Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

Ливърпул вади 60 млн. паунда за английски национал

Вярваме ли, че сме пратили оферта за Йълмъз ? Предложили сме 25 милки, като турчулята желаят 30. 

Нападател със завидните статистики - 108 мача, 11 гола и 14 асистенции, за клуб и 2 гола в 20 изиграни мача за национал. 

Имаме си Нуньо и Коди, за кво ни е още едно дърво ?

3 minutes ago, fishek said:

Вярваме ли, че сме пратили оферта за Йълмъз ? Предложили сме 25 милки, като турчулята желаят 30. 

Нападател със завидните статистики - 108 мача, 11 гола и 14 асистенции, за клуб и 2 гола в 20 изиграни мача за национал. 

Имаме си Нуньо и Коди, за кво ни е още едно дърво ?

Абсурд е това. Първо ще се вземат халф и защитник, тогава евентуално ще се силят за нападател, като това най - вероятно ще е в края на прозореца и най - вероятно ще е Гордън. Чака се обаче първо да дойдат всички, което ще е тия дни.

Имаше онзи ден турски слухове, че натискали за Гравенберх под наем, ама Ливърпул искал опция за задължително закупуване, като нищо да има някакъв бартер и доплащане.

Английският Ливърпул е единственият клуб от петте най-големи първенства в Европа, който все още не е направил нито един трансфер през лятото.

Е със сигурност по нещо ще сме първи този сезон 😀 

41 minutes ago, Stivi_G said:

Е със сигурност по нещо ще сме първи този сезон 😀 

Наистина ми е любопитно, тъй като във форума има немалко хора, които защитават ФСГ и идиотския им модел на управление, под който крият несъстоятелността си, наистина ли вярвате, че Ливърпул е единствения отбор измежду 100 други(грубо), който е дотолкова добре окомплектован с играчи, че на пазара няма нито един футболист, който да може да вдигне качеството на състава? Вярвате ли, че всички други директори и собственици са малоумници и само нашите са някакви извънземни интелекти, които играят 4Д шах, четат целия трансферен пазар и изобщо футбола по различен начин и чакат "правилния човек"?

За жалост напрежението от липсата на каквато и да е активност се трупа у всички ни , не само в бг и имам чувството, че напрежението ще нарасне с първия ни трансфер вместо да се успокоят нещата поради качеството на траснфера.Така като гледам с какво ни свързват, май липсата на траснфер е по-малкото зло.

51 minutes ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Наистина ми е любопитно, тъй като във форума има немалко хора, които защитават ФСГ и идиотския им модел на управление, под който крият несъстоятелността си, наистина ли вярвате, че Ливърпул е единствения отбор измежду 100 други(грубо), който е дотолкова добре окомплектован с играчи, че на пазара няма нито един футболист, който да може да вдигне качеството на състава? Вярвате ли, че всички други директори и собственици са малоумници и само нашите са някакви извънземни интелекти, които играят 4Д шах, четат целия трансферен пазар и изобщо футбола по различен начин и чакат "правилния човек"?

Не е толкова добре окомплектован, но кажи ми, кой друг отбор от топ5 първенствата има нов треньор, липсват 10 човека и е направил трансфери, но истински трансфери, на много важни играчи, а не на 3-ти вратар? Като гледам Барса са купили някакъв нападател за 2.7 милиона от Жирона на 22 години. Екстра трансфер.

На мен ФСГ ми харесваха до лятото, след като спечелихме  ШЛ, когато не взехме ни един играч, и оставихме триото ни в атака без добри резерви( Ориги и Минамино бяха резервите им за почти 2 години..)

След това ми се изясниха какви мизериници са , и всеки трансферен прозорец го доказват все повече и повече..

Покрай сагата с Гордън сега излезе инфо от Иън Дойл, че сме се договорили Нюкасъл да дадат 45 милиона за Гомез, а Ливърпул 75 милиона за Гордън, тоест бартерът покрай сагите им с феърплея е бил Гомез и 30 милиона паунда.

Интересно защо излиза сега тази статия

1 minute ago, paton said:

Според мен, за да покажем, че Гомез е на тезгяха и сме готови да го шитнем.

Anthony Gordon is still keen to join Liverpool and it has been claimed a Liverpool move for the winger is far from dead in the water. [

@ptgorst

Сега и това излезе, може нова офанзива да се готви. 

Не знам как ще реагирам, ако стане такъв бартер, Гомез ни беше един от постоянните играчи миналия сезон и покриваше дупки на три позиции.

9 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Anthony Gordon is still keen to join Liverpool and it has been claimed a Liverpool move for the winger is far from dead in the water. [

@ptgorst

Сега и това излезе, може нова офанзива да се готви. 

Не знам как ще реагирам, ако стане такъв бартер, Гомез ни беше един от постоянните играчи миналия сезон и покриваше дупки на три позиции.

Ако се вземе ЦЗ с ляв крак, автоматично ролята на Джо Гомез вече няма да е толкова голяма. От друга страна в момента е последния момент за кеширане. И последно - не съм сигурен дали иска да играе пак ролята на Милнър - я халф, я защитник, я ляв бек, я десен.

Не знам, това американски собственици си е голяма беда.Проблемът е, че един футболен клуб е много повече от търговско дружество, а те не го разбират или не искат да го разберат. 

Fenway имаха късмет с Клоп, тия в Ман. Ю и Арсенал уж по- дават пари, ама успехи на терена засега никакви. Те не им и трябват, де. Освен тези в табличките с приходи.

Абрамович и арабите в Сити издигнаха клубовете, които спонсорират в " друга лига". Ама, тях ги интересува най- вече спортния успех.

Клоп, предполагам,че затова  се  и махна.Или поне една от причините.

Пари плюс играч за Гордън и аз го видях, но освен Гомез видях ,че опция е Куанза и пари за тоя майстор Гордън(по малко продуктивен гол/асист от Диаз ,нещо като Кубо

Ако свраките са отказали за Гомез има защо да искат Куанза. Това ще в върха на тъпотията.

Замъка що дават Гордън, а не Исак... мисля е ясно защо.

Ако се продаде Гомез означава, че ще купим нов защитник на 100 процента. Не ми е любимец Гомез, но пък направи не лоши няколко мача..

Няма логика да дойде Гордън и изобщо се учудвам, че сме имали интерес към него.

Това ще е поредното ляво крило. Диаз, Нунез, Жота, Гакпо - всичките са леви крила по природа, някои преквалифицирани при Клоп като деветки, фалшиви деветки и т.н. Карвальо пък от 10 го натикаха също вляво. Ако вземем още едно ляво крило, направо ще сме си за рекордите на Гинес. При толкова много тупане в гърдите колко добри сме, аналитикс и подобни, имаме много небалансиран състав. И това не се дължи на ФСГ. Те иначе също прекалиха с оптимизирането, едно е да харчиш разумно и с бизнес намерение, друго е просто да не реинвестираш и цепиш стотинката до положение да си подлагаш на риск инвестицията.   

1 hour ago, ONYX said:

Ако се продаде Гомез означава, че ще купим нов защитник на 100 процента. Не ми е любимец Гомез, но пък направи не лоши няколко мача..

То и сега си трябва защитник на 100 процента.След като Матип напусна останахме само с Върджил, Конате и Куанса.Гомез покри миналия сезон доста позиции и като че ли се справи най-добре на левия бек.Пък и не се знае при него дали няма да изкочат някои здравословни проблеми.

Ван дер Берг е доста обещаващ и направи доста добър сезон в Германия. Проблемът му е, до колкото чета, защото не съм го наблюдавал лично толкова много, че играта му в изграждане не е на особено ниво. Млад е, дали ще се развие... Треньорите ще си кажат мнението. Но моето е, че ако продадем Гомез, ще вземем някой млад и перспективен, а не изграден. Дали е правилното решение... Не се наемам да кажа.
ОТ ерата на Клопата се научих да не давам предварителни оценки на новоидващите

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

14 minutes ago, oZZy said:

Тоя Гордън не е ли повече централен атакуващ халф, тип Собослай? 

Не , ляво крило си е. Мин сезон за вс турнири има

-37 мача като ляво крило.

-6 като нападател

-3 като дясно крило е пробван

-1 мач като офанзивен халф експеримент срещу Палас завършил със загуба 2 на 0 и повече не е бил халф.

11 minutes ago, oZZy said:

Тоя Гордън не е ли повече централен атакуващ халф, тип Собослай? 

Не, по скоро е имал мачове като централен нападател, отколкото като халф тип Собослай. Иначе честно казано и аз не вярвам изобщо да сме имали някакав интерес към Гордън, освен ако Диаз няма да ходи в посока "детската му мечта" - Барселона.

Относно липсата на трансфери и дори спекулации, го отдавам на факта, че още не са се събрали всички играчи и Слот не е видял, качествата на някой от тях..кой какво може, ще му свърши ли работа за неговите идеи и т.н  мисля, че е редно първо това да види и чак тогава да преценя коя зона ще му куца и какъв тип играч му трябва. Виждали сме нашите играчи в една светлина и едни инструкции при Клоп, сега някой "дърво" може да блесне при Слот.. /съмнявам се, но трябва и малко позитивно мислене/ 

Трансфер очаквам към 10-15 август.

3 hours ago, kir0w said:

Относно липсата на трансфери и дори спекулации, го отдавам на факта, че още не са се събрали всички играчи и Слот не е видял, качествата на някой от тях..кой какво може, ще му свърши ли работа за неговите идеи и т.н  мисля, че е редно първо това да види и чак тогава да преценя коя зона ще му куца и какъв тип играч му трябва.

Аз не мисля, че от няколко тренировки ще може да се прецени кой ще му свърши работа и кой не.Ще си трябват поне няколко официални мача, пък дотогава ще затвори трансферния прозорец.То в момента липсват играчите, които минават за основни и потенциално биха били титуляри.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...