Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

Според мен нашия е отишъл в Порто да се пазари, тия са му казали, че няма да стане и че трябва да се плати клаузата, която е 60 мил паунда и той днеска ще си се прибере. Иначе Симакан, който го спрягаха много за нас и за други отбори от ПЛ отива в СА, което мен лично доста ме изненада.

23 minutes ago, Mar70 said:

Според мен нашия е отишъл в Порто да се пазари, тия са му казали, че няма да стане и че трябва да се плати клаузата, която е 60 мил паунда и той днеска ще си се прибере. Иначе Симакан, който го спрягаха много за нас и за други отбори от ПЛ отива в СА, което мен лично доста ме изненада.

Симакан е с десен крак и си мисля, че нямаше нищо сериозно в тоя слух.Милк-ваха арабите просто

1 hour ago, Marquinos said:

Арне не очаква повече трансфери, това заяви на пресконференцията. И това лято не намерихме правилните в защита и в халфовата линия.

Не каза баш това, каза че не очаква, но всичко може да стане, ако има правилния играч. Общо взето ме кефи как не иска да им отговаря много красноречиво на британските журналя.

И да са летели, и да не са летели, Порто няма да го продаде в последния ден на прозореца, ако не му платят клаузата. Така че или чакаме да счупят касичката, или пак ще се кръстим цял сезон, ако ще плащат все трябва да се активизират скоро, тъй като няма много време. 

1 minute ago, Plovdiv_1926 said:

И да са летели, и да не са летели, Порто няма да го продаде в последния ден на прозореца, ако не му платят клаузата. Така че или чакаме да счупят касичката, или пак ще се кръстим цял сезон, ако ще плащат все трябва да се активизират скоро, тъй като няма много време. 

65м евро е клаузата.Абсурд да я платим.Според мен най много да си заявяват интереса в момента и постилат занапред.А и в последния ден не може да са без работа и да пият кафе на базата.

Ще вземем някой само ако случайно ни звъннат за промоция някъде.Иначе другото лято

Факт е, че за момента имаме с една опция по-малко в защита спрямо предишния сезон, стискаме палци всички да са здрави, защото с новия формат на ШЛ ще е още по-наситено.  А и с този жребий... няма слаб мач почти.

1 minute ago, nikiniki said:

65м евро е клаузата.Абсурд да я платим.Според мен най много да си заявяват интереса в момента и постилат занапред.А и в последния ден не може да са без работа и да пият кафе на базата.

Ще вземем някой само ако случайно ни звъннат за промоция някъде.Иначе другото лято

То не остана време. Има 12 часа до края на прозореца. Докато се натуткат, та да дойде до Ливърпул, та да мине прегледите ... Няма смисъл да говорим повече.

Just now, Mar70 said:

То не остана време. Има 12 часа до края на прозореца. Докато се натуткат, та да дойде до Ливърпул, та да мине прегледите ... Няма смисъл да говорим повече.

Май при такива трансфери прегледите и на другия ден могат да се минават. Колко трансфери или опити в последната минута е имало- Бербатов, на Реал като им се развали факса за Де Хея и такива подобни. Манговци май Фалкао или Ди Мария така го взеха накрая. Прегледите не са проблем, въпросът е някой да прати факса, ама по-скоро и аз не вярвам.

1 minute ago, tsbalabanov said:

А ние сме и на плюс това лято. Директорът ще ви го пише червена точка зв ревюто с другия Директор.

Даже голям плюс, трансферът на Мамардашвили значи, че Келехър си тръгва рано или късно, а ще се вземат поне 20 от исканите 25 милиона паунда, почти ще се избие грузинеца. Отделно 350 хиляди паунда на седмица заплати са освободени.

Надеждата ми е, че никой от тези на хранилка не е казал, че Киеза е последният трансфер, значи се работи някъде, ама дали ще стане за ден.

12 minutes ago, ONYX said:

Някой гледал ли го е този Santiago Hezze?

На мача им с Вила и на финала за ЛК не беше лош, ама чак да се взима за титуляр в Ливърпул, не знам.

18 minutes ago, ONYX said:

Днес май ще е доста тихичко и няма да се случи нищо..

Е то има 9-10 часа до приключването на прозореца и нито една новина за нов човек. Според мен темата си е за затваряне.

27 minutes ago, Mar70 said:

Е то има 9-10 часа до приключването на прозореца и нито една новина за нов човек. Според мен темата си е за затваряне.

Няма нужда да се затваря, просто спри да влизаш в нея. Не можеш, нали? НАЛИ? 😀

On 28.08.2024 г. at 8:41, makedonski said:

Дарвин е добро момче и аз много го харесвам, това което показва на терена е борба, страст, себеотдаване, но.......проблема е, че доста често не го слуша главата.

Предимно краката не го слушат!

Филипс в Дарби Каунти под наем, няма да има отърване от него с тази заплата. 65 хиляди паунда на седмица за Нат Филипс, Дарби дано поне едни 20-30 поемат.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...