Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

Вълците взимали Андре, което означава, че ще продават другия бразилец Жоао Гомеш, който взеха миналото лято. Имам чувството, че ще има включване в следващите часове, имаше информация, че и той е следен от Ливърпул, докато беше в Бразилия още.

Дефанзивно е доста силен, статистиката за пасове не му е впечатляваща, ама не е и крайно трагична.

16 minutes ago, alex59 said:

Rayan Cherki не е лош. Това лято май го спрягаха за някой отбор от ВЛ. Но пък е атакуващ, а ние вече имаме достатъчно атакуващи футболисти..

Посрещам този трансфер с нула цяло и пет процента ентусиазъм. Нямам нищо против Киеза, просто италианците никога не са виреели в Премиър лийг.

Признавам, че от Киеза помня гола му срещу Англия на по-миналото Евро. Знам, че се води за голямата работа. Но те и други са се водели за такава и после затъват като Жигула в рядка кал.

Не искам да бъда негативен, но този трансфер ми прилича на "дай да купим някакво име, ако може тънко, че феновете се газират и да си оправдаем заплатките." Осбено роднината Хюз.

Не знам какво се очаква от унищожен от контиузии футболист?! Някаква чудодейност ще го направи титаниевия войн или в Премиър лийг ще му опънат килим да си тичка необезпокояван. 

За нищо на света не казвам, че е тотален некадърник. НЕ! Тиаго  и той не беше, ама изкара добър курорт и обгрижване на гърба на клуба.

Ако ще го вземат за покритие на Сала, още повече за заместник, следва бурен истеричен смях. 

Тези покупки за бъдещето ми говорят лоши работи. А те са. Няма вече пари за вдигане на заплати на застаряващи звезди, дай да купим там от кумова срама някои по-млади и без кой знае какви претенции, пък каквото... 

В сегашния тим присъствието на Федерико ще мине някак, но ако дойде време да разчитаме само на него и то за сметка я на Диаз, я на Нунез, сме чао. 

Не знам, доста холивудски трансфер, ама за филмите дето ги снимат в България. За дивиди и изглеждат много постно.

Сещам се какво ще изпитаме при първото по-сериозно търкулване на италианчето по моравата...

А бас ловя, че ще го таргетиртат да му вземат страха и ще му го вземат...

Ужасно много искам да бъда брутално опроверган!!!

Не знам защо повечето от вас мислят, че Киеза е взет за заместник на Сала, Диаз или който да и е от нападателното трио. 

Както видяхме първите два мача, баче Арне май ще си пази хората след 55-65 минута, като му трябват не просто фигуранти. 

Мисля, че човеко иска да си покрие позициите с хора, та да не може да бъде хванат в крачка, а явно тоя е един от тоя тип футболисти. Ще видим. 

От друга страна, преди точно 5 минути прочетох как Сала "искал да се наслади на последната си година в Ливъпрул и не искал да мисли за бъдещето". 

Ще поживеем, па ще видим...

В официалната страница във фейсбук качиха Киеза в гръб.., та предполагам, че ще го обяват скоро.

https://x.com/LFC/status/1829139458928816403

Правете темата, сбогувал се е и с Ювентус в Инстаграм.

https://x.com/LFC/status/1829141484081463712

@_pauljoyce

Liverpool complete signing of Federico Chiesa from Juventus for a guaranteed fee of £10m. There is also an agreement for Liverpool to pay up to £2.5m in add ons, which is dependent on the club winning the Premier League and Champions League. Chiesa has signed a four-year deal and turned down interest from Saudi Arabia.

Да се надяваме да помогне и скоро да му се платят и бонусите към трансфера.

Liverpool and Juventus are signing all documents right now for Federico Chiesa deal.

€15m package, four year contract… and exclusive story confirmed. 

Official, exclusive story confirmed. Federico Chiesa joins Liverpool from Juventus. “I'm so happy to be a Liverpool player. When Richard Hughes called me and he said: do you want to join Liverpool? I said yes immediately because I know the history of this club, can’t wait”.

Image

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...