Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

След последният един час вече се моля да не мине медицински прегледи Киеза. Дай Боже доктора да е фен на отбора и да не го пусне да мине прегледи. Фантастика, ама все пак има още някаква надежда това кюрпе да не е част от отбора. 

Той в Италия, където е доста по - слабо първенството не може да хване ръка да играе, вие тука вдигате вой до небето, че щял да идва. Пази Боже ! Дано пропадне, дано ! Бързо ще разберете какво мекотело взимаме. 

Ама дано не разбирате. Има надежда все още.

4 minutes ago, Taipan said:

Какво каза, че нищо не разбрах?

Казва : И тука сте идиоти, щом мислите, че съм футболист. Благодари, че му правят услуга и че ще има внуците му какво да ядат. 

@_pauljoyce

·

5m

Chiesa now on way to Liverpool for medical. Fee agreed £10m plus £2.5m add ons

Последни надежди, братле 😄

Дано след време не се окажеш прав и се забавляваме подобно на това с късата крачка, което не помня от кого дойде :sarcastic: @nikiniki нещо ми се върти твоята профилна снимка в главата, ама може и да се бъркам, култов лаф роди 😄

Абсолютно безсмислен за мен трансфер, вече писах за невиреенето на италианци във ВЛ, така че не очаквам никаква работа да ни свърши.Още не мога да проумея как при належаща нужда от ДХ и защитник се дават пари за крило и вратар.Опасявам се че тия неща ще ги дъвчем и с напредването на сезона.

Ама в тия времена, както се казваше "Когато няма риба и ракът е риба".

1 minute ago, Plovdiv_1926 said:

Дано след време не се окажеш прав и се забавляваме подобно на това с късата крака, което не помня от кого дойде :sarcastic:

Мен ме остави, всичките “ентусиасти” ще “реват” след време. Гаранция давам, че повечето не сте гледали и 20 минути на това кюрпе, ама сте много надъхани да идва. Хубаво, че е майка му да му връзва обувките. Правят документален филм за него в момента, с опити всичко - още не могат да разберат как е станал футболист. Говори се, че е първи братовчед на Аниели, ако въобще знаете кой е Аниели.

3 minutes ago, flyhorse0906 said:

Абсолютно безсмислен за мен трансфер, вече писах за невиреенето на италианци във ВЛ, така че не очаквам никаква работа да ни свърши.Още не мога да проумея как при належаща нужда от ДХ и защитник се дават пари за крило и вратар.Опасявам се че тия неща ще ги дъвчем и с напредването на сезона.

Ама в тия времена, както се казваше "Когато няма риба и ракът е риба".

Може би Нунес е пътник и Киеза ще резерва заедно Гагпо на тримата отпред. 

1 minute ago, W.HristowLFC said:

Мен ме остави, всичките “ентусиасти” ще “реват” след време. Гаранция давам, че повечето не сте гледали и 20 минути на това кюрпе, ама сте много надъхани да идва. Хубаво, че е майка му да му връзва обувките. Правят документален филм за него в момента, с опити всичко - още не могат да разберат как е станал футболист. Говори се, че е първи братовчед на Аниели, ако въобще знаете кой е Аниели.

Знам кой е Аниели, знам и кой е бащата на Киеза, ако толкова се чудиш как е станал футболист- Енрико. Уважавам ти мнението, просто се надявам да грешиш и не виждам какъв толкова е риска за тази сума, от няколко мача на Италия и на Ювентус, които съм гледал, мисля, че има качества, които могат да се развият в схемата на Ливърпул, ще видим.

Скапаният Диуф през 2002 години струва повече от него сега, така че рискът е оправдан и едва ли ще е по-зле от него.

10 minutes ago, W.HristowLFC said:

Племенникът на Франсис Форд Копола ( ако въобще знаеш кой е Копола) иска да ти каже нещо:

giphy.webp

1 minute ago, tsbalabanov said:

Явно всеки си има играч, когото може да реди по цял ден. 😄 Моите са Керъл и Даунинг. 😄 

А, моите - Хендо и Диуфффффф 🤣

1 minute ago, tsbalabanov said:

Явно всеки си има играч, когото може да реди по цял ден. 😄 Моите са Керъл и Даунинг. 😄 

А те като моите + аз винаги се сещам и за Пол Кончески. 

17 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Дано след време не се окажеш прав и се забавляваме подобно на това с късата крачка, което не помня от кого дойде :sarcastic: @nikiniki нещо ми се върти твоята профилна снимка в главата, ама може и да се бъркам, култов лаф роди 😄

Жота и крачката е мое.Да не ми го крадете.

За Киеза само хирурга знае.Може да му викаме Киеза пациента

4 minutes ago, Enigma_m7 said:

А те като моите + аз винаги се сещам и за Пол Кончески. 

Поусен, Лазар Маркович, Фабио Борини, Кариус, Балотели, един сърбин имаше.. не е да сме нямали недоразумения 😄

Just now, ONYX said:

Поусен, Лазар Маркович, Фабио Борини, Кариус, Балотели, един сърбин имаше.. не е да сме нямали недоразумения 😄

И Груич, и Маркович дойдоха с очаквания като за новите Гулит и Ван Бастен.

А като казах Даунинг. Взимаме играч 13 години по-късно, който е европейски шампион и е по-евтин от него... Не мисля, че е възможно да е по-некадърен. 

Друго нещо, което ми направи впечатление е, че са го изкарали от първия отбор на Юве, което по принцип е стандартна практика, когато се очаква трансфер, ама някой знае ли въобще правил ли е подготовка и в какво състояние е? Да не се окаже, че ще може да влезне в игра през декември и то не заради контузия. 

6 minutes ago, ONYX said:

Да, бе, много некадърници са играли в тоя отбор, но тия двамата боклука, специално, освен некадърници, бяха и побойници и пияници. И двамата бяха били приятелките си, като Коня даже го разследваха за изнасилване. И двамата са човешки тоалетни, които стават само да бъдат презирани. За нищо друго. 

Трансфера на Киеза не е голям риск сам по себе си.

Въпросът е , че 100 процента не го взимаме за да укрепим скамейката и да имаме широчина в състава за борба на 4 фронта, а по-скоро един от Нунез или Диаз заминава скоро.

Трети вариянт е да се взима от сега като заместник на Салах, защото са се разбрали да си ходи лятото .

Да най-вероятно някой от 3мата в атака ще си ходи и за това се взима Киеаза. А ако не се впише добре, винаги може да се продаде на печалба. Така няма да се минат американците. 

Аз преди малко видях Киеза да слиза от кола за да се качи на самолет и то без патерици или проходилка. 😄 

Според мен както писах, ще са премерени рискове с включването му.По 50-60 минути може би както в Юве.

Както може да се окаже супер ако не се контузва и носи голове и асист така и обратното и нз защо е тая руска рулетка като цяло която се играе.

.Всички виакт ама 'само 15м" , само само 15 ама цяло лято за 3 милиона ли колко сме свалили с Валенсия си играем ,значи не са малко.

Ако е за заместник ан Салах ,са луди значи. Ако е да замести Нунез по може,защото Нунез явно няма да има роля в този отбор със Слот ,поне не голяма.

Нунез ще ме яд ако избухне в Арсенал например , но знам също ,че ще е на периоди както и знам ,че Нунез не е играч които да ти спечели титлата собственоръчно , но е играч който може да ти я загуби собственоръчно 😄 

. За такива пари е ок да си ходи и да прибваме с тях да вземем другото лято някой който има представа къде е линията на засадата.Ако няма купувачи ,ще гледаме да позлваме силните му страни и така.

Аз не съм убеден, че е взет за титуляр. 2020 Жота дойде при налични резерви Шакири, Ориги и Минамино, всички от които взимаха всички към стотина хиляди паунда на седмица и не бяха малко пари, както и титуляри Фирмино, Мане и Салах, които взимаха доста. После Нунез дойде при заминал Мане, но налични и скъпо струващи Жота, Фирмино и Салах.

120 хиляди паунда на седмица не е толкова задължаваща заплата и гаранция, че ще е титуляр особено като по екселски таблици имаме лукса на другото крило да е Диаз, който получава жълти стотинки в сравнение с другите крила и по-малко от Нат Филипс.

Гакпо и той взима толкова, а не бе взет с идеята за твърд титуляр, по-скоро алтернатива и конкуренция.

1 hour ago, Marquinos said:

Federico Chiesa played more league minutes (2206) in 2023/24 than: Szoboszlai, Nunez, Gomez, Alexander-Arnold, Endo, Robertson, Gakpo, Konate, Elliott, Jones, Jota, Gravenberch, Tsimikas.

Touché.

На тоя Киеза помня баща му като млад футболист, а пък не съм толкова стар, значи баща му го е правил когато е бил много млад.

Дано успее да ни свърши работа и не съжаляваме.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...