Jump to content

07.04.2024 Манчестър Юнайтед 2-2 Ливърпул (ПЛ - 31 кръг)

Recommended Posts

След грешката на Куанса,директно си спрях мача. Писна ми от лигавщини, точно срещу тези дето не знаеха къде никнат гъбите се осрахме. Всичко ги бие като тъпани и кво,нищо,поне не паднахме. Гледаме към следващия мач.

Клоп не си вади поуки от грешките си.И това не му е за първи път.За това и губи толкова много финали.Как може на терена да са Салах и Собослай след тази игра която показват.Ами не видя след излизането на първия как заигра отбора в мача с Шефийлд.Нито титла ,нито Уефа ще видим точно заради такива решения.

Много силна първа част и слаба втора част ни доведе до равен резултат.Диаз се стара много.Можем да похвалим и Харви влезе и изработи дузпа.Слабо игра Келъхър,слаб Куанса,слаб Собо,слаб Салах.

Определено сме най-силния отбор в лигата и най-наивня, супер добри сме и пускаме някакви супер елементарни голове всеки мач. Ако имахме една стабилна защита, която да не пуска елементарни голове, сигурно щяхме да премажем всички ... Да се надяваме, че и Сити и Арсенал някъде ще бъркат по пътя, защото са много по стабилни от нас, а ние се дъним и правим простотии.

Не исках да повярвам, че ще гледам дежавю от мача за купата, но е факт. Добре че беше тази дузпа в края,че да измием срама малко. Да са ни живи и здрави нападателите от световна класа, които изпускат по 10 положения всеки мач. Сега ходи се надявай А-нал или Шити да губят точки срещу някакви селски отборчета , докато на нас всеки мач ни е мъка. За мен днес загубихме титлата.

• Simply Red changed the title to 07.04.2024 Манчестър Юнайтед 2-2 Ливърпул (ПЛ - 31 кръг)

При 0:1 и мега аристократичното ни поведение, след края на първото полувреме бях убеден, че ще стане така. Когато сам хвърлиш титлата в кофата най-много боли.

Не съм фен на Ливърпул, нито на който и да е англлийски отбор, но този сезон ми се иска заради Клоп да я спечелите. Ако обаче Сити/Арсенал станат шампиони - това ще е по-скоро загубена титла от Ливърпул, отколкото спечелена от някой от тези отбори. Днес трябваше да е 0-3 на полувреме. По принцип шампионите печелят мачове дори, когато не играят добре, а при Ливърпул този сезон често има случаи, в които смазват съперника и въпреки това губят точки по някакъв начин. Дано този мач да не им повлияе на психиката, защото аз не съм фен на клуба ви и ме е яд, а си представям какво им е на играчите и Клоп.

Ауфидерзийн хер Клоп! Вживота и футбола има закономерности! Не случайно визитката на германеца е изпъстрена с толкова загубени финали. Не е умно два пъти да се спъваш в умряли мангали и да не се поучиш НЕ Е!!! Водиш с 1-0 на отбор който няма идея как да организира смислена атака и той те обръща с ЕДИНСТВЕНИТЕ СИ  ДВА УДАРА! Но комент! Унгареца и египтянина не желая повече да ги гледам в Ливърпул! Надявам се Аморим да е тактически по-грамотен от Клоп! Тоя мач ако второто полувреме на тъча беше Рафа Бенитез нямаше начин да не го спечелим! БЕСЕН СЪМ ЗА ДЪЛГО!!!!

Вместо да си оправим головата разлика.... Нападението ни е ужасно в последните мачове. Вкарват, но заради другото ужасно нещо, защитата, головете в някоѝ мачове не се оказват достатъчни.

22 minutes ago, Fen said:

Ауфидерзийн хер Клоп! Вживота и футбола има закономерности! Не случайно визитката на германеца е изпъстрена с толкова загубени финали. Водиш с 1-0 на отбор който няма идея как да организира смислена атака и той те обръща с ЕДИНСТВЕНИТЕ СИ  ДВА УДАРА! Но комент! Унгареца и египтянина не желая повече да ги гледам в Ливърпул! Надявам се Аморим да е тактически по-грамотен от Клоп! Тоя мач ако второто полувреме на тъча беше Рафа Бенитез нямаше начин да не го спечелим! БЕСЕН СЪМ ЗА ДЪЛГО!!!!

Абе дай най-накрая твоята визитка да видим

6 minutes ago, Taipan said:

Пишеш глупости колега! С тази тактика и показаната игра, при по-сериозно отношение от Мо, Собо и Нунез / дори и Лучо /, този мач го вземахме най-малко с 3-0! Какво е сгрешил Клоп, че Мо не може от 4 чисти положения да вкара поне 1 или за това, че Собо още в началота сам срещу техния вратник я отигра, като Пепи Михтарски??? Айде малко по-полека...🤨

Съгласен съм с теб, но Клоп отново пусна Куанса на Олд Трашфорд, след като предния път ни изклатиха и това си беше огромна грешка.

Тия нямаха удар 45 минути. 0 xG. Изведнъж ни повеждат 2-1. Шок! Да, ама не. Един приятел на почивката ми пише само гледай как ще ни изравнят сега. Казах му, че нищо няма да ме учуди. Естествено логичното се случи. След триста шанса и толкова пропуски, какво друго да стане? Ама втория им гол ми дойде малко в повече, признавам си. 

Истината е, че сме едни ботлъри от класа. 2020 я спечелихме, понеже там нямаше как да ботълнем, след като водихме с 20 точки. Сега всичко си зависеше от нас преди тоя мач, ама като не можем да бием тия глупаци за трети път, не заслужаваме нищо.

Големи симпатяги са и Диаз, и Нунез, ама да трябва да разчиташ да ти извадят такъв мач, трудна работа. Нунез вкарва само срещу отбори около чертата, а Диаз технически е брутален, но финишинга му е слаб компонент. Не хейтвам, споделям.

Салах ще се въздържа да го коментирам.