Jump to content

Летен трансферен прозорец 2024/25

Recommended Posts

On 28.08.2024 г. at 12:12, Plovdiv_1926 said:

Поне дано за нови договори на Трент и Ван Дайк отидат, а със Салах да се преподпише същия, май ще е и най-ползотворно така. 350 хиляди паунда освободени, 150-200 да се пренасочат към двамата и да взимат някакви обещаващи защитник и халф за по 120-140 хиляди паунда на седмица.

В бъдеще освен тези, ще се освободят още Келъхър, Филипс, евентуално Ендо, това са още към 130 хиляди. 

Може ли Нат Филипс да е на 65 хиляди паунда на седмица и да откажем оферта за него в началото на лятото, бахти ужаса. Взима с 1/3 повече от Диаз 😄

Нат е англичанин. Кореняк. Поне на външен вид. Останалите ни хоум гроунове са мелези, хибриди...Абе, чужденци с паспорт.

4 minutes ago, svivcv said:

Нат е англичанин. Кореняк. Поне на външен вид. Останалите ни хоум гроунове са мелези, хибриди...Абе, чужденци с паспорт.

Нека си коренякства из Чемпиъншип на воля, ама предпочита да прибира 3,4 милиона паунда до догодина 😄

7 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Филипс в Дарби Каунти под наем, няма да има отърване от него с тази заплата. 65 хиляди паунда на седмица за Нат Филипс, Дарби дано поне едни 20-30 поемат.

Последна година от договора му е, Щом не го продадохме сега, няма да е освен ако не е подписал нов с тоя наем.Имаше новина ,че отказваме 4М за него от Турция.Ако е вярно, то защо ..може той да не иска там ама айде стана на 28 "младежа" а почти футбол не е играл

2 minutes ago, nikiniki said:

Последна година от договора му е, Щом не го продадохме сега, няма да е освен ако не е подписал нов с тоя наем.Имаше новина ,че отказваме 4М за него от Турция.Ако е вярно, то защо ..може той да не иска там ама айде стана на 28 "младежа" а почти футбол не е играл

Според мен той не е искал в Трабзонспор, кой ще му дава там 260 хиляди паунда на месец, за да ходи само на тренировка.

Купувахме на сметка, а не по нужда. Целта явно беше да се намират футболисти, които могат да се вземат тънко, сиреч под пазарната им стойност като Киеза или такива, които до 1-2 години ще са двойно по-скъпи тип Мамардашвили.

Доук,Филипс,Кайде,Байчо се готвят за наемите до края на деня.

От трениращите с мъжете останаха Мконъл,Питалуга и Мортън. Някой видял ли е инфо за тях от днес или ще стоят

Единственото хубаво на прозореца, ако не стане чудо до няколко часа, е, че Сити и Арсенал са на една контузия на Халанд и Сака от това да абдикират и нямат никакви заместници.

Дори Шматкето щеше да е пробвал да вземе поне един дефанзивен халф въпреки провала със Зубименди.

1 hour ago, nikiniki said:

Доук,Филипс,Кайде,Байчо се готвят за наемите до края на деня.

От трениращите с мъжете останаха Мконъл,Питалуга и Мортън. Някой видял ли е инфо за тях от днес или ще стоят

Питалуга някъде по Шотландия го пратиха.

13 hours ago, Mar70 said:

Питалуга някъде по Шотландия го пратиха.

В по-слабо първенство е, в Ирландия - St Patrick's Athletic

Обявиха Байчетич официално

https://x.com/FCRBS_en/status/1829558448641741154?t=jWMkqHU-F6_g0FXVivXcSw&s=19

Всъщност си прав, в Ливингстън е

https://www.liverpoolfc.com/news/marcelo-pitaluga-seals-loan-switch-livingston

16 minutes ago, liv_fc said:

В по-слабо първенство е, в Ирландия - St Patrick's Athletic

Обявиха Байчетич официално

https://x.com/FCRBS_en/status/1829558448641741154?t=jWMkqHU-F6_g0FXVivXcSw&s=19

Дано покаже на какво е способен и да убеди Слот ,че има място.А дори и да не го хареса ,то при силен сезон със "енергийните напитки" Европа е краката му.

1 hour ago, Plovdiv_1926 said:

Единственото хубаво на прозореца, ако не стане чудо до няколко часа, е, че Сити и Арсенал са на една контузия на Халанд и Сака от това да абдикират и нямат никакви заместници.

Дори Шматкето щеше да е пробвал да вземе поне един дефанзивен халф въпреки провала със Зубименди.

Арсенал са и без резервен вратар.Ако се контузи Рая, ще пускат някой Юношка 19 и надолу или ще търсят вратар без отбор до тогава.

2 minutes ago, nikiniki said:

Арсенал са и без резервен вратар.Ако се контузи Рая, ще пускат някой Юношка 19 и надолу или ще търсят вратар без отбор до тогава.

Уж Нето ще взимат за втори вратар, ама и те много не бързат, като гледам.

4 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Уж Нето ще взимат за втори вратар, ама и те много не бързат, като гледам.

Те вътрешните наеми нали не затварят днес,та явно затова

Така както виждам трансферния прозорец вече затваря и вече мога да споделя моето мнение за него.

Според мен:

1-во Трябваше да привлечем Калафиори/ляв бег и централен/...Гертрюда/десен бег и централен полузащитник/

Бакайоко/дясно крило,резерва на Салах/

2-ро Задължително подписване на нови договори с ТАА,ВВД и Мо Салах за 2-3 години при същите условия.

3-то Задължително запазване в отбора на Джо Гомес.

И при така стеклите се обстоятелства ще сме на минус 50 мил.

Много скучно.. надявах се поне на опит да вземем някой.

Общо взето аз лично не съм доволен, не се взе дефанзивен халф, не се взе защитник, за момента не са подновени договорите на основни играчи, пазарлъци, както винаги. Но пък за сметка на това директори бол.. 🤣

39 minutes ago, thekop said:

И няколко инфаркта в Бостън.

Не можем да направим един трансфер за 50-60млн.Аржентинеца от Порто ми изглеждаше,че можем да го купим.Да стават и да си е.бават майката тия американски нещастници,че нищо добро не ни чака.

Не е толкова изненадващо ,че последния ден е скучен за нас.Като цяло нашите рядко оставят на последния ден.Изключения бяха Чамбо и Диаз.Даже при Клоп основно в Юли се взимаше.Това очаквам да си остане тенденция.Първото лято на Слот не се брои защото нямаше време да реши кой иска не иска.В последния ден историята при фсг показва ,че взимаме ако е далавера.Иначе каквото е искало е свършено преди и каквото е имало пари.Като цяло това говори за дългосрочно планиране ,а не панически покупки.

Разочарованието идва от факта ,че феновете си бяхме наумили халф та халф и като не стана с Испанеца още по се засили глада.

Ако отбора бие и се движи добре до Коледа ще се забрави това бързо.Януари силни добри рядко са налични така ,че по вероятно е другото лято.

Аз също съм леко разочарован, но Неделя ако бием ще ми мине. 😉

28 minutes ago, nikiniki said:

Не е толкова изненадващо ,че последния ден е скучен за нас.Като цяло нашите рядко оставят на последния ден.Изключения бяха Чамбо и Диаз.Даже при Клоп основно в Юли се взимаше.Това очаквам да си остане тенденция.Първото лято на Слот не се брои защото нямаше време да реши кой иска не иска.В последния ден историята при фсг показва ,че взимаме ако е далавера.Иначе каквото е искало е свършено преди и каквото е имало пари.Като цяло това говори за дългосрочно планиране ,а не панически покупки.

Разочарованието идва от факта ,че феновете си бяхме наумили халф та халф и като не стана с Испанеца още по се засили глада.

Ако отбора бие и се движи добре до Коледа ще се забрави това бързо.Януари силни добри рядко са налични така ,че по вероятно е другото лято.

Аз също съм леко разочарован, но Неделя ако бием ще ми мине. 😉

Това, че се пробвахме за Зуби, означава, че дори и те- ФСГ или Слот, са осъзнавали, че ни трябва такъв, това, че не взехме, означава, че сме нямали План Б или сме го задействали много късно!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...