Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

48 minutes ago, Mar70 said:

Кудус от Уест Хем има клауза 38 милиона паунда. Интересно е дали няма да погледнем към него.

Те не го ли купиха за приблизително толкова?

6 minutes ago, tsbalabanov said:

Те не го ли купиха за приблизително толкова?

20 и нещо май беше, ама уж беше сигурен в Брайтън и се провали в последния момент сделката, доста хора четох, че смятат, че е заради изискването му за такава клауза и нежеланието на Брайтън да не го изпуснат като Алексис. 

За мен ще е добра опция, играе нявсякъде и пресира доста. Олисе също е доста добър, ама май има истории с контузии.

Иначе аз бих се радвал на Боуен в отбора, ама предвид възрастта и квотата за британци не вярвам нито да го търсят, нито Уест Хям да го пуснат.

29 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

20 и нещо май беше

Моя грешка, 43 милиона евро са го взели, значи клаузата му би трябвало да е по-голяма, ама Орнстийн потвърди, че има такава.

14 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Моя грешка, 43 милиона евро са го взели, значи клаузата му би трябвало да е по-голяма, ама Орнстийн потвърди, че има такава.

За 38 мил се спекулира, не се знае колко е наистина.

Иначе искаме също така Бакайоко от ПСВ, който ще излезе същите пари и може би ще е по - добре. Дясно крило с ляв крак и много силен дрибъл. На мен лично много ми напомня на Мане в ранните си години, просто е от другата страна.

29 minutes ago, Mar70 said:

За 38 мил се спекулира, не се знае колко е наистина.

Иначе искаме също така Бакайоко от ПСВ, който ще излезе същите пари и може би ще е по - добре. Дясно крило с ляв крак и много силен дрибъл. На мен лично много ми напомня на Мане в ранните си години, просто е от другата страна.

То тоя Антъни не беше ли някакво чудо на дрибъла в Холандия, а тука не може да отлепи на терена втора година. 

По-добре Кудус, макар да силно да ме съмнява да е в такъв размер клаузата му. По-скоро към 50-60. 

50 minutes ago, tsbalabanov said:

То тоя Антъни не беше ли някакво чудо на дрибъла в Холандия, а тука не може да отлепи на терена втора година. 

По-добре Кудус, макар да силно да ме съмнява да е в такъв размер клаузата му. По-скоро към 50-60. 

Няма да те лъжа с всички от там е абсолютен късмет. Антъни е 0, Кудус играе добре - и двамат идват от Аякс. Тоя по принцип то твоя критерий е по - добре, защото е белгиец на 20 годин и не лъже за годините, нито ще ходи по Африка за първенства през 2 години.

1 hour ago, Mar70 said:

Няма да те лъжа с всички от там е абсолютен късмет. Антъни е 0, Кудус играе добре - и двамат идват от Аякс. Тоя по принцип то твоя критерий е по - добре, защото е белгиец на 20 годин и не лъже за годините, нито ще ходи по Африка за първенства през 2 години.

Ама малкото име му е Мохамед.

Кудус ми хваща и мен окото.
Вече го видяхме в ПШ че се справя добре.
Директен трансфер от Холандия вече си е бая риск.
Може би от времето на Суарез не се сещам за някои топ играч от там.

Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk

🚨🔴 Julian Ward returns to Liverpool, wanted by Michael Edwards — as per @JamesPearceLFC.

#LFC plan for Ward to oversee player development across FSG's football operations and strategies.

↪️ Ward will be part of the new structure with Richard Hughes and Pedro Marques.

12 minutes ago, ONYX said:

🚨🔴 Julian Ward returns to Liverpool, wanted by Michael Edwards — as per @JamesPearceLFC.

#LFC plan for Ward to oversee player development across FSG's football operations and strategies.

↪️ Ward will be part of the new structure with Richard Hughes and Pedro Marques.

Тоа си върна всички авери.

3 minutes ago, HardRedRock said:

Много началници, много нещо. Дано не стане "много баби - хилаво дете".

Те повечето са за цялата проектогрупа.

Да видим конкретно с Ливъпрул как ще се справят. Ще разберем дали с право Клоп им разсипа групичката на тези или точно обратно.

22 hours ago, Stojkica said:

Те повечето са за цялата проектогрупа.

Да видим конкретно с Ливъпрул как ще се справят. Ще разберем дали с право Клоп им разсипа групичката на тези или точно обратно.

Много вожд малко индианец. Дано нещата не отидат към разпределена безотговорност в която нещата като не вървят само да се сменят треньори.

Така, малко уточнение от мен. Клаузата на Кудус е 85 мил паунда, което ми се вижда невъзможно за нас поне тая година.

24 minutes ago, Mar70 said:

Така, малко уточнение от мен. Клаузата на Кудус е 85 мил паунда, което ми се вижда невъзможно за нас поне тая година.

Това звучи само възможно, ако някой измежду Диаз или Нунез напуска.. но на мен този Кудус определено ми харесва, но пък 85 млн ми звучат множко за него.

Всички знаят, че на Слот ще му отпуснат карт-бланш да похарчи по-голяма сума в дебютния си сезон, та ще се възползват и ще ни доят, както те си знаят. Какъв ли етикет ще сложат Палас на Майкъл Олизе?

Вадиме ги като за Кайседо. Стоят в разплащателната сметка и само чакаме зелена светлина от Флорентино и ги превеждаме. Да уе.

4 minutes ago, SFA said:

Всички знаят, че на Слот ще му отпуснат карт-бланш да похарчи по-голяма сума в дебютния си сезон, та ще се възползват и ще ни доят, както те си знаят. Какъв ли етикет ще сложат Палас на Майкъл Олизе?

Е, има логика най-добрият ти треньор в модерната история (повече от 30 години) да не харчи, но пък Гольо Мистър Пропър да харчи, че да ни доят. 

Той ще харчи стабилно, защото първо ще и продава. Да видим само, с колко от играчите от на Клоп гръбнака ще се разделим през лятото.

1 hour ago, SFA said:

Олизе и той май има клауза и по-малка от тази на Кудус, за когото има информация, че клаузата ще му е активна чак 2025г., а това с размера от някаква съмнителна страница тръгна.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest (See full list)

• There are no registered users currently online
  • Create New...