Jump to content

Наследникът на Клоп

Dacheff

Recommended Posts

13 minutes ago, Stivi_G said:

Ама и да сме просто в топ4 като таван и да редуваме "един път вътре, един път вън" също няма да ни е достатъчно.

И аз не очаквам тотален срив. Даже напротив, може първите мачове на Слот, заради ефекта "нов мениджър" да са супер сполучливи, но след това дали и за колко време ще задържи това ниво? С кои играчи ще разполага? Ако двама или трима измежду Диаз, Нунез и Салах си тръгнат, кои ще ги наследят? Колко време ще км е нужно да се адаптират? На другите линии сигурно ще имаме поне по един нов и това ще са доста промени наведнъж. Въобще си е доста работа и за Едуардс и за Слот след това.

Да, добре си го описал. Аз очаквам нещо като гръцко-турското менте от Тотнъм. А-у, красота, а-у, Анж-бол и накрая зад Астън Вила с незнамсиколко поредни загуби при трагични нюкасъл, мангали и челсита... 

23 minutes ago, tsbalabanov said:

Да, добре си го описал. Аз очаквам нещо като гръцко-турското менте от Тотнъм. А-у, красота, а-у, Анж-бол и накрая зад Астън Вила с незнамсиколко поредни загуби при трагични нюкасъл, мангали и челсита... 

За мен лично сте малко крайни. Постеглу не е нещо страшно и беше ясно, че ще го разкрият в даден момент, но Тотнъм ще е по - добре от миналата година и то при положение, че си продаде най - добрия играч. Да не забравяме, че и 80% от състава на Тотнъм е същия с класици като Бен Дейвис и Оливер Скип ...

Арнето може и да се окаже провал, но за мен следващата година ще е може би най - важната в тоя клуб в последните 30-35 години. На тоя етап имахме 2 структури - едната на спортния директор и другата на треньора. Когато двете вървяха добре ръка за ръка спечелихме титла и ШЛ. Откакто повече власт отиде в треньора просто не сме това, което бяхме преди 2-3 години, което е ФАКТ. Не казвам, че Клоп не се е справил и че не съм доволен от последните години, но просто лично за мен можеше да се развият нещата по различен начин и да имаме повече успехи, но се отклонявам от темата. Идеята ми е, че в момента ще видим повече власт в ръцете на другата структура в отбора - спортния директор. Тука ако успеем да изградим едно добро ядро и един добър процес на работа ще имаме успехи и особено ако се вкарат новите правила за таван на заплати в лигата. В момента ако нещата се направят кадърно ще имаме възможност да бъдем нещо като Челси при Абрамович като структура, където постоянно имаше качествени играчи независимо кой беше треньор. Дали това нещо може да стане с по - малко пари и дали качествените играчи ще искат да идват при нас - не знам, но ако успеем да започнем да привличаме такива играчи на база името на отбора + достатъчно кеш за тях, тогава няма да има значение дали Слот ще успее или не, защото ще дойде друг качествен треньор и ще има добро ядро.

Току ми хрумна, нещо което Клоп повтаряше от началото на сезона. 

След всичко изписано, след всичко прочетено, след всичко изказано по темата, някак ми се изплъзваше, че Клоп натърти, че започва изграждането на Ливърпул 2.0. 

В началото на сезона той /може би/ и с другите агенти в клуба е полагал основите на това, как ще изглежда отбора ни в бъдеще. 

И имам предвид, дори връщането на Едуардс. 

Привлякоха се млади, преспективни играчи, зададе им се тон със старите пушки в състава, започна се едно гравитиране, като в началото всичко беше колебливо, което е нормално. 

И малко, по малко, нещата започнаха да изникват. 

Хоп - Клоп си тръгва. Хоп - Еруардс се връща. Хоп - спортен директор. Хоп - нови имена на треньори. 

Та, да. След всички тия, неслучайни за мен събития, мисълта на Клоп, ръководните фактори и всички други замесени, може би е била, "транзишъна" да бъде плавен и да не доведе до спад, падение и каквото щете го наречете. 

От тук нататък основите са положени, от новите ръководни фактори зависи, да не натоварят и евентуално проектираното досега, да не рухне.

🇳🇱 After watching the start of #LFC's clash with Tottenham, Arne Slot has confirmed that he will speak to Jurgen Klopp once his move to Anfield is made official - emphasising that it is only a matter of time before his exit from Feyenoord finalised.

🗣️ "They are expecting me to leave. That is something we could say. Sometimes in life, opportunities come along and you have to listen. I have made that choice for myself. In the next days and weeks, you will see the announcement. Last year I made the choice to stay and now, I probably made another choice.

🗣️ "I saw a few minutes of the game but we had to come to the stadium. Just the first goal, a great goal. It was a good win from Liverpool. If the official confirmation is there, and I go there, I will watch a lot of games from them.If the official confirmation is there and I’m 100% sure that I will go there, I don’t think I’ll only watch that game, I will watch a lot of games from them.

🗣️ "I think it’s normal that if you go to a new club, and if that would be Liverpool, it is normal that you contact the former coach. I did this when I went to Feyenoord as well. It’s more than normal that, all the knowledge a person has that worked a few years at that club – and in his situation, even nine years – that you contact him. Apart from that, I know his assistant quite well, Pepijn Lijnders. But if there’s an official confirmation when the season is done, it would be strange if I didn’t call him then."

13 hours ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Колко банално.

Ама то има и други, които с малко пари постигат повече от тоя, ама явно тези малко пари са или твърде много за нас, или по-вероятно, самите треньори не са готови да се надупят толкова категорично пред господин директора.

Според моето скромно мнение цялата Ливърпулска общественост трябва да даде подкрепа и шанс на новия мениджър.За мен големия проблем си остава ФСГ с техния модел при трансферите и това ни коства доста титли.Новия мениджър трябва да е с приличен трансферен бюджет за да се нахрани състава.Всеки вижда ,че има нужда да се подсили всяка линия.Успех на Слот и дано го подкрепят финансово.За мен обаче проблем е ФСГ и бих желал любимия ми клуб да е с нови собственици.

4 hours ago, svivcv said:

Бате Арни още не е довлекъл мешина при нас, пък ние го емнахме. 

2016 беше- за къв ни е Анчелоти. Тоя ще иска да купува футболисти. Сега- за къв ни е бат Арни, тоя нема да иска да купува футболисти. 

Ясно е, че ще е той. Нека дойде, да видим става ли, не става ли. 

Прав си. Макар, че сравнението на Анчелоти със Слот да не е добро. Първия дори до 2016та беше печелил всичко във футбола по няколко пъти. Втория има още доста път да извърши да те първа да се докаже на голямата сцена.

4 hours ago, Stivi_G said:

Прав си. Макар, че сравнението на Анчелоти със Слот да не е добро. Първия дори до 2016та беше печелил всичко във футбола по няколко пъти. Втория има още доста път да извърши да те първа да се докаже на голямата сцена.

Абе, ако прочетеш по-внимателно, по-скоро ги противопоставям, отколкото сравнявам. Но не това беше целта на горното ми словоблудство! ФСГ определено си търсят нехарчещ треньор: от пръдня боя му викаме ние. Тази боя винаги леко намирисва, пък и е в ограничена цветова гама. Не са много треньорите-алхимици, а и затова си требва дупе! В последните години такъв тип алхимици са Клоп и Симеоне. Клоп си тръгна, Симеоне едва ли го искаме, пък и едва ли би дошъл. От изгряващите алхимици на мен ми беше интересен Индзаги. Гледах Интер само веднъж лани на финала, когато буквално си разкостваха Сити, пък и футбола им беше приятен за гледане. Паднаха, ама нали футболът затова е магия, щото няма никаква логика.

Сега Алонсо направи фурор, ама ни отказа. С Аморим (когото чух за пръв път покрай нас) нещата не потръгнаха. И остана Бат Арни. Него също го чух за пръв път, ама колегите по- нагоре са постнали разни статистики и не е чак пък трагедия. Да, огромен скок ще е за него, даже вдигане на поне два левъла. Ама, това е изборът на собствениците. Дано да е правилен!

Аз лично ще почакам да видя каква ще я натвори, преди да почна да му сипвам у лочника.

7 minutes ago, Steve_G said:

Пхах, и за да продължи традицията трябва да живее под наем на Роджърса

Май наистина така ще стане, излязоха вече някакви новини, че взима същата къща :sarcastic:

33 minutes ago, S.G. said:

Да, клубът я купи от Белия зъб, с точно тази идея !

предполагам, само ще я декорират в “Слот”- ски окраски😁

А, Белият зъб не я ли купи от Капитана?🤔 Що с такъв спомен съм останал?

Ама чакайте бе гайс. Какви са тези насаждения. Значи, ако при следващия треньор сме добре, значи всичко е заради Едуарс и трием от историята Клоп!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...