Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

Slot on potentially signing a DM:

“Ryan [Gravenberch] did really well in that position [against Manchester United] and we have other options as well."

Ей кога успяха и него да го научат на тия мурафети, бързо схваща явно и той.

От 3те контроли, които изгледах, вече не съм сигурен, че Слот търси класически дефанзивен. Ендо според мен изпада 4-5 избор. И в двете по сериозни проверки започна с Къртис и Собослай/Гравенберх пред защита. Ако стилът ни на игра ще е подобен на контролите, то явно холандецът предпочита две осмици, които да са добри с топка в крака и да покриват 2те наказателни полета, пред един класически опорен.

2 minutes ago, paton said:

От 3те контроли, които изгледах, вече не съм сигурен, че Слот търси класически дефанзивен. Ендо според мен изпада 4-5 избор. И в двете по сериозни проверки започна с Къртис и Собослай/Гравенберх пред защита. Ако стилът ни на игра ще е подобен на контролите, то явно холандецът предпочита две осмици, които да са добри с топка в крака и да покриват 2те наказателни полета, пред един класически опорен.

Да така е както казваш.

С Манчестър опорни бяха Харви и Грав, при наличие на скамейката на Ендо, Байчетич ,а дори и Мортн като и тримата за типични дефанзивни.Слот сякаш търси бокс то бокс.При нас Мака ще свърши работа ,може би и Собо.

Имам чувството, че този клуб има проблеми с дефанзивните си халфове, откакто гледам футбол. Откакто се махна Масчерано, имаше един полусезон, в който Лукас Лейва беше добър, точно преди контузията, и до купуването на Фабиньо, практически играехме или без дефанзивен халф, или с много слаб такъв, или с нетипичен такъв. И това продължи с години. Сега май-май се очертава същото, но както и да играе Слот, едно трябва да е сигурно. Няма да преоткрие футболната игра. Пак ще гледаме разни селски отбори като Стоук едно време, с разни говеда като Нзонзи да ни мачкат в средата и пак ще има оправдания. 

До момента това което се случва с трансферите е абсолютно несериозно.Още миналия сезон доста колеги тука дискутираха проблемните зони в отбора и после цяло лято мина под лозунга "Слот да види с какво действително разполага и кой ще му свърши работа пък после трансфери".Ама нищо, като почнем да ядем бой в първите кръгове на ПЛ дано на някой му светне лампичката.

И какво означава, че може да нямаме нужда от класически дефанзивен халф?Аз не помня някой отбор да е прокопсал без такъв.Нито ще контролираме топката, нито ще можем да отнемаме ефективно като вземат да се въртят 100 човека в тая зона.

Не е изключено да се мине без класически дефанзивен халф, но в такъв случай трябва DLP тип Алонсо, например. И пак ще е тежко, защото не сме Барселона. Собослай не е такъв, Гравенберх въобще знаем ли какъв е??? Най-близкото е Мак Алистър, ама не е специалист, пък и го предпочитам малко по-напред да играе. Бройка имаме, ама титулярен халф за мен трябва да се добави.

Слухове от Испания, че има оферта за Мамардашвили, който след това ще бъде отдаден под наем и ще го подготвят постепенно за заместник на Алисон. На европейското определено направи впечатление.

Слух че Замъка са договорили Гуехи или както се казва от Палас за 60М.Дано не харчат парите от Гордън само ,че тоя Гуехи беше и наш и остава ние да ги спонсорираме с за Гордън. 

Нямало централни полузащитници на пазара? 

Гледах топ 10 трансфера в Европа до сега, и 4 от тях са добри централни полузащитници -

Дъглъс Луис

Онана

Невеш

Палниня

Май просто немаме кинти за такива глезотиики

П.С както винаги дори Уест Хям и Вила разполагат с повече пари от нас.

Вече май 3 та година поред ни будалкат че 'другия' сезон ще се харчи яко, не знам дали има хора вече да го вярват това...нищо няма  да се купи ако не се продаде, това е била философията на ФСГ при цялото им управление при нас. Тоя нов холандец нищо не зависи от него завалийката, Клоп поне явно от време на време надигаше глас и затова накрая си тръгна, тоя ще си пее заучените песни някоя година докато не го разкарат заради слаби резултати и това ще е, една година може по инерция да влезем в 5-7 мо място и после не знам...

32 minutes ago, Chinaski said:

Вече май 3 та година поред ни будалкат че 'другия' сезон ще се харчи яко, не знам дали има хора вече да го вярват това...нищо няма  да се купи ако не се продаде, това е била философията на ФСГ при цялото им управление при нас. Тоя нов холандец нищо не зависи от него завалийката, Клоп поне явно от време на време надигаше глас и затова накрая си тръгна, тоя ще си пее заучените песни някоя година докато не го разкарат заради слаби резултати и това ще е, една година може по инерция да влезем в 5-7 мо място и после не знам...

Откакто помня ФСГ и управлението им, 2 пъти стъпихме по-стабилно на пазара  2014 май и 2018 , и то беше така заради продажбите на Суаред ( 2014) и Коутиньо(2018) , другите прозорци само мишкуване..

20 minutes ago, nikiniki said:

Да не е Рабио  за номер 6 само ,че е безплатен 😆

Или Анди Краев. 

Завъртя се някакъв евтин от Дженоа през уикенда. Никак няма да ме учуди той да е "правилният". 

15 minutes ago, tsbalabanov said:

Или Анди Краев. 

Завъртя се някакъв евтин от Дженоа през уикенда. Никак няма да ме учуди той да е "правилният". 

Ще се изненадаш, но за халф предпочитам Краев/Груев пред Рабио ,а за крило предпочитам Десподов пред Кубо/Гордън 🤪

12 minutes ago, tsbalabanov said:

Всички се чудим, да. Малко като при промотирането на шоуто на Цитиридис преди време. Един силует и милиони тръпнат в очакване кой е тоя анонимник. 😄 

Общото в тази случка, че ние се заприличваме вече на мястото от където той идва - Comedy club  😀 

Едерсон и Варела бяха най-спекулирани цялото лято, като Аталанта взеха дефанзивен халф по-рано през прозореца, а Порто имали финансови проблеми. Зубименди наскоро излезе на радара, ама там има съмнения дали въобще иска да напуска Сосиедад.

Аз си мисля, че ще е Едерсон, нека видим.

Just now, zigfridson said:

Коопмайнерс май му пропадна в Ювентус или се бъркам.

Той е много далеч от typical 6, то и Едерсон не е точно такъв играч де, ама е по-дефанзивният от двамата в Аталанта. 

Имайте предвид, че това което търсим е 6-ца, но не типичния играч на тази позиция и затова нещата са тегави. Не търсим типичния разбивач тип Ендо или Фабиньо, а търсим играч тип Родри, който ще изпъква не чак толкова в спирането на атаки, колкото до възможността да изнася топката и да неутрализира противниковата преса. Е затова в момента Кайседо примерно щеше да бъде идеален в тоя отбор, но идиота избра Челси. Както и да е де, трябва ни такъв играч, а такива добри наистина не са много, а доказали се още по - малко. Да не говорим и че поне още 2-3 отбора търсят такъв.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...