flyhorse0906 Posted April 27, 2024 Report Share Posted April 27, 2024 2 hours ago, paton said: Liverpool are also poaching Sipke Hulshoff, an assistant coach at Feyenoord, as well as Ruben Peeters, their head of performance. [@TheAthleticFC] Четох, че и за тия двамата трябва да платим компенсация, пък Слот държал на тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted April 27, 2024 Report Share Posted April 27, 2024 25 minutes ago, flyhorse0906 said: Четох, че и за тия двамата трябва да платим компенсация, пък Слот държал на тях. Тоз да не вземе да си тръгне преди да е дошъл, като му кажат, че пари за тея няма Fen, А. Гюзелев and Raybeez93 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post flyhorse0906 Posted April 27, 2024 Popular Post Report Share Posted April 27, 2024 Слот бая работа го чака, че вместо готов отбор май ще поеме развалина.Да не говорим, че ще трябват бая промени в много звена, особено в медицинския щаб, възстановяването на играчите и другите подобни щото тия контузии ни разказаха играта не един и два сезона и също бяха част от това в определени моменти да не постигнем повече успехи.Със сигурност следващия сезон ще има спад, трябва да сме подготвени психически за това, щото новия мениджър ще има нужда от време да се опита да наложи идеите си. ilber_1892, Plovdiv_1926, tuzara and 8 others 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted April 28, 2024 Report Share Posted April 28, 2024 Ако Слот доведе от Холандия нападателя на Хераклес - Джиз Хорнкамп, ще е забавно. Ако не, за нападател да се огледа от школата на Бенфика, там казват има по-добри от Дарвин. Fen, Senzor, Shinobi and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted April 28, 2024 Report Share Posted April 28, 2024 8 minutes ago, blunt said: Ако Слот доведе от Холандия нападателя на Хераклес - Джиз Хорнкамп, ще е забавно. Ако не, за нападател да се огледа от школата на Бенфика, там казват има по-добри от Дарвин. Еб@хти името. Сега си го измисли или верно има такъв? Арне Слот да внимава с трансферите да не му излезе име на уличница Stivi_G 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demons_eye Posted April 28, 2024 Report Share Posted April 28, 2024 Elizabeth Hornswoggle Link to comment Share on other sites More sharing options...
demons_eye Posted April 28, 2024 Report Share Posted April 28, 2024 Ето защо Ливърпул избра Арне Слот за наследник на Клоп baivan and saso 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodLike Posted April 28, 2024 Report Share Posted April 28, 2024 От това, което четох барон Харконен е най-подходящ за нашия отбор. Пасва като стил, може да работи на ограничен бюджет, налага млади надежди и ... ще бъде треньор, а не мениджър. Поне такива са слуховете. Ще отговаря единствено за тренировъчния процес. За трансфери и обща политика на отбора - Хюс и Едуардс. Това е доста голяма промяна. Не знам какво да мисля. Дали ще е успешно, убийте ме не мога да кажа. От една страна е това, че анализаторският ни екип са тотални катили, от друга ... в англия не знам до колко това ще е успешно. Аморин щеше да е голяма разлика в структурата на отбора и или той трябваше да се напасва на нашата или отбора на неговата. Алонсо явно си е решил следващата година да ходи в Реал. Хем ще натрупа и опит в ШЛ. Дезебри съм абсолютно против. За Гари О'нийл да не говорим. Sent from my SM-X716B using Tapatalk tsbalabanov, Taipan, Сиймор and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Не искам да тръгвам негативно, но ако нещата не се получат добре, то собствениците ще изчакат минимум 3 години преди да вземат мерки. Ако влезем в русло 3-4-5 място, това също ги устройва и няма да има промени. Т.е. или Слот трябва да се окаже "скрит талант", за ПЛ или да се издъни тотално подобно на Челси в момента, че малко по-рано да се търси нов. Но и с тази нова структура не знам, колко ще са топ мениджърите, които биха се съгласили про такива условия. Като добавим и ограничените бюджети за трансфери и заплати, ще идват само по-нисък клас треньори. Така, че надявам се Слот са се окаже новото голямо име на английската и европейската сцена и да печелим трофеи. П.С. И аз много исках Алонсо, но щом му се ходи в Реал догодина по-добре. От колкото да дойде при нас, тъкмо да стегне нещата и като му свирнат от РМ и да си тръгне. Airways, David, tsbalabanov and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted April 29, 2024 Author Report Share Posted April 29, 2024 4 hours ago, Stivi_G said: Но и с тази нова структура не знам, колко ще са топ мениджърите, които биха се съгласили про такива условия. Мен това най-много ме притеснява. С тази нова корпоративна структура, дето мениджърът няма да е баш мениджър, а тренер, който на всичкото отгоре ще "репортва" на някой си, шансовете за в бъдеще да дойде топ име намаляват драстично. Ако този Слот се окаже менте, как ще дръпнем някой от топ имената при това положение? Дори да има свободни на пазара, надали ще се навият да "репортват" на типове от Борнемут. Така че стягайте коланите и се молете Слотарата да се окаже корифей, щото иначе... Canopus, svivcv, Freack and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Не се стягайте за новата структура, Реал Мадрид открай време президента купува каквото си иска пък треньора треньорства и са на път де вземат 15-а ШЛ. А дано НЕ! nikiniki and Canopus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobra_951 Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Няма го този вариант с "треньорстовото" според мен . Никой няма да се съгласи да го прави това , колкото и с малък опит да идваш , да не си такова изградено име и авторитет , няма такъв човек , който някой да му купува футболистите и да му казва "взимай тоз и прави с него нещо" . Няма такъв вариант , в който треньора да не участва в подбора на играчи . Сега , дали футболистите , които треньора предложи на борда , които се занимават с тея неща, ще го удобрят и дали ще го вземат това вече е съвсем друга история . Естествено както се е случвало с Клоп , както се е случвало и с много други треньори , може да им кажат " този е много пари " или " този няма да се приспособи към отбора " , но това са други теми . Но няма такъв вариант Едуардс или който е да е да купуват на "харабия" футболисти и да му кажат " Ай ся взимай тоз Траоре от 3та лига във Франция , щот нямаме пари " . Никой няма да се съгласи на подобно нещо , както го описвате повечето. Най-малкото му бие по авторитета и самочувствието . Слот със сигурност ще участва в трансферите , вече колко тежест ще има думата му във финалното решение за кои ирачи да идват това е друга тема . Ясно е вече , че такива хора не трябва да се наричат мениджъри , а трябва да се водят старши треньори. Мениджъри бяха Венгер , Съра , Моу в първият му престой , те си подбираха и те си правиха изцяло всичко . Донякъде мога да кажа в момента, че мениджър е и Анчелоти . Той пак има хора над него , но основните трансфери неговата дума има най-голяма сила . Вече самият модел на управление на тея клубове е такъв . В Байерн още от времето на Хайнкес . Там винаги си знаеш - Ули Хьонес президента , под него имаш директор Румениге и всичко се върти между тях тримата с треньора , тогава Хайнкес . Дори и Гуардиола като беше там над него беше Замер и пак всичко ставаше съгласувано . Друг пример мога да ви дам - човек като Мауриньо - печелил ШЛ с Порто и Интер , шампион на Португалия , Англия , Испания и Италия , отива в Ман Юнайтед и над него има Ед Уудуърд . Мауриньо напусна 2018 година и съответно днеска е 2024 . Все още дава интервюта , че и в момента вижда играчи в Юнайтед , които той е искал да махне , обаче това не е било позволено от някй над него . Така че това е навсякъде . В момента всички отбори без изключение в Англия се менажират по този начин . Вече няма такъв тип като едно време Съра и Венгер да имат цялата спортно-техническа власт , че даже и над спортно-техническата. В Юнайтед събраха тоя Уилкокс и забравих кой беше тоя другия , дето го взимат и него и ся дали ще е Тен Хаг или ще вземат някой друг треньор , тримата ще рабоят заедно с естествено допитване и изразяване на желанията на треньора и вече съгласуване и работа в екип на всички и се определя най-доброто за клуба . Същата работа е и в Ман Сити и Гуардиола , като над него имаш Чики Бегиристайн , който движи тея неща . Гуардиола казва играчите , но не е изцяло едноличен "държач" на властта . В Арсенал е същото - имаш Еду , който работи заедно с Артета , даже Еду много повече движи трансферите , имаш и сина на собственика и един индиец , забравих им имената , те участват в трансферната политика нацяло . Същото е и в Челси . Няма да сме единственият отбор , който ще работи по този начин . Morientes, KrisTerz, Bellamy and 5 others 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar70 Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 12 minutes ago, kobra_951 said: Няма го този вариант с "треньорстовото" според мен . Никой няма да се съгласи да го прави това , колкото и с малък опит да идваш , да не си такова изградено име и авторитет , няма такъв човек , който някой да му купува футболистите и да му казва "взимай тоз и прави с него нещо" . Няма такъв вариант , в който треньора да не участва в подбора на играчи . Сега , дали футболистите , които треньора предложи на борда , които се занимават с тея неща, ще го удобрят и дали ще го вземат това вече е съвсем друга история . Естествено както се е случвало с Клоп , както се е случвало и с много други треньори , може да им кажат " този е много пари " или " този няма да се приспособи към отбора " , но това са други теми . Но няма такъв вариант Едуардс или който е да е да купуват на "харабия" футболисти и да му кажат " Ай ся взимай тоз Траоре от 3та лига във Франция , щот нямаме пари " . Никой няма да се съгласи на подобно нещо , както го описвате повечето. Най-малкото му бие по авторитета и самочувствието . Слот със сигурност ще участва в трансферите , вече колко тежест ще има думата му във финалното решение за кои ирачи да идват това е друга тема . Ясно е вече , че такива хора не трябва да се наричат мениджъри , а трябва да се водят старши треньори. Мениджъри бяха Венгер , Съра , Моу в първият му престой , те си подбираха и те си правиха изцяло всичко . Донякъде мога да кажа в момента, че мениджър е и Анчелоти . Той пак има хора над него , но основните трансфери неговата дума има най-голяма сила . Вече самият модел на управление на тея клубове е такъв . В Байерн още от времето на Хайнкес . Там винаги си знаеш - Ули Хьонес президента , под него имаш директор Румениге и всичко се върти между тях тримата с треньора , тогава Хайнкес . Дори и Гуардиола като беше там над него беше Замер и пак всичко ставаше съгласувано . Друг пример мога да ви дам - човек като Мауриньо - печелил ШЛ с Порто и Интер , шампион на Португалия , Англия , Испания и Италия , отива в Ман Юнайтед и над него има Ед Уудуърд . Мауриньо напусна 2018 година и съответно днеска е 2024 . Все още дава интервюта , че и в момента вижда играчи в Юнайтед , които той е искал да махне , обаче това не е било позволено от някй над него . Така че това е навсякъде . В момента всички отбори без изключение в Англия се менажират по този начин . Вече няма такъв тип като едно време Съра и Венгер да имат цялата спортно-техническа власт , че даже и над спортно-техническата. В Юнайтед събраха тоя Уилкокс и забравих кой беше тоя другия , дето го взимат и него и ся дали ще е Тен Хаг или ще вземат някой друг треньор , тримата ще рабоят заедно с естествено допитване и изразяване на желанията на треньора и вече съгласуване и работа в екип на всички и се определя най-доброто за клуба . Същата работа е и в Ман Сити и Гуардиола , като над него имаш Чики Бегиристайн , който движи тея неща . Гуардиола казва играчите , но не е изцяло едноличен "държач" на властта . В Арсенал е същото - имаш Еду , който работи заедно с Артета , даже Еду много повече движи трансферите , имаш и сина на собственика и един индиец , забравих им имената , те участват в трансферната политика нацяло . Същото е и в Челси . Няма да сме единственият отбор , който ще работи по този начин . В Юнайтед оставиха Тен Хаг да бъде с цялата власт за всичко и резултата е на лице. David 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Аз съм по принцип за да има такава структура - да има директор, който да слага рамки на трансферите и да определя посоката на клуба. Обаче според мен се случва в грешния момент. Както написахте, дано Арнето да е попадение. Stivi_G, GodLike and ReD_Gerrard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 2 hours ago, oZZy said: Аз съм по принцип за да има такава структура - да има директор, който да слага рамки на трансферите и да определя посоката на клуба. Обаче според мен се случва в грешния момент. Както написахте, дано Арнето да е попадение. Много дълга тема като цяло за разделението на задълженията и правомощията. Когато нещата не вървят и цялата власт е събрана в един човек знаеш кой да смениш. Когато спортния директор отговаря за трансферите а треньора отговаря за това да накара тея трансфери да играят добре, кой е виновен като се вземе куц кон. Този дето не може да намери място на куция кон в отбора, или този който го е взел? (не знам защо се сетих за Роби Кийн при Рафа) Stivi_G 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Да видим дали в ПЛ ще има сходни показатели.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Сиймор, AllYouNeedIsKlopp, kir0w and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinobi Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 32 minutes ago, Stivi_G said: Да видим дали в ПЛ ще има сходни показатели. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Абсолютно ненужни сравнения са това, ако питаш мен. Най-малкото безпочвени на всяко едно ниво. S.G., Bellamy, fishek and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 2 minutes ago, Shinobi said: Абсолютно ненужни сравнения са това, ако питаш мен. Най-малкото безпочвени на всяко едно ниво. Е все по нещо трябва да са го избрали. Едва ли са пускали чоп и каквото се е паднало. Предполагам, че се прави обстоен анализ на много нива и подобни статистики са само част от целия процес. А не, че всичко се изчерва до тук. zigfridson, Freack and alex59 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodLike Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Аз съм по принцип за да има такава структура - да има директор, който да слага рамки на трансферите и да определя посоката на клуба. Обаче според мен се случва в грешния момент. Както написахте, дано Арнето да е попадение.Това. И като добавка - в такава структура не ти трябва топ мениджър,а топ ... треньор. Което си е разлика все пак. А и идеята на Клопата (и неговото време тука) бе да се изгради точно структура, която да не е подвластна на един човек (САФ, Венгер).И отново - дали ще е успешно ... Един Фаулър знае.Sent from my SM-X716B using Tapatalk baivan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kir0w Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 2 hours ago, Stivi_G said: Е все по нещо трябва да са го избрали. Едва ли са пускали чоп и каквото се е паднало. Предполагам, че се прави обстоен анализ на много нива и подобни статистики са само част от целия процес. А не, че всичко се изчерва до тук. Абсолютно си прав...дори съм склонен да вярвам, че има такива детайли в които са се вглеждали, че ние тук и представа си нямаме, че съществуват. Интересно ми е ако тази ситуация около Аморим е вярна, че сам е искал да повдигне интереса към него си, за да може да изкопчи повече пари от Ливърпул, се окаже вярна...дали сега не си реже вените. Freack and Stivi_G 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinobi Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 2 hours ago, Stivi_G said: Е все по нещо трябва да са го избрали. Едва ли са пускали чоп и каквото се е паднало. Предполагам, че се прави обстоен анализ на много нива и подобни статистики са само част от целия процес. А не, че всичко се изчерва до тук. Ами не бе брат. Просто е ненужно това сравнение. В какви първенства и турнири Клоп ги е постигнал тия резултати, къде да го мериш Слот с това? Разбира се, че са го анализирали в детайли дори. Просто онова сравнение е като такова между джип от рали Париж-Дакар и 200 кубиков картинг. ReD_Gerrard and baivan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kir0w Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 8 minutes ago, Shinobi said: Ами не бе брат. Просто е ненужно това сравнение. В какви първенства и турнири Клоп ги е постигнал тия резултати, къде да го мериш Слот с това? Е нали и хората,които правят статистики, трябва да взимат заплати бе..ти и ти по твоята логика, и Слот с какви играчи ги е постигнал тези резултати..едва ли има някой играч в Фейенорд, който е на нивото на Харви Елиът и Къртис Джоунс... Сега ще се начетем на толкова безмислени статии и статистики, че тази ще ни се стори като интересна. А най-лошото е, че половината вече го уволняват, а той дори не е представен официално J.N.K. and Stivi_G 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 14 minutes ago, Shinobi said: Ами не бе брат. Просто е ненужно това сравнение. В какви първенства и турнири Клоп ги е постигнал тия резултати, къде да го мериш Слот с това? Разбира се, че са го анализирали в детайли дори. Просто онова сравнение е като такова между джип от рали Париж-Дакар и 200 кубиков картинг. Като си наумиш нещо нямаш спиране. Сравнението беше да се покаже бегло някакви сходства и даде яснота, защо Слот е бил избран. Ясно, че никога няма как да можеш да сравниш напълно двама души. Дори да са в едно първенство, ще разполагат с рализчно влияние, условия, бюджет и причие. Какво остава в различни първенства. Но по тази логика трябва да се пробваме за Гуардиола, Конте или Раниери защото друг не е печелил титлата през последните 10тина години. Taipan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinobi Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 1 hour ago, Stivi_G said: Като си наумиш нещо нямаш спиране. Сравнението беше да се покаже бегло някакви сходства и даде яснота, защо Слот е бил избран. Ясно, че никога няма как да можеш да сравниш напълно двама души. Дори да са в едно първенство, ще разполагат с рализчно влияние, условия, бюджет и причие. Какво остава в различни първенства. Но по тази логика трябва да се пробваме за Гуардиола, Конте или Раниери защото друг не е печелил титлата през последните 10тина години. Виж, аз не го гоня Слотката. Нито ми е интересен, нито ми е анти-конти, но бъди сигурен че му стискам палци за най-доброто възможно развитие при нас. Чисто и просто казвам и с това приключвам - сравнението на двамата по каквито и параметри е неадекватно и безсмислено. Stivi_G, baivan and Plovdiv_1926 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Последната графика е доста интересна. Stivi_G, baivan, oZZy and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts