Jump to content

04.04.2024 Ливърпул 3-1 Шефийлд Юнайтед (ПЛ - 30 кръг)

Recommended Posts

Взехме си трите точки,това е най важното.70 минути за мен играхме слабо.Мача ни го изнесоха Макалистър и Диаз.Отлични смени от Клоп,видя че е много слаба зоната на Салах и Брадли взе мерки и ги смени,така падна и третия гол.

Варан май се е контузил и е сменен още първото полувреме с Челси, дано и мангалите имат малко кадрови проблеми за неделя. За нашия мач, важното е 3-те точки, че са взети и нека не бием с по 5-6 на 0 преди по-важния мач в неделя. Надявам се Салах и другите сменени да се ядосат малко и да мачкат на Олд Трафорд.

Сега и Еванс принудително сменен, Шефийлд им пожелавам успех в ЧШ, но в неделя искам да ги удари с 5 гола по-неприятния Юнайтед.

2 minutes ago, yasenltd said:

Варан май се е контузил и е сменен още първото полувреме с Челси, дано и мангалите имат малко кадрови проблеми за неделя. За нашия мач, важното е 3-те точки, че са взети и нека не бием с по 5-6 на 0 преди по-важния мач в неделя. Надявам се Салах и другите сменени да се ядосат малко и да мачкат на Олд Трафорд.

Не им гледам внимателно мача заради нашите нерви, но доколкото знам Линдельоф и Мартинез също са контузени и пропускат мача, така че в центъра на защитата остават само с Лорд Хари и пенсионерът Джони Евънс.

Аз съм доволен! Имаше какво да се желае, но важни са трите точки. Не съм съгласен, че Салах е бил слаб. Не беше остър, както обикновено, но отново се връщаше много често назад и поемаше топката, което гледахме постоянно миналата година и вече знаем, че това не работи. Каква е била идеята - не знам.

Гравенберх трябва да разбере, че мачът тече дори и когато топката не е в него. Изключително неграмотен тактически футболист. 

Ами винаги трудно сме играли срещу такива отборчета. Хубаво е, че бихме....А, за манафите, освен че Варан е с контузия., контузи се и Джони Еванс, вкараха някакъв юноша, но ония калитковци чукотките изпуснаха мача и манафите поведоха. Така, че манафите имат сериозни проблеми в защита и трябва максимално да се възползваме от това. Дано Едно е на линия за мача в неделя. Ако бият днес, манафите ще играят отворено в неделя, ще искат да ни бият, защото са близо до 5 място. Няма да излязат като опълченците на Шипка....

Обратното броене продължава за нас. Още 8 мача. Най-тежкия от тях според мен е в неделя с мангала. Съдбата е кучка но този път се надявам да ни се усмихне! Няма значение как играхме с умреляците Шефилд. Важна е победата! Макалистър играч на Сезона!

В неделя срещу Брайтън, както и днес се измъкнахме малко на магия. Къде с майсторлък, къде с късмет, ама не ми харесва много това. Вървим по много тънък лед.

Обаче се обзалагам, че срещу Маню ще изорат терена от първата минута, ще видите.

Тегав мач, в който вместо повечко ротации се наложи да си тичаме почти до края на мача.Всичките проблеми сами си ги причинихме и честно казано играта, ковто демонстрираме последно време ме притеснява до известна степен.Действително са важни точките, ама ако продължаваме с такова представяне нищо добро не ни чака.

Сега си пуснах пак да гледал головете от мача.Гола на Макалистър е уаау.Но нещо друго ми направи впечатление след това ,а именно радостта и страстта коята позаха някой играчи.Ами за това Салах седна на пейката.Може да размисли как иска да завърши сезона и да бъде запомнен накрая.Защото не съм убеден,че след края му ще остане.Още повече че Клоп си тръгва.Ако Нунез имаше неговите умения щяхме направо да газим.Дано излезнем мотивирани както при мача с Челси и съм убеден че МЮ ще рухнат.

35 minutes ago, flyhorse0906 said:

Тегав мач, в който вместо повечко ротации се наложи да си тичаме почти до края на мача.Всичките проблеми сами си ги причинихме и честно казано играта, ковто демонстрираме последно време ме притеснява до известна степен.Действително са важни точките, ама ако продължаваме с такова представяне нищо добро не ни чака.

Верно, тегав мач, ама с тичането не съм съгласен! Отбора се разтича, чак след влизането на Робо и Елиат, а до тогава мача вървеше на ходом! И след като се размърдахме вече след 65-та минута, стана работата! Не ми се вярва играчите да са се изморили много - много от 30 минути игра на обороти. Надявам се в неделя да сме далеч по-свежи от мангала, щото снощи те пък доста се озориха, с тези 100 минути битка с Чукотка. И след загубата в последната минута, наред с 2-те контузии в защитата им, не вярвам да са много добре ментално! Така, че трябва да ги смачкаме! YNWA 🤗

Някоѝ казват, че винаги играем слабо срещу отбори от долната половина от таблицата. Въобще не съм съгласен. Предишните сезони така беше и затова губихме титлата. Този сезон имам само две загубени точки, с Лутън. Имаме още 4 мача с подобни. Може да е тегаво, но се намира начин да се спечели мача. За сметка на това с отборите от шестицата сме на пето място, ако не се лъжа. Чувал/чел съм, че титла се печели, когато си печелиш мачовете с долната половина от таблицата.

Опитахме се да вземем мача на ходом и получихме wake-up call с автогола на Брадли. Вдигнахме оборотите и тогава имаше само един отбор на терена. Взехме си своето. Tака бих описал двубоя на някой, който не го е гледал. 

Иначе Алексис е играча на сезона към момента. А откакто не играе като 6-ца е още по-свиреп!

• Simply Red changed the title to 04.04.2024 Ливърпул 3-1 Шефийлд Юнайтед (ПЛ - 30 кръг)
  • Simply Red unpinned this topic