Steve_G Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 Има ли някой, който да ползва айптелевизия в Бг на чуждестранен провайдър? Или са нелегални или полулегални, но имам познати извън БГ, които си ги ползват от години безпроблемно. Говорим за телевизия със всички по-интересни български канали, Диемите, Максовете, Ейчбиота и т.н. Отделно със всички скайове, бтспорт, бейн + нетфликс, дисни, прайм . . . Питам, понеже си пуснах една пробно за един месец и ми хареса. С малки забележки, няма бт-спорт, но пък има всички скайове и тиентита. ЛПултв- с много добро качество даже. Сериозно количество филми, даже. 70 щатски пари годишно. Колебая се дали ги дам, не знам дали мога да намеря по-добра алтернатива за БГ. Някой ? Taipan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Gerrard Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 БТ спорт е вече ТНТ. Е за кво се чудиш, няма и 6 долара на месец Steve_G and cyberfan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve_G Posted September 6, 2023 Author Report Share Posted September 6, 2023 Е, това доста ми улеснява избора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve_G Posted September 6, 2023 Author Report Share Posted September 6, 2023 16 minutes ago, S.Gerrard said: . . . Е за кво се чудиш, няма и 6 долара на месец Щот може хлопнат кепенците след месец. Нали преди три-четири месеца разбиха някакви сървъри в Холандия а.к.а. Нидерландия и на доста от тез провайдъри им позападна качеството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Gerrard Posted September 7, 2023 Report Share Posted September 7, 2023 Steve_G, Dr.G. and baivan 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodLike Posted September 7, 2023 Report Share Posted September 7, 2023 Някой ?Е, колега, кажи коя е тая тв И аз търся нещо подобно. За мачовете главно в момента ползвам Коди с два-три аддона, за сега няма мач, дето да не съм могъл да го гледам. Тука включвам дори и бг мачове за ект или/и първенство.Но ако мога с една апликация да имам всичко на едно място и аз бих дал 70$ за удобството. Sent from my SM-N986B using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted September 7, 2023 Report Share Posted September 7, 2023 Аз в чужбина гледа https://www.bgtv-on.com/home Всички мачове гледам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts