Jump to content

27.09.2023 Ливърпул 3-1 Лестър (Купа на Лигата - 03 кръг)

Simply Red

Recommended Posts

• Simply Red changed the title to 27.09.2023 Ливърпул - Лестър (Купа на Лигата - 03 кръг)
  • Simply Red locked this topic
  • Simply Red pinned and unlocked this topic
  • Simply Red changed the title to 27.09.2023 Ливърпул 3-1 Лестър (Купа на Лигата - 03 кръг)

Супер мач на момчетата, тотално надиграха Лестър. Можеше да вкараме още поне 2 гола. 
Хареса ми цялостната нагласа на отбора, постоянното доминиране, интересните атаки и публиката как надъхва Нунес.. Всички бяха на много високо ниво, дори и Ендо (въпреки няколкото забавени ситуации от негова страна).
Дано този вайб продължи 🙂

Доминик Джерард!!! Това чувство, което изпитах ти свива стомаха като да лелеяна мацка ти даде тежки аванси! Реакцията ми беше"Ох, чедооо!"

Това момче ще прави фурор с нашия любим тим! Той играе все едно е бил сто години в отбора. Ето това е да си вярваш и да си убеден, че имш шанс да убиеш противника. Ама някои неща не се учат! Просто красота. Ще гледаме много такива нещица от Собослй за в бъдеще!

Осмицата си намери човека!

Беше ми писнало от това дребнене и страх да се бият топовни шутове от дистанция. Това си е оръжие, та оръжие. 

Това цък, цък, коп става на моменти, но не може сериозен отбор да няма в арсенала си подобни изпълненния...

Много шарен, приятен за гледане мач!

За тази купа е ясно, че на никой от нас не му пука, ама да отпаднем на Анфийлд, някак не върви. Спокойно можеше да бъде 6, 7:1 поне

Как няма да подкрепят Даруин, та той гори. Раздава се човека, беснее, всява смут...вкарва. 

Джарел ще става играч, това е ясно! Което е чудесно!

И аз се присъединявам към мнението за Ендо. Днес се видя, че играе, но мое лично мнение, че Премиър лийг към момента му е мааалко нагорно. Ще бъде добър бекъп, нищо повече.

Ужасно ме е яд, че Бен Доук не вкара. Това зверче просто живее за футбола, Дано, дано, дано да се менажира правилно кариерата му.Защото ще бъде престъпление, ако се прецака нещо.

Харви Елиът ужасно ме дразни и искам да слеза на терена с една яка машинка и да острижа до голо идиотската му прическа. Толкова много му падна и нивото и увреността и всичко след тази нелепа контузия... Разфокусиран, неуверен, страхлив, греши. Не му сипавам. Харесвах го едно време. Превърнал с е в жалко подобие на себе си. Дано да се намери, защото идва една рязлка крива надолу....

Обнадеждаващо е състоянието и на несъвсем първия ни избор за отбор. Стоим доста по-различно от други години като се опитаме да играем с фриндж плейърс.

Така или иначе тази конкретна купа трябва да бъде приключена при удобен случай....Не бива да се хабим с глупости. Имаме по-важни цели този сезон.

6 minutes ago, David said:

Така или иначе тази конкретна купа трябва да бъде приключена при удобен случай...

Не е ясно кога може да има такъв. 

Финала не е, двата полуфинала според съперника, но пак по-скоро не са. Остава 1/4 или 1/8, който предстои.

В момента сме най-високо класирания отбор от 16те останали.

След 20-30 мин ще научим жребия и дали да се отдаваме на Евертън примерно или да ги смачкаме 🙂

Искам да стигнем до полуфиналите, които са към 5 - 15 януари и тогава да се преценява:

- ако изоставаме доста от МС тогава да се стремим към Купата, може и с доста титуляри

- ако обаче сме почти наравно или пред МС, за Карабаото да играят младежите и каквото стане.

Въпреки ранния гол и експерименталния състав играхме доста добре, създадохме много положения, имаше греди и ситуации в които незнайно как топката не беше във вратата.Хареса ми динамиката и раздването на всички играчи, благодарение на което успяхме и да обърнем развоя на срещата.Куанса ми направи силно впечатление, надявам се да развие качествата си.

7 hours ago, baivan said:

...

След 20-30 мин ще научим жребия и дали да се отдаваме на Евертън примерно или да ги смачкаме 🙂

...

На Евертън и  вода в пустинята не се дава. След като предпочитат да гледат шампионски парад в Манчестър, а не в град Ливърпул, да пътуват към ЧШ и безтитлие!

Три красиви и майсторски гола в мача. За Доминик цитирам:

Отвързан канонир на Анфийлд

Страхотен мач се получи. Резервите играха супер и можехме още на полувремето да сме ги обърнали. Пуснахме гол от контра, така че това не е фатално и дори защитата се справи супер. 

На Собо гаубицата искам по-често да я виждам в действие. Това си беше същински снаряд...

Жребият е супер - играем с Борнемут, а най-тежките 4 съперника играят помежду си. 

18 hours ago, flyhorse0906 said:

Въпреки ранния гол и експерименталния състав играхме доста добре, създадохме много положения, имаше греди и ситуации в които незнайно как топката не беше във вратата.Хареса ми динамиката и раздването на всички играчи, благодарение на което успяхме и да обърнем развоя на срещата.Куанса ми направи силно впечатление, надявам се да развие качествата си.

Накъде повече да ги развие?В момента е по-добър от Ван Дайк.Ако ги развие повече,ще го грабнат я Реал,я Барса,я М.Сити!

On 28.09.2023 г. at 0:01, David said:

За тази купа е ясно, че на никой от нас не му пука

...

Така или иначе тази конкретна купа трябва да бъде приключена при удобен случай...

Над година не съм писал, ама това мнение, което по принцип ми е на блокиран потребител, но цитат от него излезе при друг, ме провокира силно. На всичкото отгоре при още един лайк ще се загради в зелено като популярно.

Първо, набийте си в тиквите, че единственият "удобен случай" да бъде приключена тази купа е 25.02.2024 г., неделя, около 19:00 GMT /съвпада с UTC между 29.10.2023 и 30.03.2024/. Т.е. около 21:00 българско време. Няма втори "удобен случай".

Второ, това мнение е написано точно 2 дни преди годишнината от смъртта на Бил Шенкли. Давам линк към уикито, защото очевидно масата "модерни" фенове не знаят кой е той, или дори да знаят кой е, то нямат никаква представа каква философия е заложил в този клуб, на който уж са фенове. Заради такива "фенове", които системно пишат неща като това и други с подобен смисъл, както и заради такива "фенове", които харесват това, Бил Шенкли, заедно с Боб Пейсли, заедно с Джо Фегън се въртят в гробовете си.

Трето, споменаването на името Джерард от такива "фенове" е срам за ФК Ливърпул. Стивън Джерард засега е най-голямата легенда за 21-ви век за най-успешният британски футболен отбор към момента. Този отбор е достигнал тези висини, защото изповядва философията "да му пука" за всички купи и да не търси "удобни случаи" за "приключването" им.

Четвърто, отборът се състои от 23 /двадесет и три/ човека, Тиаго, Адриан и някои, които аз лично не съм чувал, защото от години не се интересувам от футболисти, които уж са част от Ливърпул, но всъщност никога не са записали и минутка за първия отбор в официален мач. На футболния терен по време на мач могат едновременно да са 11 / единадесет/. Остават поне 12 /дванадесет/ играчи, които не са на терена. Т.е. тези, които не са на терена са повече от тези, които са. Резервните/перфиерните/<както искате ги наричайте> играчи също имат нужда от състезателни мачове. Ако някой от тези, които искат да "приключат" някоя купа ми обясни защо е по-добре да играят в мачовете на U23 вместо в състезателен мач за купа, нека заповяда и да даде разумно обяснение. 

П.П. Все пак, голямо ЕВАЛА, че в мнението не стана дума за Кейта и Окса.

2 hours ago, Stojkica said:

Над година не съм писал, ама това мнение, което по принцип ми е на блокиран потребител, но цитат от него излезе при друг, ме провокира силно. На всичкото отгоре при още един лайк ще се загради в зелено като популярно.

Първо, набийте си в тиквите, че единственият "удобен случай" да бъде приключена тази купа е 25.02.2024 г., неделя, около 19:00 GMT /съвпада с UTC между 29.10.2023 и 30.03.2024/. Т.е. около 21:00 българско време. Няма втори "удобен случай".

Второ, това мнение е написано точно 2 дни преди годишнината от смъртта на Бил Шенкли. Давам линк към уикито, защото очевидно масата "модерни" фенове не знаят кой е той, или дори да знаят кой е, то нямат никаква представа каква философия е заложил в този клуб, на който уж са фенове. Заради такива "фенове", които системно пишат неща като това и други с подобен смисъл, както и заради такива "фенове", които харесват това, Бил Шенкли, заедно с Боб Пейсли, заедно с Джо Фегън се въртят в гробовете си.

Трето, споменаването на името Джерард от такива "фенове" е срам за ФК Ливърпул. Стивън Джерард засега е най-голямата легенда за 21-ви век за най-успешният британски футболен отбор към момента. Този отбор е достигнал тези висини, защото изповядва философията "да му пука" за всички купи и да не търси "удобни случаи" за "приключването" им.

Четвърто, отборът се състои от 23 /двадесет и три/ човека, Тиаго, Адриан и някои, които аз лично не съм чувал, защото от години не се интересувам от футболисти, които уж са част от Ливърпул, но всъщност никога не са записали и минутка за първия отбор в официален мач. На футболния терен по време на мач могат едновременно да са 11 / единадесет/. Остават поне 12 /дванадесет/ играчи, които не са на терена. Т.е. тези, които не са на терена са повече от тези, които са. Резервните/перфиерните/<както искате ги наричайте> играчи също имат нужда от състезателни мачове. Ако някой от тези, които искат да "приключат" някоя купа ми обясни защо е по-добре да играят в мачовете на U23 вместо в състезателен мач за купа, нека заповяда и да даде разумно обяснение. 

П.П. Все пак, голямо ЕВАЛА, че в мнението не стана дума за Кейта и Окса.

Понеже съм изключително толерантен и възпитан човек няма да ти отговарям в твой стил и да ти кажа да си върнеш обратно в твоята глава безумните мисли, които си изръсил. Освен това сме се виждали на живо с теб и не ми побира ума откъде идва тази ненужна агресия...

В Китай ли се намираме или в "Параграф 22" да не изкривяваме редиците и за всеки случй да ни заковат по една летва в коленете, ако решим да кривне?!

Чел си не между редовете, ами някъде извън тях.

Прочетох какво съм писал и все още не мога да разбера какво толкова се палиш...

В мнението съм си изразил възхита от играта на отбора. Паралелите с Джерард и Доминик са с причина и съм убеден, че това момче ще стъпи в обувките му в годините!!!

Със сигурност съм фен на отбора много отпреди ти да подозираш за съществуването му и помня доста мачове, които ти не помниш. Поради явната ни възрастова разлика. 

Когато аз съм гледал финал в Рим през 77-ма, ти си бил на три годинки. Защитнико на ливърпулските изконни традиции!

Ние всички сме фенове и не виждам как някой ще си позволява да ментроства и да ме учи на ценности.

Това,  че си лягаш  и ставаш със статистики, не те прави по-голям поддръжник от всички нас!

Можеш малко да сдържаш неудовлетворенията си от живота и да не изпускаш парата във форума!

Пиша каквото усещам. Милея за отбора не по малко от теб, виждам нещата по мой начин и не мисля да влизам в правите редици.

Джерард ми е любимец за всички времена! Стига с този Шенкли, какво общо има той с купите през 2023/2024?!?!  

Историческите стойности никой не ги оспорва, но ми се струва, че отборът не е лошо да постига успехи към ден днешен.

Нямаме ресурс да се борим на абсолютно всички фронтове, защото дори да приемем, че отборът е що-годе е балансиран, рискът от контузии виси и не съм ОК.

В някаква умряла купа да се контузи важен играч, който може да ни донесе Купа на Европа или Премиър лийг. Казва му се приоритети. Казва му се комон сенс на английски или здрав разум на бългрски. Ако младите успеят да спечелят добре, ако не, не мисля да плача!

Юрген има подобен подход и мисля, че разбира повече от всички нас от футбол.

И, да! Ужасно много се радвам, че се освободихме от паразитирщите Кейта и Чембърлейн! Ура!

Не бесней толкова за глупости, все едно прадядо ти е основал английския футбол!!!

Крайно ти благодаря, че си ме блокирал!

Бог с теб!

П.С. Моля колегите да ме извинят за патоса, но не обичам да бъда нападан без причина и не си оставям магарето в калта! Благодаря за разбирането. 

Тъпо е това…. Не знам защо @Stojkica пише така срещу мнението на Давид. Преди като го майтапихме заради английските играчи и Хендо беше по-спокоен. Дано се видите пак на по бира и да се разберете.

Иначе и на мен ми е все тая за тая купа. А за паразитите Кейта и Окса 🤩 …леле, там колко съм писал, няма какво да добавя повече….