Jump to content

Наследникът на Клоп

Recommended Posts

С Алонсо пак стана неясна работата - как така хем се водят преговори, хем бил решил да остане в Байер. Или не му харесват новите директори, или ще си ходи в Реал. Прав му път. Ако ние случим на треньор, не виждам кога ще го потърсим пак. Да вземем поне тоя Вирц от там. Ей сега ги пуснах по навик да ги гледам, като ми стана все тая дали ще бият и те взеха че падат.

За мен след като няма да е Линдерс предпочитам да вземем опитен треньор печелил нещо - Алегри, Конте, Тухел. Може и Зидан или Емери даже.

4 hours ago, J.N.K. said:

Къде точно се е доказал Нагелсман?

Ами в Хофенхайм е бил 4 години и има 2 класирания в 4ката - 1 път отпада от нас и втория път играе в ШЛ. Най - младия треньор в историята на Бундеслигата. С Лайпциг стига до полуфинал на ШЛ и си е редовно в топ4, с Байерн Мюнхен за година и половина печели първенството и 2 пъти супер купа на Германия, като ако го бяха останали и втората година беше много вероятно пак да спечели първенството. Какво повече може да искаш? Нали се сещаш, че ако беше спечелил ШЛ щеше да е треньор на Барса или Реал в момента.

Индзаги се представяше добре и в Лацио, така че е добре. Но имайте предвид, че той е само треньор, а не мениджър. 

А какво се случи с Ханси Флик? Пенсионира ли се? 

Тухел?! Вие сериозно ли?! Да не станеш шампион с Байерн си е постижение, а той беше почти го направил това и миналия сезон, но идиотизма на Дортмунд го спаси.

Sent from my iPhone using Tapatalk

За мен лично Аморим ще е новия треньор. Дано наистина да има качествата, които казват че има. Доста хора говорят, че развива добре млади таланти, че е добър в mana management-a, че е лидер. Да видим.

След мача снощи:

„Казах на Де Зерби да продължава да обръща света на футбола с главата надолу“, каза Клоп пред BBC Radio 5 Live, попитан какво е казал на италианеца.

"Ще го гледам от известно разстояние. Уважавам толкова много това, което прави."

https://www.bbc.com/sport/football/68704555

On 31.03.2024 г. at 20:48, baivan said:

Вече Клоп си го избра  🙂 

83085715-13256829-image-a-7_171189836681

Значи Клоп все пак коли и беси в клуба, а не ФСГ и кака Линда? Клоп е немския Бойко? Щото и Бацето от Банкя така си избира и гушка...

59 minutes ago, Сиймор said:

Значи Клоп все пак коли и беси в клуба, а не ФСГ и кака Линда? Клоп е немския Бойко? Щото и Бацето от Банкя така си избира и гушка...

Майтапа настрана, обаче Клоп го виждам като директор един ден някъде. Когато е извън терена и няма провокативни въпроси от журналисти, говори едно такова обаятелно, смирено, все едно разказва приказка. Сигурен съм, че ще му се получи, въпроса е дали му се занимава.

След като няма да е Алонсо, все едно дали е Аморим или Джерард, млади и ако имат късмет и тръгне работата, може да стане нещо, ако нямат късмет ще трябва да ги сменят след две години, така че всъщност все тая. Алонсо има харизмата и на него може да не му тръгне в Ливърпул, а и се притесни, че няма опит да поеме тим като Ливърпул и затова се усуква, което си е негово право, така че не се знае дали е за добро или за лошо крайна сметка, след него на пазара наистина може би този Аморим е най-приемлив, мое мнение и Зидан не би бил лош, както и Джерард.

Ще видим как ще се развият нещата, все си мисля, че Шаби ще изчака догодина Карлето да му изтече договора и да иде при белите кърпички.

Четох тези дни, че щял преподпише с хапчетата, но много удобно в новия контракт ще има клауза догодина да напусне за около 10 млн. евра неустойка, сега дали ще вАжи само за определени клубове или не, ще се чуе.

Така хем ще излезе лоялен на немците и един вид мъжкар, хем ще е много лесно да се измазули, защото видиш ли ами аз си имам такава клауза, да не са ми я давали.

Та в този ред на мисли не мисля, че е до притеснение, защото с една година повече стаж да иде при оня строителя си е хазарт, а няма да е много по-опитен.

Всички знаем как ще е постоянно под лупа там, не че при нас би било по-различно, но там вече натежават много други фактори.

За мен лично е по - добре Алонсо да отиде в Реал и после в Ливърпул, отколкото обратното. Човека иска да води и 3те клуба, в които е играл и затова съм сигурен на 100%. Така че донякъде е всяко зло за добро, защото ако дойде сега, направи 2 много добри сезона и Реал Мадрид чукнат на вратата и всички знаем, че няма да им откаже. Ако обаче отиде първо там и стане сценарий ала Гуардиола, ще е много по - добре за нас, първо в Реал - печели каквото може и после евентуално в Ливърпул.

Тук доста регират като бът хърт за това, че Алонсо е обявил, че тази година няма да се мести и един вид все едно е извършил лична обида към Ливърпул. 

Сигурен съм, че ако тук му беше първата треньорска работа или пък е дошъл тук и след само един сезон, който му се оказва супер успешен, реши да отлети при повикване от Байерн или Реал, щеше да има "този е предател, не е мъжка постъпка това, ние му дадохме шанс, той е златотърсач, ползва ни само за трамплин". 

От друга страна, ако му се получи сценарий като на Роджърс да направи един много силен сезон, а следващия да се обърка почти всичко и да е назад в класирането, дали прословутата ливърпулска толерантност ще се прояви, пък бил и той легенда на отбора ?

22 minutes ago, The King said:

Тук доста регират като бът хърт за това, че Алонсо е обявил, че тази година няма да се мести и един вид все едно е извършил лична обида към Ливърпул.

Един коментар, който може да мине за нещо подобно, прочетох в темата след решението на Алонсо, не схващам какво визираш под "доста". Най-харесваният коментар е в противоположния дух и има още такива, които изразяват уважение към избора му.

Видях няколко, които бяха в духа на" сега му беше дойде момента, ако иска да идва при нас, иначе от тук нататък- каквото било, било. Да приеме, че ние сме му затворена страница."

Според мен никой не обвинява Алонсо песонално, просто си дават сметка, че сме fucked. Клоп обяви през януари, че напуска, на ръководството е казал през ноември. Очевидно е, че Алонсо е бил първи избор. Със сигурност му е представен "проектът" и явно е преценил, че в Леверкузен има по-голям шанс да успее, което е по-притеснителното. Когато си тръгва такава фигура, а ти си принуден да си в най-добрия случай с втория ти избор за треньор, а и това не е сигурно, ако Челси, Йонайтед, Барса и Байерн търсят треньори, то не е много невероятно да свършим с Греъм Потър, Гари О'Нийл или Бехеди Хау като го изхвърлят сега лятото. 

Този португалец дали се насочват към него, защото може да си лафи добре с Нунес и Жота. Иначе не го виждам в темпото на ВЛ. 

Бил се разбрал с ръководството за само 15 милки неустойка, което със сигурно ще наклони везните😁

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...