Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

Аз едно нещо не мога да разбера.Още преди края на предния сезон се твърдеше, че ще се търси ЦЗ, без значение кой ще стане треньор.Обаче един месец преди началото на сезона даже слухове няма за такъв.Да не говорим и че имаме нужда от хора и на други позиции и то без никой да напуска.Една камара директори и накрая нищо.

Не разбирам логиката на такъв трансфер. Трент е скаузър и трудно би напуснал Ливърпул. В РМ ще е резерва на Карвахал и ще го гледат като поредния футболист. Нито ние ще го пуснем освен, ако няма някаква мега невероятна оферта от 80-100М+ Нито РМ, чак толкова биха приритали за него. Много нелогичен ход ми се струва. 

Може би_<"   е рано да го продаваме, възможно е да е имал разногласия с Клоп, и затова така нарочно и високомерно да се влачи по терена когато се защитаваме. Трябва да се види как е при Арне Слот, но ако е същият, то аз лично не го искам в отбора, не ви ли дразни че е  Скаусър уж, фенче от малък , а нарочно се влачи по терена , щото видиш ли вече е суперзвезда и не тряба да се защитава

Вчера мярнах, че ФСГ се оттеглили от сделката за Бордо. На мен отдавна ми мирише на Арнолд в Реал Мадрид. Карвахал си е дъртичък вече. За там си е супер нашия скаузър.

На мен не ми харесва, че събират щаб от кол и въже. Тия хора нямат две бири изпити заедно.

Аз съм спокоен, щото Реал взимат само топ футболисти, а Трент не става, нали така беше?

Иначе по темата - аз лично не съм видял почти нищо сносно дори като слух. Според мен няма да се набляга на трансфери това лято, ще се чака Слот да направи един сезон и да си види точно какво му трябва. Евентуално може нещо неочаквано в последния момент, но някакви топ трансфери надали.

Аз пък си мисля, че през август ще видим вълна от напускащи основни фигури от първия състав и после един файтон накупени заместители от ALDI по пазарския списък на Едуардс.

Трябват трансфери и то е ясно.За мен трябва централен защитник и офанзивен и дефанзивен халф и нападател.Четири трансфери по възможностите на клуба.Проблема е до болка ясен и той се казва ФСГ.Когато се махнат този ден ще е празник в моя живот.

Ако не вземем поне дефанзивен халф този сезон, въобще не мисля да се хабя и да гледам мачове. Не можем да си позволим да почнем сезона с японския полуръст на тази позиция и Алексис на пожар. Изхабих си нервите миналия сезон с Ендо. Имаше между 8 и 10 много силни мача и след това рязко му падна нивото и си заприлича на играч за 15 млн. Общо взето футболният еквивалент на батерии Тошиба - вършат работа за 2 дена и после ти трябват нови. 

Оня ден на финал на европейското един срещу друг бяха съответните играчи на основните ни конкуренти. Единият струва над 100 млн, другият, нищо чудно да е основен претендент за златна топка. А ние.  С Ендо.

Най-важният ни трансфер беше Слот!  

Други според целите пред ФСГ - може би засега само класиране за турнир на УЕФА, което и сегашния състав може да го постигне. 

Доста от тия млн са отишли за неустойки за Клоп за преждевременно прекратения контракт. Все си мисля, че янките го натириха, понеже свършиха парите и скоро няма да вържем биг 4 и всичките там приказки с емоционалното изтощение са врели некипели, докато чака Анчелоти да се пенсионира у Реал.

1 hour ago, radkox said:

Споко... имаме едни 115 млн. артисали от Кайседо.
Нали ?

Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk

За мен възможен сценарий е бил да завишим изкуствено цената на Кайседо, знаейки, че Тод Боули е психично болен, с което сме доплатили остатъка от реалната цена на Алексис. Ние дадохме 35, но пък завишихме цената, така че, Боули да додаде до реалната му цена от 50-60 млн. Няма свят, в който да дадем 115 млн за играч, без да сме получили 100 от продажби преди това. 

Както често го правите, говорите предварително. Има време да купим който трябва, а и всички знаем, че ще го направил тихо и без излишен шум.

Отделно, че според мен може и да минем без нови играчи, но все пак може да се вземат ляв бек и деф.халф.

По повод изказването на Кийн, ако фейлнем ще е заради Слот, а не заради играчите. Ако Клоп беше останал със същите играчи щяхме да се борим пак за титлата.

2 minutes ago, oZZy said:

Както често го правите, говорите предварително. Има време да купим който трябва, а и всички знаем, че ще го направил тихо и без излишен шум.

Отделно, че според мен може и да минем без нови играчи, но все пак може да се вземат ляв бек и деф.халф.

По повод изказването на Кийн, ако фейлнем ще е заради Слот, а не заради играчите. Ако Клоп беше останал със същите играчи щяхме да се борим пак за титлата.

Ако останем с Ендо тъкмо за 6цата ще се борим.

1 minute ago, Nightfate said:

Ако останем с Ендо тъкмо за 6цата ще се борим.

Аз съм съгласен, че Ендо не е топ, но искам да видим Байчетич какво може. Но все пак както написах, ако може да вземем топ дефанзивен халф и да махнем Ендо - ОК.

Според мен е по-наложително левия бек. Анди остарява, а Коцето е доказал, че не става, а пък нямаме млад като Куанса и Байчетич, които да получат шанс.

5 hours ago, Dacheff said:

Аз съм спокоен, щото Реал взимат само топ футболисти, а Трент не става, нали така беше?

...

Анчелоти обича защитниците му да могат да защитават. Ще е интересно Трент, който не може, как би паснал при Анчелоти. Все пак Анчелоти може би скоро ще се маха от тях и може би Клоп ще го наследи, така че има надежда за Трент.

Нашите хора от "The Anfield Wrap" снощи са говорили за някакъв Мохамед Симакан, на 24 г. от Ред Бул /разбира се французин е/. 

За 84 мача в Бундеслигата има 5 гола и 4 асиста. За тия си мачове има 15 жълти картона и нито един червен.

Последните 3-4 години, най-дългото му отсъствие от терените е 7 дни. Откупната клауза е 35 милки.

2 hours ago, fishek said:

Много ме кефи да ви четя брътвежите, като ви понапече малко. :sarcastic:

Да, малко като бг-мама форума е, само мрънкане... Почти никой от големите клубове не е направил сериозен трансфер с изключение на Мбапето, обаче тук вече се говори за пропиляно лято, борба за топ 6, изпадане.. 

Реално до преди 5 дена имаше европейско,ако искаме играч,който играе на Евро 24, едва ли футболиста и агентите му ще искат да преговарят с който и клуб да е, преди да свършат мачовете му с националния отбор, за да може да се представи максимално добре, да му се вдигне още повече цената и т.н

Ако вземем друг играч,който не е на европейското, ще кажем, "тоя е*ати дърваря, даже не са го извикали за национала" 

Общо взето, угодия нЕма.

Много странен трансферен прозорец се очертава, други години ни свързваха с по 50 играчи, сега няма дори слухове.

15 hours ago, maik05 said:

Много странен трансферен прозорец се очертава, други години ни свързваха с по 50 играчи, сега няма дори слухове.

О, и сега ни свързват. Просто не следиш "слуховете". 😉

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...