Jump to content

25.02.2024 Ливърпул 1-0 Челси (Купа на Лигата - ФИНАЛ)

Simply Red

Recommended Posts

11 hours ago, poolbg said:

Уау, истинска война беше този мач, Браво на малките, за Клоп няма какво да кажем. 

П.П Аз само да питам наистина ли не харесвате Врачев ? за мен той е най-добрият коментатор в България, без конкуренция. Харизмата, която има, и начинът му на коментиране може да те накара да гледаш Монтана-Враца сякаш е Ел Класико. Просто за това е роден тоя човек. Какво ли не бих дал и другите от диема да конентират с такава страст и с такава емоция. И ситуаията при отменения гол си я каза точно както е, че вижда резон защо е отменен, а не че правилно е отменен. Просто бяхте сложили 2 чифта фенски очила и за това го насолихте 😄 Накрая и дежурно се изгаври с Челси, че са паднали от децата ни. Просто уникален, само Петела бих сложил над него

Врачев е като на кристали и кокаин когато коментира. Дори поредното странично хвърляне предизвиква у него екстаз. Сравнението с Петела много ми хареса! И двамата са неадекватни льольовци. Добри коментатори има много в България и посочените от теб дори не са в топ 25🙂

Невероятен кеф! Без страх и с вяра в младостта! Личеше си как младежите са спокойни като си подават един на друг, а Ван Дайк е наистина голям лидер. Ендо и Мака много добри, абе няма какво да коментирам. Честито на всички фенове и дано няма нови контузени!

Just now, demons_eye said:

Не знам, дали при отмененият ни гол е имало пасивна засада, но със сигурност на терена имаше един пасивен педерунген.

Недаденият червен картон, дълго ще ме държи. Само като се сети човек, за какво изгониха Къртис, а тук даже фаул нямаше. А още по-жалкото е, че и ВАР мълчи като гъз.

Кайседо се бил подхлъзнал, не искал 😀😀😀 само като се сетя за някои червени, които ни дадоха на нас. 

Гледам Гравенберх с ботуш. Гледам на Клоп изражението като се пееше химна,наведе глава,чак ми се дорева. Как мамка му от другия сезон този човек няма да е на кормилото на отбора...

Хайде сега да видим колко ще гласуват за играч на мача.Няма да подсказвам,но дано счупим рекорда по гласуване!!!И повече да не съм чул нещо негативно за капитана ни!

1 minute ago, Raybeez93 said:

Според Боби Борисов засадата на Върджил е правилно отсъдена 🤣🤡 този човек никога няма да се промени. 

Да му направят номера като с Тотнъм, докато още са в битката за титлата и тогава с интерес ще си го пусна да го слушам. 

31 minutes ago, Raybeez93 said:

Според Боби Борисов засадата на Върджил е правилно отсъдена 🤣🤡 този човек никога няма да се промени. 

Този човек има екзестенциаиален проблем. Трябва да продава БОКЛУЧАВ ПРОДУКТ! Второ няма собствено мнение! Тоя жалкар е само преводач на жапките фагети Убийци на футболэ! Трето посредствеността му се затвърждава с това че е фен на жалко клубче ат Северен Лондон наречено Анал.

5 minutes ago, RedTop1892 said:

Да  ни е честита Купата. Много ми е сладка. С много контузени, с децатата, съдийските решения срещу нас .... но я вдигнахме. Благодарение на Юрген имаме отбора и характера. Наздраве на всички. 

И нека ,някой спец като тези в Диемата обяснят това  

Прати това клипче в "Лигата на джентълмените " с коментар, че тук няма нищо, а Гравенберх симулира! Да видим какво ще каже ББ, щото иначе няма да иска да го коментира 😉