Jump to content

21.09.2023 ЛАСК 1-3 Ливърпул (Лига Европа - Група Е)

Simply Red

Recommended Posts

Според мен Нунез беше замесен във всички опасности за гол.А то и друга деветка нямаме.Така,че той трябва да започва с №9.А по отношение на интензитета на игра съм доволен.Темпото през 90-те минути беше добро.

И в кръга на шегата> след мача, да върнат изпрани и изгладени екипите на Етър, че тука отбора ни е на общинско финансиране и много рехав бюджет, сигурно нямат много резеpвни екипи. Майтап, ама и на болярите, екипите са им на Nike !  😎

• Simply Red changed the title to 21.09.2023 ЛАСК 1-3 Ливърпул (Лига Европа - Група Е)
  • Simply Red unlocked and pinned this topic

Ами отново обрат, което хем е добре, хем не е толкова добре, тъй като все някога няма да ни върже и ще глътнем водица.Не се получи особено добре с тоя експериментален състав, с който започнахме и можеше и да получим повече голове първото полувреме.На мен лично Гравенберх ми се понрави с играта си, да има някои пропуски, но смятам, че като свикне с отбора може да е полезен.

Не бе лош мач. Играта не бе нещо кой знае какво, най-вече през първото полувреме и все пак можеше да е равен мача още на почивката. Предвид броя на резерви, някои от които нови играчи, се справихме добре. 

На мен Хравенберг доста ми хареса. 

Бен Доак има още много да учи. Видя се огромна разлика когато излезе и Харви Елиът застана на неговата позиция. 

Байчетич игра хибридната роля на Трент и не беше зле. 

От началото на сезона давам акъл на един приятел да залага всеки мач на отбора за обрат първо/крайно. И е доволен от мен . Само дето още не е почерпил .

Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk

1 hour ago, Chinaski said:

Чак чух как се опитваш да го кажеш на нидерландски...

Не се опитвам да му казвам името. Просто майчиният ми език е славянски и пиша това, което чуя. 

Клоп завоюва своята юбилейна 50-а победа в европейските клубни турнири с нас.

В исторически план нито един друг наставник за нас не е постигал толкова много успехи на международната сцена, което направи германецът въобще един от най-успешните специалисти, ръководили някога Ливърпул.

F6kfzbwWkAA-UQj?format=jpg&name=small

F6ki45aXcAAMNTO?format=jpg&name=small

54 minutes ago, tsbalabanov said:

Чудя се в неделя дали да не гледам само второто полувреме, че в последните 3-4 мача, първите полувремена са мазохизъм.

Точно това щях да напиша, ако жената не ме беше задържала да постилам килимите след прането им. Три мача с отвратителни първи полувремена. Не знам докога ще продължава.

14 minutes ago, cyberfan said:

Само на мен ли не ми хареса, че Мо не подаде при последния гол?

Знам, че вкара, но го изигра тъпо.

Салах е вкарвал немалко такива подобни голове, така че аз нямам проблем с отиграването му.Не бих казал, че е изиграл положението тъпо.

21 hours ago, хектор said:

И в кръга на шегата> след мача, да върнат изпрани и изгладени екипите на Етър, че тука отбора ни е на общинско финансиране и много рехав бюджет, сигурно нямат много резеpвни екипи. Майтап, ама и на болярите, екипите са им на Nike !  😎

А ние от Локо Г.О. какво да очакваме като майните ни взеха екипа!!!

8 hours ago, maik05 said:

Зле? На моменти си мислех, че е на бутилка ципуру. Толкова пъти се спъна сам, с топка и без топка.

Не само това,струва ми се на моменти ,че се държи надменно...

Вместо да рипа кат петлЕ и да крачи сякаш има таралежи под мишниците,да вземе да наблегне на футбола. 

Гледам го ,че е голям купонджия и в съблекалнята е много деен,ама много скъпи тия сиртакита батко....взема по една чанта пари седмично!