Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

38 minutes ago, Mar70 said:

Какво става ако му платиш клаузата и каже не? Кой е виновен тогава? Факта е  че нашите се набутаха в тегава ситуация, но пък тоя пичага е най - добрата 6ца, която имаме шанс да привлечем. И не разбирам тва плюене постоянно. Като кажете, че всеки път се насираме с трансферите и край, ще кажеш, че сме изпаднали.

Става, каквото стана с Кайседо, какво да става. Нищо ново под слънцето.

Когато имаш парите за откупна клауза, първо се договаряш с играча. Отборът му няма думата, ако си платиш. При толкова директори, все някой трябва да знае това.

Само, че ако той не е съгласен с твоите условия, ее ?

И да, във девет от десет години се насираме с трансферите, остава да вярвам, че е някаква пушилка от Едуардс. 

9 minutes ago, Steve_G said:

Става, каквото стана с Кайседо, какво да става. Нищо ново под слънцето.

Когато имаш парите за откупна клауза, първо се договаряш с играча. Отборът му няма думата, ако си платиш. При толкова директори, все някой трябва да знае това.

Само, че ако той не е съгласен с твоите условия, ее ?

И да, във девет от десет години се насираме с трансферите, остава да вярвам, че е някаква пушилка от Едуардс. 

Ама нали се сещаш, че дори да си се разбрал с играча, пак може да те прецака накрая и ти пак да станеш за смях. В случая специално няма да бъде нищо ново за Субименди дс го направи, щом е отказал на бая големи клубове вече. От друга страна трябва да се попитаме, защо Сосиедат го навиват да остане? Дали не е, щото вече е решил, че иска да си ходи.

2 minutes ago, Mar70 said:

Ама нали се сещаш, че дори да си се разбрал с играча, пак може да те прецака накрая и ти пак да станеш за смях. В случая специално няма да бъде нищо ново за Субименди дс го направи, щом е отказал на бая големи клубове вече. От друга страна трябва да се попитаме, защо Сосиедат го навиват да остане? Дали не е, щото вече е решил, че иска да си ходи.

Мне, подписва се предварителен договор с играча.

Наистина ли смяташ, че може да се "разбереш" с играча, пхаах.

Как точно се разбираш, обясни моля?

Както вече писах, според мен, самият играч не е против, а нашите се циганят с парите и от Реал Сосиедад предприемат офанзива, най-вече по медиите, за убеждаване на играча да остане т.е. "Ливърпули, или ми плащате всичко както аз искам, или само ще се снимате със Субименди."

1 hour ago, thekop said:

Както вече писах, според мен, самият играч не е против, а нашите се циганят с парите и от Реал Сосиедад предприемат офанзива, най-вече по медиите, за убеждаване на играча да остане т.е. "Ливърпули, или ми плащате всичко както аз искам, или само ще се снимате със Субименди."

100 процента е нещо такова, ФСГ са царе на това

11 hours ago, paton said:

Обрат, все пак искал да идва. Дано като се събуди утре и види баските възвишения да не обърне пак палачинката 

За мен е логично да иска да напусне и да иска да дойде точно в Ливърпул, не защото сме Ливърпул, имаме история, даваме пари, Слот е второто пришествие на треньорството и такива глупости. Пичът е на 25, играе всяка седмица, чуества се добре, идват Байерн, Арсенал и Барса, където има далеч повече играчи, с които да се конкурира, далеч не е сигурен, че ще е ъндиспютед намбър уан. Идва Ливърпул и там има доста добри играчи, с които да играе, със сигурност ще е титуляр, когато е здрав и, може би, вижда, че отборът няма да пада от отвесна скала през новия сезон (поне такива са изгледите). 

Мисълта ми е, че няма много отбори, в които хем ще играе с доста добри играчи, ще е сигурен титуляр, ще е основна фигура и ще има възможност да се бори за нещо. Нито в Арсенал му е по-сигурна позицията, нито печеленето на титли и купи. В Байерн също с доста спорния треньор и значително по-високата конкуренция. В Барса също не е сигурно, че ще е твърд титуляр, а с идването на Мбапе в Мадрид е почти сигурно, че няма да хване ръка за титлата или ШЛ. Манго дори няма да ги коментирам, ако действително са го искали. Там нито има добри играчи, нито се очаква да се борят за титли, скандали, несигурност и т.н. 

Също така смятам, че не е гладник като Кайседо, който за пари би си продал черния и белия дроб. щото е живял в мизерия в Еквадор, така че, ако сами не си провалим сделката с циганене, суетене и тънки сметки, не мисля, че самият играч ще откаже. 

Спомням си циганията на 13/14 зимата, когато първо не искахме да дадем 12 млн за Салах, после не искахме да дадем 20 за Коноплянка (който се оказа безобразно слаб играч в последствие) и накрая не взехме крило и го духахме накрая. И всичко беше за тънки сметки. Ейри моториста летя 15 пъти до Украйна да вдига офертата с по 1 млн и накрая шефът им го изгони и публично каза, че сме смешници в общи линии. 

Аз лично виждам нещата по - близо в ситуацията със Собослай, отколкото с Кайседо. За Собослай също бяхме само ние и имаше 1-2 дена моменти на чудене и това как да се плати, при положение, че и там имахме някакъв много тегав срок, в който трябваше да се активира клаузата. При Кайседо скочихме малко рязко и неподготвени според мен, но няма значение. Ще видим тука в следващите няколко дни какво ще се случи. Според мен утре ще излезе информация, след като се приберат от мача довечера. Има 1000 причини да остане и още толкова да напусне, но факта е, че в Ливърпул атмосферата наподобява много повече тая на Сосиедад и като цяло на баските, отколкото всеки един отбор, който го е искал досега.

Тоя Плетигол не е най-надеждният източник, да не кажа хич, ама според мен също към момента шансовете са по-скоро Зубименди да дойде, единият от баските журналисти и той това беше писал вчера вечерта, на него повече вяра имам, отколкото на германец, който и без това доста бърка.

29 minutes ago, Mar70 said:

Аз лично виждам нещата по - близо в ситуацията със Собослай, отколкото с Кайседо. За Собослай също бяхме само ние и имаше 1-2 дена моменти на чудене и това как да се плати, при положение, че и там имахме някакъв много тегав срок, в който трябваше да се активира клаузата. При Кайседо скочихме малко рязко и неподготвени според мен, но няма значение. Ще видим тука в следващите няколко дни какво ще се случи. Според мен утре ще излезе информация, след като се приберат от мача довечера. Има 1000 причини да остане и още толкова да напусне, но факта е, че в Ливърпул атмосферата наподобява много повече тая на Сосиедад и като цяло на баските, отколкото всеки един отбор, който го е искал досега.

Аз много добре си спомням датата, защото по обяд ходих да си връщам стария лаптоп в офиса и както винаги, действам в последния възможен срок, рефрешвах новините за Собослай в туитър цял ден. Клаузата трябваше да се активира до края на деня на 30-ти юни. Самият Собослай  беше таргет на Нюкасъл, които няколко дни по-рано бяха взели тоя от Милан комарджията и явно се бяха отказали, затова и се намесихме ние. До последно се чудехме дали Нюкасъл няма да се върнат в играта, а и това репортваха и журналята тогава, а именно, че макар да сме се включили в битката, Нюкасъл все още не били дропнали от състезанието. Чак късно следобяда вече беше потвърдено, че Нюкасъл няма да вадят оферта за него и доста бързо си свършихме работата. Честно казано, не си спомням да се е коментирало сумата цялата ли ще се плаща, на вноски ли и т.н. Активирахме клаузата и Собослай беше наш. 

Тука е доста по-sloppy, честно казано. Първо се чудим дали иска или не иска, което е официалната версия и едва тогава сме щели да даваме парите, иначе ги имало, don't worry. Все си мисля, че ще го вземем в крайна сметка. 

Ado Reds

1 ч.  

𝒁𝑼𝑩𝑰𝑴𝑬𝑵𝑫𝑰 𝑳𝑨𝑻𝑬𝑺𝑻

LFC expect a decision today from Zubimendi. His agent has indicated this will be the case. They are quietly confident, as the financial terms of Sociedad’s new contract is nowhere near LFC’s.

As I said yesterday, that doesn’t matter too much though as it’s clearly a conflict with the heart.

BREAKING: Liverpool and Real Sociedad are still working on reaching an agreement for Zubimendi.

The possibility of the Liverpool including players in the deal has been put on the table.

The player has already given the thumbs up to #LFC.

Говори се, че може да включим Байчетич под наем в сделката.

9 minutes ago, paton said:

BREAKING: Liverpool and Real Sociedad are still working on reaching an agreement for Zubimendi.

The possibility of the Liverpool including players in the deal has been put on the table.

The player has already given the thumbs up to #LFC.

Говори се, че може да включим Байчетич под наем в сделката.

Логичен вавриант е.Говори испански и е на същата позиция.А и не е  съвсем слаб Байчо.

По сведенията на ИТК-тата Зубименди бил дал съгласие вече, ще видим, журналистите и те звучат по-уверени. Супер трансфер ще е, дано стане, един наем на Байчетич също ще е много добре, Сосиедад развиват силни халфове и не е само до Алонсо, Мерино и Зубименди, преди това имаше пак един баск, за когото много се шумеше, ама май или така и не направи трансфер, или отиде в Мадрид и се закопа. Ияраменди мисля, че се казваше.

Романо е казал в Ютуб, че слуховете за Мамардашвили са истина и клубът смята да го купи и отдаде под наем. Това може би значи, че Алисон другото лято смята да ходи към топлите страни, което е доста жалко, но поне се действа в перспектива, Мамардашвили е добър вратар.

Клубът още се чудил де, но сделката била много възможна за 30 милиона евро, играчът бил готов да дойде и да иде под наем.

15 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Романо е казал в Ютуб, че слуховете за Мамардашвили са истина и клубът смята да го купи и отдаде под наем. Това може би значи, че Алисон другото лято смята да ходи към топлите страни, което е доста жалко, но поне се действа в перспектива, Мамардашвили е добър вратар.

Клубът още се чудил де, но сделката била много възможна за 30 милиона евро, играчът бил готов да дойде и да иде под наем.

E Алисон има за още 3 сезона договор и е на 32. Странен трансфер ще е това. Пък и нали имаме Келехер и там други много добри млади. Освен Слот да има някакви нови изисквания към вратарите и Алисон да не става, въпреки че какво толкова пък може да иска.

Аз се надявам да вземем и ляв бек. Коцето не става, а Анди не е млад вече.

11 minutes ago, oZZy said:

E Алисон има за още 3 сезона договор и е на 32. Странен трансфер ще е това. Пък и нали имаме Келехер и там други много добри млади. Освен Слот да има някакви нови изисквания към вратарите и Алисон да не става, въпреки че какво толкова пък може да иска.

Аз се надявам да вземем и ляв бек. Коцето не става, а Анди не е млад вече.

Келехер не става за титуляр, ако можем с негов трансфер да избием такъв на Мамардашвили, ще е супер. 

Иначе за Алисон съм съгласен, ама може и той да иска смяна на обстановката след толкова години. 

Пак гледам разтягане няк'ви локуми. То това нашето вече е нещо нечувано. Книга трябва да се напише за нашата трансферна и изобщо управленска политика. 

След по-малко от седмица започва сезона, ние нямаме един трансфер. 

От седмица всичко живо, дето взима заплата за журналист, пише за някакъв баск, който не щял да си напусне провинцията. Може и да е добър, не съм го чувал даже. Че сме щели и да го чакаме да реши.

Още не е започнал сезона, който и без това е с много неизвестни заради всичките промени в клуба, и вече съм бесен. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...