Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

11 minutes ago, makedonski said:

Аз казах ли ви, че ония нашите не искат да вадят кешовицата и да плащат цялата сума, а искат само да се пазарят и да плащат на изплащане с няколко вноски.

Ами не са ни одобрили ипотечния кредит за 30 години, с който сме възнамерявали да финансираме сделката. 

6 minutes ago, Stivi_G said:

Ами не са ни одобрили ипотечния кредит за 30 години, с който сме възнамерявали да финансираме сделката. 

Кво общо имат парите тука - не съм много сигурен. Ние може да платим сумата и пичага пак да не иска.

7 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Мерино има една година

А и оня японец и той може да избяга. Затова е ясна работата. Мен ме е яд че се набутваме на такива сложни трансфери.

:sarcastic:

Image

Сосиедад ако приемат офертата за Марино, реално рискуват да загубят и двата халфа.Нашите активират клаузата и приключва.Въпросите са два:ЩЕ ги дадем ли парите или не както и играча иска или не.Ако на един от тези въпроси отговора е НЕ то това е.Ще представят пак някой самурай като мин год който не сме чували.Нищо против ендо ,ама за титла в англия се иска повече.Ако първия ти голям трансфер дойде на 30г възраст си има причини.

И да задам риторичен въпрос.Защо като е с клауза се сещаме на 8ми август ?! Половината форум знаеше още месец Май,че опорен халф е дупката.Те сага ли разбраха?!

Кой ще си даде без клауза вече топ халф минал предсезонна подготовка ама и да е къси пари нали ?!

Абсолютно несериозно като организация.Даже не е въпроса дали ще стане този трансфер или не ,защото червените флагове са много за траснферната ни организация.

Как все така става - парите са налични, даваме ги, но играчите все не искат. 😄 

Това е оправдание стил Лупи или Наско Раев. Има нещо гнило тук от самото начало. Или отново си правят ПР, че имаме пари, а всъщност нямаме и ще го отиграят, че играчът не иска, или сме абсолютни олигофрени и аматьори като клуб. Което и от двете да е, не е добре.

Лека полека започваме да се превръщаме в най-големите шарани на трансферния пазар и скоро никой няма да ни бръсне за слива, за съжаление."Топ" трансфери скоро нема да видим.

15 minutes ago, nikiniki said:

Сосиедад ако приемат офертата за Марино, реално рискуват да загубят и двата халфа.

Но аз бих казал - ЩЕ спечелят и от двамата!

Това са към 120м евро, колкото може да прибере победителя от ШЛ./и не е сигурно/ 

Така, че ще е добре да вземат колкото може по-рано голямата сума и ще си намерят за 30-40-50 мил  подходящи заместници, с които да се борят в ЛЕ сега и за класиране в турнир на УЕФА догодина ЛЕ/ЛК

И да остане единия при тях няма гаранция за доста по-добри резултати и приходи.

Имаше един филм навремето "Вземи парите и бягай" 

13 minutes ago, baivan said:

И да остане единия при тях няма гаранция за доста по-добри резултати и приходи.

Еми ако си разпродадат играчите и изпаднат. То и за това трябва да се мисли. Да един става, ама топ клубовете искат да ги съсипят и да няма с какво да излезнат на терена. Льо Норман замина, Мерино ще замине, този ако ни го дадат заминава, японеца също може да замине.

Джойс беше писал, че вероятно Сосиедад ще искат парите от клаузата на куп, което е проблем за Ливърпул. Това изчерпва цялата тема. Оттам нататък следват един куп оправдания и глупости, каквито вече сме чели много, много пъти.

The one sticking point with Zubimendi’s £51m release clause could be the Real Sociedad’s insistence that Liverpool pay the money in one instalment. [ @_pauljoyce ]

1 hour ago, nikiniki said:

Мирише на Лавия и Касейдо. Добре че имаме Мортън 😄 

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/chelsi-privleche-deveti-nov-803916

И това не е много сигурно, май ще посягаме към женския отбор скоро, сега поне е модерно това с половете...

С риск да бъда наказан,ще възкликна WTF!

За чий са ни толкова директори и директори на дирекции?

По света е пълно със сигани които могат да се пазарят на капалъ чарши,а ние хем наехме най-скъпо платените такива,хем не могат да свършат работата.

Мамка му,втора поредна година!

Баха мамата на авторитета на клуба.Кой бе братче,ще дойде в тоя качамак.

Цяло лято не предприехме нищо,и сега този резил.Кво правиха до ся?Пред огледалото в къщи си репетираха страшните стойки и реплики и си въобразяваха,че веднага щом се представят на клуба продавач,онези ще подмокрят памперса? 

Аз не разбирам защо се ядосвате и се очудвате? Откакто FSG са поели Ливърпул всяко лято ние ставаме за срам и смях. То не бяха "сърдечните проблеми" на Лоик Реми, после човека си игра в Челси, не бяха Демпси, Михитарян, Коноплянка, сагата с Ван Дайк, Фекир, Кайседо и много други. При тях трансфера не стане ли като гръм от ясно небе, се получава една драма и ставаме за резил.

13 minutes ago, Freack said:

Аз не разбирам защо се ядосвате и се очудвате? Откакто FSG са поели Ливърпул всяко лято ние ставаме за срам и смях. То не бяха "сърдечните проблеми" на Лоик Реми, после човека си игра в Челси, не бяха Демпси, Михитарян, Коноплянка, сагата с Ван Дайк, Фекир, Кайседо и много други. При тях трансфера не стане ли като гръм от ясно небе, се получава една драма и ставаме за резил.

Ой не не не колега, навя ми лоши спомени .. Уилиям, Лавия, Кейта договорен за след 1 година.

2 hours ago, Кирил Пейчев said:

С риск да бъда наказан,ще възкликна WTF!

За чий са ни толкова директори и директори на дирекции?

По света е пълно със сигани които могат да се пазарят на капалъ чарши,а ние хем наехме най-скъпо платените такива,хем не могат да свършат работата.

Мамка му,втора поредна година!

Баха мамата на авторитета на клуба.Кой бе братче,ще дойде в тоя качамак.

Цяло лято не предприехме нищо,и сега този резил.Кво правиха до ся?Пред огледалото в къщи си репетираха страшните стойки и реплики и си въобразяваха,че веднага щом се представят на клуба продавач,онези ще подмокрят памперса? 

Като видя, че в организация има четири хеда на водопад, дестет директора на нещо си, петнайсет проджект мениджъра, веднага ми става ясно, че никой нищо работа не върши. Ама никак, та и нашата стана малко такава за съжаление. ето едно яко видео по темата 

днес гледах видео, защо зубаменди бил идеален за нас. Изби ме студена пот, като се сетих, че през седмица имаше видео защо Алонсо е идеален, после Amorim бил идеален. Дано не гледаме много идеални халфове, които ни подминават като селска гара бързия влак. 

За мен проблемът е циганенето на нашите. Платиш ли клаузата и играчът каже ДА, стария му клуб и гъза си да скъса не може нищо да направи. Всяко правило си има изключение - 2008-а Хайнце, но там АФ си правеше каквото му е кеф и ФА само ръкопляскаха.

19 minutes ago, thekop said:

За мен проблемът е циганенето на нашите. Платиш ли клаузата и играчът каже ДА, стария му клуб и гъза си да скъса не може нищо да направи. Всяко правило си има изключение - 2008-а Хайнце, но там АФ си правеше каквото му е кеф и ФА само ръкопляскаха.

Какво става ако му платиш клаузата и каже не? Кой е виновен тогава? Факта е  че нашите се набутаха в тегава ситуация, но пък тоя пичага е най - добрата 6ца, която имаме шанс да привлечем. И не разбирам тва плюене постоянно. Като кажете, че всеки път се насираме с трансферите и край, ще кажеш, че сме изпаднали.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...