се понесе едно ааааа. При втория гол това аааааа вече беше много силно. Сигурно са го чули и в Созопол. Викът идваше от моята тераса. И жълтия на Трент, и червения на ВВД, са ми абсолютно непонятни. Та Трент хвърли топката на 5 метра навътре в терена. Не да речеш да я изрита към трибуните. ВВД едновременно удря топката и крака на нападателя. Единия да не беше хвърлял топката, другия да беше ритнал само топката без краката. Самокритичността е много важна, ако искаш да си силен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts