Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

ReD_Gerrard

Recommended Posts

То по - скоро е друг проблема. Аз си мисля, че стила на Слот ще е нещо като Арсенал. Във Фейнорд в момента крилата играят много голяма роля в пресирането, а Салах не е такъв играч. Също така от година на година статистиката му откъм дрибъл и помагане в защита е по - зле и по - зле просто защото изисква много усилия. Отделно 100+ милиона за 32 годишен играч няма да видим много често, а не съм сигурен и колко ще е доволен да е резерва, защото ще е така все по - често и по - често. За мен единствения начин да остане е, ако твърдо е решил да го направи, което започва да изглежда малко вероятно. Иначе съм убеден, че ще вземем поне 1 крило, а може и 2, както и централен защитник с ляв крак.

Ако наистина се търси ляво крило, значи, че Диаз си заминава, ама то и след това слагане на Барселона е нормално. Ако беше друг футболист от не толкова големите любимци, щеше да е разкостен досега из социалните мрежи заради изказванията на баща си.

29 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Ако наистина се търси ляво крило, значи, че Диаз си заминава, ама то и след това слагане на Барселона е нормално. Ако беше друг футболист от не толкова големите любимци, щеше да е разкостен досега из социалните мрежи заради изказванията на баща си.

Този Съмървил играе ляво крило ,но започва сезона като дясно.Дават го да може на двете.Аз само на лявото съм го наблюдавал.Може и за заместник на Салах да е ,може и на Диаз да е.Няма как да знаем за кого го гласят,но атакуващ ще вземем след това фиаско в атака напоследък.

12 minutes ago, Dacheff said:

Е той Слота още не е подписал, те вече ще му пращат списъци с имена. Малко несериозно ми звучи това. 

🔴🔐 Liverpool and Feyenoord have signed all documents for Arne Slot’s imminent move to #LFC as new head coach.
It will still take some time for the official club statement, planned between clubs for this week.
All done and sealed. 🇳🇱
от Фабрицио току що

5 hours ago, Plovdiv_1926 said:

Интересно това множествено число дали значи, че ще търсим повече от един централен, или се отнася към списъка? Щото и преди контузията/напускането на Матип ни трябваше централен, сега пък хептен.

14 minutes ago, tsbalabanov said:

Интересно това множествено число дали значи, че ще търсим повече от един централен, или се отнася към списъка? Щото и преди контузията/напускането на Матип ни трябваше централен, сега пък хептен.

Четох за двама ЦЗ, единия по възможност да играе и като LB като алтернатива на Анди, а Цимикас най-верятно ще напусне лятото. Сега дали е вярно, ще видим.

43 minutes ago, tsbalabanov said:

Не че е нещо страшно или вярно, но се пуснаха слухове за 2ма защитника. Единия е централен от Айнтрахт и играе с ляв крак, а другия е капитана му в момента във Фейнорд, който играе десен бек, но може и да играе ЦЗ. И двамата са агресивни и са добри 1в1, както и в изнасянето от спекулациите, но ще видим.

Според мен пък централен не ни трябва. Ван Дайк е титуляр, Куанса да го налагат покрай него, Конате и Джо Гомес резерви. Нов защитник означава, че Куанса отича, а момчето за мен е супер и доказа, че заслужава да получава доверие.

За мен трябва атакуващ футболист след като Салах си тръгне - вече дали ще е крило или пък Дарвин ще ходи на крилото и ще търсим централен да решава новия тренер, и заместник на Робо ни трябва, който малко по-малко ще се преборва за титулярното място. Коцето е ясно, че не става. Всички останали футболисти заслужават шанс и единствено, ако вземем някакви доказани и много висока класа футболисти (което не го вярвам, а и няма такива на пазара) може да се мисли за продажба на някой от останалите.

Честно казано ако Арнето дойде и си доведе някакви футболисти щото били много добри във Фейнорд, както направи Тен Хаг, няма да съм доволен. Това ще покаже липса на доверие към сегашните футболисти.

12 hours ago, oZZy said:

Според мен пък централен не ни трябва. Ван Дайк е титуляр, Куанса да го налагат покрай него, Конате и Джо Гомес резерви. Нов защитник означава, че Куанса отича, а момчето за мен е супер и доказа, че заслужава да получава доверие.

За мен трябва атакуващ футболист след като Салах си тръгне - вече дали ще е крило или пък Дарвин ще ходи на крилото и ще търсим централен да решава новия тренер, и заместник на Робо ни трябва, който малко по-малко ще се преборва за титулярното място. Коцето е ясно, че не става. Всички останали футболисти заслужават шанс и единствено, ако вземем някакви доказани и много висока класа футболисти (което не го вярвам, а и няма такива на пазара) може да се мисли за продажба на някой от останалите.

Честно казано ако Арнето дойде и си доведе някакви футболисти щото били много добри във Фейнорд, както направи Тен Хаг, няма да съм доволен. Това ще покаже липса на доверие към сегашните футболисти.

Точно във всички линии ни трябва по 1 нов сериозен футболист - и Централен с ляв крак, който може и  бек, т.е. бърз и повратлив, и още 1 ДХ, щото Ендо си е временно и не чак толкова качествено решение, и нападател( крило)особено ако Салатата го продадем, нещо което трябва да е задължително, ако ще се гледа напред, а не какво е дал той до сега за отбора !

2 hours ago, Stivi_G said:

Е ако са 1-2ма на позиции, където имаме нужда от подсилване не виждам нищо лошо. 

За къде нямаме хора в момента като бройка?

1 hour ago, S.G. said:

Точно във всички линии ни трябва по 1 нов сериозен футболист - и Централен с ляв крак, който може и  бек, т.е. бърз и повратлив, и още 1 ДХ, щото Ендо си е временно и не чак толкова качествено решение, и нападател( крило)особено ако Салатата го продадем, нещо което трябва да е задължително, ако ще се гледа напред, а не какво е дал той до сега за отбора

За Ендо като заместник броя Байчетич. Момчето заслужава шанс. Вече след 1 година като се види кои стават и кои не, да се търсят заместници. Иначе си написал същото като мен - ляв бек и заместник на Салах.

1 hour ago, oZZy said:

За къде нямаме хора в момента като бройка?

За Ендо като заместник броя Байчетич. Момчето заслужава шанс. Вече след 1 година като се види кои стават и кои не, да се търсят заместници. Иначе си написал същото като мен - ляв бек и заместник на Салах.

Много зависи от схемата с която ще играе новия мениджър, защото за всяка позиция ще се изискват специфични качества. Та не е сигурно дали дори един от тримата централни защитника ще могат да задоволят новите изисквания. За Слот се говори, че обича да преквалифицира играчи, може и да бъдем изненадани къде имаме хора и къде дупки 🙂 Ще бъде весело  

1 hour ago, behemoth said:

Много зависи от схемата с която ще играе новия мениджър, защото за всяка позиция ще се изискват специфични качества. Та не е сигурно дали дори един от тримата централни защитника ще могат да задоволят новите изисквания. За Слот се говори, че обича да преквалифицира играчи, може и да бъдем изненадани къде имаме хора и къде дупки 🙂 Ще бъде весело  

Уф, това като го прочетох, ме заболя. Тия тежки схеми да се правиш на много умен, да преквалифицираш футболисти, само някой холандец може да го измисли. А дано не, че не виждам как ще донесе успехи това.

13 minutes ago, ReD_Gerrard said:

Уф, това като го прочетох, ме заболя. Тия тежки схеми да се правиш на много умен, да преквалифицираш футболисти, само някой холандец може да го измисли. А дано не, че не виждам как ще донесе успехи това.

Защо? Гуардиола го прави често. Рафа го направи с Джерард и беше много успешно. И тн. 
Важното е да знае какво прави.

45 minutes ago, ReD_Gerrard said:

30 minutes ago, blunt said:

Защо? Гуардиола го прави често. Рафа го направи с Джерард и беше много успешно. И тн. 
Важното е да знае какво прави.

Не е толкова страшно, защото ако ще градим цял отбор е важно как се допълват играчите в определени зони. Примерно много офанзивен бек е хубаво да бъде покриван от халф/крило, може би и двете. Слот обичал доста движение отпред със смяна на позиции, в отбора има нужда определено от нещо ново така че за сега съм оптимист. Много от младите ще имат стимул да се докажат пред новия треньор, ще бъдат отворени да научат нова позиция. Все пак не говорим Алисон да заиграе 10ка, но неща като Салах нападател или 10ка са в играта 🙂 Както и червения джерард сподели, Стиви изигра най-добрите си години като офанзивен халф зад Торес. Кара се възроди като централен защитник. Примери много 

On 28.04.2024 г. at 16:13, HardRedRock said:

Според Footmercato сме се прицелили в William Pacho, защитник от Айнтрахт. 56 милки (британски пари). Айде почна се 😀 Чували ли сте го тоя?

А Мирър твърдят, че МЮ ще взимат Жоао Невеш и Рафаел Леао. Вече разговаряли с Жорже Мендеш.

Естествено всичко е спекулация на този етап, но вижте само имената с които ни свързват. Не, че е сефте ама все пак.

Какво се оплакваш? Няма да го има вече ефекта Клоп. 100 на 100 че новия треньор ще си донесе някой от любимците от Фейернорд.

Какво се оплакваш? Няма да го има вече ефекта Клоп. 100 на 100 че новия треньор ще си донесе някой от любимците от Фейернорд.
Предвид, че ще е head coach и каква ще е структурата в отбора, някой от "любимците" му ще дойде само ако всички полета в таблицата на Едуардс светнат в зелено. Та пийте по една бира и не се притеснявайте, че ще се напълним с посредствени играчи, щото видиш ли Слот бил посредствен треньор

Sent from my 23078PND5G using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...