Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

Конте ще напусне след 2 седмици, ако му продадат Кварадона - особено както се очаква, че Осимен е почти сигурен напускащ.

Кварадона и той май беше влезнал в преговори с Наполи за нов договор преди няколко месеца. Не е изключено агентът му да ни използва, за да получат по-добра оферта от Наполи.

37 minutes ago, blunt said:

Конте ще напусне след 2 седмици, ако му продадат Кварадона - особено както се очаква, че Осимен е почти сигурен напускащ.

Кварадона и той май беше влезнал в преговори с Наполи за нов договор преди няколко месеца. Не е изключено агентът му да ни използва, за да получат по-добра оферта от Наполи.

Тук според мен по-големият препъникамък са Лаурентис и Конте, иначе Кврацкелия е само на 30 хиляди евро на седмица и няма да играе в ШЛ, едва ли е чак толкова неразделен с Неапол и влюбен във Везувий колкото Зубименди в планините.

Осимен къде ще ходи, че да е почти сигурен? Челси с привличането на Феликс според мен се отказаха от него. Другите спрягани за него през годините са Арсенал, ама дали и те нямат проблеми с отчетите, щом това лято не са се активизирали за него? 

Наполи май нямат и те много пари предвид липсата на ШЛ и нещо бях чел, че натискат Осимен да си намали заплатата, едва ли могат да извадят тройна или четворна заплата за Кварацкелия.

12 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

...

За Осимен се очаква ПСЖ, от поне зимата се говори за тоя трансфер. Има и вариант в Саудитска да ходи. В лоши отношения е с Наполи, не вярвам да остане. Може би на Конте са били обещано да харчи парите от продажбата на Осимен за трансфери и затова е приел да отиде там.

Иначе, ще се радвам много да вземем грузинското крило.

Аз съм си сигурен , че ФСГ много добре знаят какво правят и си привличат когото ексела е посочил, по техните си параметри , но ни пускат фитили с по-добри играчи всяка година, колкото да има какво да следим и да пишем, за да не се отчайваме. Всеки път сделката е поооооочти договорена, и нещо става мамка му..

4 minutes ago, Merseysidee said:

Не разбирам защо толкова много хора се вълнуват от липсата на нови трансфери. Според мен, отборът няма спешна нужда от нови попълнения. Единствено в защитата може да има нужда от усилване, защото ако Ван Дайк се контузи, няма кой да заеме неговото място на същото ниво. Но дефанзивен халф? Наистина ли? Някой знае ли какъв е стилът на игра, който Слот налага, и какво точно търси той? Виждам как много хора се оплакват за испанския играч, за когото съм сигурен, че 90% от тях не бяха чували преди това и са видели само няколко клипа. Възможно е Слот да търси играч за тази позиция, но просто да няма наличен такъв на пазара в момента. Защо да купуваме някой само заради идеята да имаме нов трансфер, ако накрая той се окаже на нивото на Гравенберх? Това би било напълно безсмислено.

За мен най-важното в момента е да се подпишат нови договори със Салах, Ван Дайк и Трент. Всичко друго е второстепенно и не бива да бъде приоритет в момента.

За мен нещата изглеждат по същия начин! 😉

Не само,че трябва да се притесняваме, че няма нови трансфери, но с темпото, с което разпродаваме младите, може да останем с 14 играчи, а тогава сигурно от женския тим ще картотекират някоя кака.

Чета, че и Слот го раздава бодро за липсата на нови, но да не дава Господ, но 2-3 контузии и ще се озъбим по потник насред зима.

1 hour ago, Merseysidee said:

Не разбирам защо толкова много хора се вълнуват от липсата на нови трансфери. Според мен, отборът няма спешна нужда от нови попълнения. Единствено в защитата може да има нужда от усилване, защото ако Ван Дайк се контузи, няма кой да заеме неговото място на същото ниво. Но дефанзивен халф? Наистина ли? Някой знае ли какъв е стилът на игра, който Слот налага, и какво точно търси той? Виждам как много хора се оплакват за испанския играч, за когото съм сигурен, че 90% от тях не бяха чували преди това и са видели само няколко клипа. Възможно е Слот да търси играч за тази позиция, но просто да няма наличен такъв на пазара в момента. Защо да купуваме някой само заради идеята да имаме нов трансфер, ако накрая той се окаже на нивото на Гравенберх? Това би било напълно безсмислено.

За мен най-важното в момента е да се подпишат нови договори със Салах, Ван Дайк и Трент. Всичко друго е второстепенно и не бива да бъде приоритет в момента.

Я, трезвомислещо мнение в форума, пожелайте си нещо.

1 hour ago, Merseysidee said:

Еми няма и да подпишат нови договори според мен. Няма пари и за заплати, ще видиш

Ти лично беше ли доволен от изминалият сезон в който в две трети от мачовете ни повеждаха ?
Ако речем че имаме топ вратар и високо ниво защитна четворка ( на хартия ), защо всякви анонимници ни газеха ?
Не е ли именно заради истински класен разбивач пред защитната четворка ?
Съгласен съм че нямаме нужда от трансфери в атака, но според мен липсата на истински класен ДХ кара играчи като ВВД, ТАА, Конате да изглеждат смешни...
Да не мислите че Салиба е много добър, ама отпред Ориза го пази ...

Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk

33 minutes ago, radkox said:

Ти лично беше ли доволен от изминалият сезон в който в две трети от мачовете ни повеждаха ?
Ако речем че имаме топ вратар и високо ниво защитна четворка ( на хартия ), защо всякви анонимници ни газеха ?
Не е ли именно заради истински класен разбивач пред защитната четворка ?
Съгласен съм че нямаме нужда от трансфери в атака, но според мен липсата на истински класен ДХ кара играчи като ВВД, ТАА, Конате да изглеждат смешни...
Да не мислите че Салиба е много добър, ама отпред Ориза го пази ...

Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk

Аз мисля че да се коментира това как е играл при Клоп е излишно.Имаме нов човек начело на отбора и вижданията му може да са различни.Това по горе в коментара се каза.Кое не разбра?А пък Арсенал хич не ме интересуват.

А аз да напомня, че миналия сезон бяхме трети. Ще ми се да бяхме шампиони, ама ... и тази година пак ли така, защото без надграждане на състава не става. Ако искаме да си кютаме в четворката не ни трябват играчи.

1 hour ago, krk said:

А аз да напомня, че миналия сезон бяхме трети. Ще ми се да бяхме шампиони, ама ... и тази година пак ли така, защото без надграждане на състава не става. Ако искаме да си кютаме в четворката не ни трябват играчи.

Ето това е най точното мнение за мен. Имаме достатъчно добър отбор за топ 4, но не достатъчно, за да се бори за титлата.

3 hours ago, krk said:

Точно щях да да отговоря по подобен начин. Не само, че завършихме трети, но и отпаднахме в Лига Европа на четвъртфинал. От тогава, нашия отбор е по-слаб. Имаме нов треньор с нов екип, част от който той дори не познава. Разделихме се с играчи като Тиаго и Матип, на които разчитахме в началото на миналия сезон. На Байчетич също се надявахме тогава, а сега му се търси отбор. Да, блеснаха Брадли и Куанса, но те са твърде млади и не са се доказали, че могат да поддържат постоянно високо ниво и е несериозно за отбор с амбиции Куанса да е титулярния защитник. Салах и Ван Дайк пък са с 1 година по-стари и не е сигурно дали Ван Дайк ще може отново да направи 4100 минути, колкото направи миналия сезон само за Ливърпул, без минутите му за Холандия. 

Продадохме Боби Кларк - да, никой не го брои него, ама като погледнеш има 300+ минути миналия сезон. Матип има 1200. Искаме и Гомез да продаваме - той има 3200 минути.   

Другите пък отбори до един се подсилиха. Ще броим пилците напролет, ама май на доста хора не им е готино. Едно е да си underdogs и да overachieve...друго е да се тупаш в гърдите как си от най-големите клубове в света, а на трансферния пазар да се държиш на ниво изпадащ отбор в сериозно финансово затруднение. Отдавна вече не говорим за moneyball, какъв ти moneyball, ние плащаме (когато можем, че и това ни е трудно) клаузите на средна класа играчи от средни отбори.

Колеги, винаги истината е в средата.

От една страна ако се замислим, по-добре е да не се правят кой знае какви трансфери. Слот получи много добра група от футболисти, хубаво е да се напасне с нея и да си подбере какво му е необходимо преди да започне да пазарува.

От друга страна пък се вижда, че на отбора малко не му достига за да направи решителната крачка и е добре да се засили конлуренцията.

В моите очи е необходимо да се вземат футболисти само ако са точните и такива, които да вдигнат нивото. Да бъдат на правилната цена и да имат възможност да бъдат продадени на близка такава ако не се впишат.

Няма да е никаква драма ако не купим никой, особено с нов треньор, който тепърва трябва да се доказва. 

Ръководството е право в моите очи и търси играчи на правилната цена. Само на фифа даваш парите и взимаш Мбапе в отбора, в реалността това не работи така. Целта е да се събере правилната група, която да работи в името на отбора, а ние имаме точно такава.

В заключение ще кажа - никога не съм разбирал тази лудост около трансферния прозорец и желанието да се купуват футболисти. Една група трябва да играе заедно повече години и да има ядро, което да е изградено, да влизат млади момчета от школите и да се взимат играчи, които липсват. В Ливърпул няма очевидна необходимост от нови попълнения.

44 minutes ago, kumarmd said:

...В Ливърпул няма очевидна необходимост от нови попълнения.

Това е вярно, ако целите ти са ТОП4, участие в ШЛ и пълнене на банковите сметки. Ако искаш да печелиш важни трофеи горното не е вярно. Бяхме разпердушинени насред Анфилйд от средняк в Серия А и останахме на 9 точки от първото място във ВЛ (не са 3 кръга, бяхме извън битката доста преди това).

В Ливърпул очеизвадно има нужда от нови попълнения (ако има големи аспирации). Единственият вариант е новите директори да са си казали "Със Слот вдигнахме нивото и няма нужда от нови играчи."

Кой смее на този етап да каже, че Слот > Клоп ?

Този сезон го пишете бегал, ТОП4 ще е целта и каквото дойде вповече ще е добре дошло. Да се наместят пластовете пък догодина ще точим ножовете.

За да се печелят трофей трябва да си силен на трансферния прозорец.Практиката го показва.Клоп също направи сериозно трансферно лято и купите се появиха.Всички грандове се подсилват и то сериозно.Трансферната политика на ФСГ е пагубна за Ливърпул.За мен всичко е прах в очите на хората.Те си печелят яко и това ги интересува .Ние с четири топ попълнения мисля ,че щяхме да станем шампиони.За мен е така.Според мен ФСГ трябва да се махат.Клуба трябва да се държи като Гранд на трансферния пазар и да се бори за най добрите .Ливърпул заслужава най доброто.

Правилните играчи не трябва да ги търсиш само когато ти дойде нуждата, ами да се планира развитието на отбора с години напред. Ние бекове търсихме сумати години и все нямаше. Сега търсим вече втори сезон поред дефанзивен халф, но пък за сметка на това за жълти стотинки бяха пуснати Фабиньо и Хендо.

Голяма драма ни очаква и със Салах. Като напусне нашите ще бъдат изненадани и ще търсим 2-3 сезона правилния.

4 hours ago, kumarmd said:

В моите очи е необходимо да се вземат футболисти само ако са точните и такива, които да вдигнат нивото. Да бъдат на правилната цена и да имат възможност да бъдат продадени на близка такава ако не се впишат.

Това с правилните футболисти го слушаме от Клоп от поне 5 години, не само сега. Звучи иначе логично и разумно докато ни погледнеш обаче състава - Никой не може да ме убеди, че няма по-добър и правилен футболист от Ендо, или ако има такъв да не е по джоба на един от най-големите клубове в света. 

5 hours ago, kumarmd said:

Колеги, винаги истината е в средата.

От една страна ако се замислим, по-добре е да не се правят кой знае какви трансфери.

В заключение ще кажа - никога не съм разбирал тази лудост около трансферния прозорец и желанието да се купуват футболисти. Една група трябва да играе заедно повече години и да има ядро, което да е изградено, да влизат млади момчета от школите и да се взимат играчи, които липсват. В Ливърпул няма очевидна необходимост от нови попълнения.

Чичо Хенри, ти ли си?😜

Явно тук всички очакват да сме в борбата за титлата, независимо че Клоп вече го няма. Слот за мен е неизвестен, вие може би знаете нещо повече и за вас той е готов с готови пари да ни направи шампиони. Просто аз не го виждам по точно тоя начин.

Аз гледам на този сезон като започване на ново, изобщо не мисля за 4-ки и какво ли не. Имаме трима топ футболисти с изтичащи договори, очаквам не с всички да подпишем нови споразумения. В следващите години ще предстоят доста промени и изобщо не съм толкова оптимистичен.

Не, че ми искате съветите, но... Внимавайте в какво вярвате, защото лесно се пада от високо.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...