Jump to content

Наследникът на Клоп

Dacheff

Recommended Posts

То и за мен Аморим беше менте на фона на Алонсо и Индзаги, ама след него нивото е нулево. Щом двукратен шампион на Португалия със Спортинг не е по-престижно от 10-15 място във ВЛ, ебем ти спецовете. Закривай. 

А като оставим настрана, че тия изроди от ФСГ са знаели от ноември, че Клоп си тръгва и все още търсим кой анонимник да склони да ни поеме, нещата са плачевни. Просто отвъд трагедията. 

Да се радваме на тия 5 мача, дето остават при Клоп, че тая борба за титлата може да ни е последната в житейските ни пътища като фенове на отбора...

1 hour ago, paton said:

Бате, изгледах половината мачове из Германия и Португалия с отбори дето не знаех, че съществуват, уж да видя новия тренер. Сега пак греда... Деба и тъпите инсайдъри, да заковат едно конкретно име, тия часове с Фамиликао и Вердер Бремен кой ще ми ги връща ...

Поне някой играч хареса ли си?

Накрая може някой от академията да сложат. Представяте ли си как представят Мъри Стоилов. 

100% откупната му клауза е била отвъд нашите възможности... Нищо чудно да е някой безработен мангал като Моуриньо. Надеждата ми е като гледа какви сме жалкари и какви хора ще му наследят поста, да се смили и да остане поне още един сезон... 

1 minute ago, tsbalabanov said:

100% откупната му клауза е била отвъд нашите възможности... Нищо чудно да е някой безработен мангал като Моуриньо. Надеждата му е като гледа какви сме жалкари и какви хора ще му наследят поста, да се смили и да остане поне още един сезон... 

Имай малко повече вяра във ФСГ де :D.

4 minutes ago, tsbalabanov said:

100% откупната му клауза е била отвъд нашите възможности... Нищо чудно да е някой безработен мангал като Моуриньо. Надеждата ми е като гледа какви сме жалкари и какви хора ще му наследят поста, да се смили и да остане поне още един сезон... 

Чул те господ вече фаворита на букитата е Арне Слот холандско гологлаво менте бегай от тук ужас.

Цяла година се шумеше как ще вземем белингам, и накрая той отиде в реал (поне това може да го разбера). После Кайседо и Лавиа бяха сигурни, но отидоха в Челси заради парите (пак ще го разбера). След това Алонсо уж сигурен, бивша звезда да се завърне, и това не стана. Ако не успеем да се преборим с Уест Хям, и изпуснем Аморим може направо да закриваме. 

28 minutes ago, Nightfate said:

Чул те господ вече фаворита на букитата е Арне Слот холандско гологлаво менте бегай от тук ужас.

Попитах мой колега холандец(фен на Аякс) за този Арне слот.Пускам отговора му без авторска намеса.

"   He is coaching Feyenoord so I cannot recommend anyone from there 😝But if I were neutral I would say he is fucking awesome"

Just now, nikiniki said:

Попитах мой колега холандец(фен на Аякс) за този Арне слот.Пускам отговора му без авторска намеса.

"   He is coaching Feyenoord so I cannot recommend anyone from there 😝But if I were neutral I would say he is fucking awesome"

Може да е добър човека не знам иначе Тотнъм го искаха миналото лято,но той си остана във Фейенорд но не ми вдъхва особено доверие.

Такъв, като Клоп, скоро няма да има. Който и да дойде, Алонсо, Аморим, Де Дзерби, Слот, който и да е, труса ще е осезаем. Няма ли кинти, дето да събудят апетита на фигури, като Анчелоти, Зидан, Гуардиола, ще е борба за зона ШЛ.

С янките, толкоз.

Викаме, подкрепяме отбора и така. Каквото такова. Пийте си редовно 🍻-те и по-ведро!

ФСГ удариха кьоравото с Клоп. Човекът ни върна на картата, правейки чудеса на пазара. Продажбата на Коутиньо и инвестирането на парите в Алисън и Ван Дайк на хартия ни донесе тия купи през годините. Късмет голям, това вече няма да се повтори за жалост. Никой не иска да е мениджър на клуб с такива собственици. То само като видиш Клоп визуално как му се е еб*ло мамата, да те е страх да приемеш неговата позиция.

Та в тоя ред на мисли.. Който и да дойде, ще е много тежко. 

Айде стига с това визуално еб.ване на мамата!

Ей го Гуардиола през 2013-а

munich-germany-josep-guardiola-new-head-

Ей го 10 години след това:

pep-guardiola-2.jpg

Ето го и на 37 години:

hqdefault.jpg&sp=1713810530T27d0577c5461

Не го виждам да се е подмладил. Да не говорим, че Клоп е с 4 години по-възрастен, а след 40-45 години всяка следваща си личи. Пък ако погледнем и кой при какви условия и с какви състави и пари е разполагал...

Не, че нещо, ама хора с по 4-5 титли в Холандия са Де Бур и Тен Хаг. И двамата разкрити много бързо. В Холандското Ники е ставал шампион с треньор Стив Макларън. Просто това е много-много-много слабо първенство с много слаба конкуренция извън Аякс и ПСВ и като цяло холандското е по-близо до А група, отколкото до ВЛ. Гледаме друг вундеркинд, който, ако не се лъжа, стана шампион с Фейенорд, стигна до Рейнджърс и си е тотален флоп. Добре, че хвана инерцията от Стиви, та отиде до финал на ЛЕ. Просто е много ниско нивото и статистиките не значат нищо. Такива хора са за Тотнъм, Уест Хем, Евертън, Улвс, не за Ливърпул. Тия боклуци от ФСГ ще ме докарат да се моля за Де Зерби... 

Португалското поне е топ 6 първенство, поне има за какво да се хванеш. Тука може да се хванеш само за кожения. 

GLxqq9SWcAEFE2z?format=jpg&name=small

от преди часове:  ще излита за Лондон. 

У. Хям му плащат полета, но нашите го посрещат в Лондон с контрапредложение + изгоден проектодоговор.

А ФСГ може и да наемат американски изтребители да го отвлекат в Ливърпул.

images?q=tbn:ANd9GcTTGDCzB3jclUOY4zL64x8

48 minutes ago, tsbalabanov said:

Такива хора са за Тотнъм, Уест Хем, Евертън, Улвс, не за Ливърпул. Тия боклуци от ФСГ ще ме докарат да се моля за Де Зерби...

Бързаш. Това е отговор на няколко ти последни коментара относно новия треньор/мениджър.

За да няма обърквания - като чуя треньор от Холандия, който не е Хидинк и ми се преобръща всичко отвътре. Вече е ясно, че отзад по-малко от 3 гола на мач няма как да се разминат. Отпред - каквото стане. Тези доказано не стават и за изброените отбори - започват зле, после идват дедо Уой и чичо Сам да спасяват сигурното след 10 кръга изпадане.

После - ролята на Едуардс. Клоп беше някакъв изключително светъл лъч, това не го обсъждаме. Едуардс е в отбора преди него, но зае отговорна роля 2 трансферни прозореца след идването му. И докара много смислени играчи. Вчера в студиото беше човек, който преди 10-15 години пишеше едни от смислените мнения в този форум (въпреки, че до голяма степен не бях съгласен с тях). Виждам, че още е член. Относно това, което каза в студиото вчера - отново за голяма част от нещата не съм съгласен с него, за друга част - съм. Та той приписа разни не чак толкова големи фейлове на Едуардс (но тактично пропусна Фирмино от същия прозорец). И изрази същото съмнение в Едуардс, въпреки, че той тогава не носеше такава отговорност, каквато сега, нито каквато носеше при трансфера на Коутиньо и последвалите го трансфери на Алисон и Ван Дайк.

Това, което искам да кажа е, че вярвам до огромна степен на Шелдъните, които докараха тези двамата, Мане, Салах, Вайналдум и т.н. И съм сигурен, че ще направят много по-точен анализ на потенциалните треньори, отколкото който и да е друг от спортно-техническа гледна точка (т.е. няма да е Де Дзерби). Лошото е, че в техните анализи не е ясно как ще е засегнат психологическия момент, който е не по-малко важен от спортно-техническия.

П.П. Този Аморим не знам защо го броят за някакъв върховен кандидат, който е нещо повече от Де Дзерби (когото не искам, но аз не съм критерий, защото не знам кого искам). Излиза едва ли не, че той е треньор в топ 3 на света, какъвто беше Моуриньо преди да отиде в Челси. Ама Моуриньо беше сечелил ЛЕ и ШЛ в 2 поредни години, а този падна от Артета и от Аталанта, които са посредствени. (това, че Гасперини смаза тактически Клоп в 2 мача не го прави нещо повече от посредствен треньор - всичкото му се крепеше на отсъствието на Алисон и на 2 см си удара на Елиът при 0:0).

Just now, хектор said:

Да не се окаже, че традиционния наследник на Клоп в немските му клубове Майнц и Дортмунд Томас Тухления, да направи хеттрик в унаследяването му и сега!

Гледайки другите, които се спрягат напоследък, Тухел вече не изглежда толкова лош вариант. 😃

27 minutes ago, Raybeez93 said:

Е то тоя, ако избере УХ пред Ливърпул да е жив и здрав. Не виждам какъв е смисъла да наддаваме и да се борим за подписа му, ако дори се колебае в избора си.

Отговора може да е много плашещ. Ако предложените му условия включват ограничен бюджет, абсолютна забрана за говорене по адрес на фСГ и куп други глупости сред които абсолютно никакви правомощия в избора на трансферни цели…. Все неща дето не биха ме учудили 

Аз съм много разочарован от това, че се отдалечаваме от Аморим. Не го познавам, няма мнение за качествата му, но нещата в последните седмици клоняха категорично натам и сега изведнъж завой на 180 градуса. Все едно всичко започва от нулата. Имаше инфо преди седмица, че едно от изискванията на Аморим е опорен халф и като нищо паричковците да са казали "миналата година пра'ихме халфовата линия". Тааа, и аз бих избрал УХ при такова положение.

Реално в момента няма треньор, независимо дали е свободен или не, който да искам, а има доста отбори, които в момента търсят кой да ги води - ние, Байерн, Барселона, УХ, Мю, може би и Нюкасъл и май повечето се оглеждат за млад и перспективен мениджър, какъвто е точно Рубен аморим, за който уж бяхме сигурни. Ако накрая се окажем с Еди Хауи ще си прережа вените.

Иначе. Малко с португалците едно на ум, преди има няма 10 години Вилаш Боаш беше следващия топ и стигна до... даже не го знам къде е. Май се разхождаше по едно време из руските терени. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...