Jump to content

14.04.2024 Ливърпул 0-1 Кристъл Палас (ПЛ - 32 кръг)

Recommended Posts

• Simply Red changed the title to 14.04.2024 Ливърпул 0-1 Кристъл Палас (ПЛ - 32 кръг)
  • Simply Red pinned, locked and unpinned this topic
  • Simply Red pinned and unlocked this topic

Кризата се задълбочава.Слаба игра от всички изключвам Робо.И защо всеки мач трябва да допускаме гол и после да обръщаме,да ама не някога нещата не се получават.

След последния съдийски сигнал, всички играчи легнали, клекнали и се ядосват за пропуснатия мач и титлата вероятно. ЛИДЕРА Ван Дайк си стиска ръцете с играчите на Палас и се усмихва.

Без думи.

В рамките на 3 дена "осрахме" всичко, каквото сме градили цял сезон. Не може да не вкараш 1 гол за цени два мача на Анфийлд. Набираме скорост цял сезон и когато настане финалната права, се сгромулясваме геройски.

Според мен, това което се случва е позор, не знам, но се надявам с новия треньор да дойдат повече футболисти гладни за успехи. Очевидно е, че старите кучета вече много зор не си дават, като знаят, че Клоп се маха. Няма да сбъркам, ако кажа, че трябва по-голямо обновление на отбора и да се разкарат доста футболисти. При Ван Дайк вече се наблюдава такъв непукизъм. Също мисля, че вече повечето играчи не искат да играят за Клоп, това което се вижда от последните два мача. Не може такъв рязък спад на формата след мача на Олд Трафорд. Абе, казвам си, че някои бойкотират...

Сезона приключи, сами сме си виновни, Клоп може да си стяга багажа на спокойствие, след такъв край на сезона, ако не беше казал, че ще се маха мнозина щяха да му поискат оставката... Няколко човека им изтичат договорите , незнам дали може да ги накараме и с какво да си ги продължат, безславен финал на ерата Клоп (щеше ми се с титла да завърши , но уви това беше), може би наистина не трябваше да го съобщава толкова рано, но се тая. Новият мениджър докато свикне, докато си направи отбор , докато спечели авторитет,... Дано му тръгне и дано намери начин да бележи голове...

Хубавото в случия, че "спкойно" можем да си завършим сезона. От над един месец играем зле, но някак си успявахме да измъкнем победата и да се задържим битката. Ако не бяха шибаните тесли от съдиите и бяхме дръпнали заслужено с 8-10 точко сега щяхме да доиграваме сезона, ама с титла в ръка. Сега дали умора, слаба форма или други фактори всичко, което градихме рухна.

Сега е време нашите "звезди" да избухнат в социалните мрежи как ще "bounce back" и ще мачкат наред. Абсолютни престъпници!! Да пропуснеш над 10 положения и да ботълнеш сезона срещу средняка Палас, който не се бори за нищо.

Очаквах към края на месеца да приключим всичко, но не било писано. Всичко приключи в рамките на само 3 дни. Няма да обвинявам никой конкретно, въпреки, че има много за говорене, но самия отбор духовно и мисловно приключи сезона.

Очакваме новия треньор, новия сезон и т.н.

5 minutes ago, LFC77 said:

Истината е една....Ние не заслужавахме титлата! Не може на финалната права да спреш ,да клекнеш на пистата,за да си завържеш бутонката, понеже се е развързала! Ще бягаш до финала ако трябва без бутонка и по-чорап!

Нещо е станало в съблекалнята както написа един колега! И най странното за мен,Клоп стои безучастно до тъч линията и гледа равнодушно! Няма го онзи темперамент в началото.

В погледа му се чете нещо от рода на: 

- Абе ,кои плочки да взема за къщата в Майорка,тъмните или светлите?

И защо това го няма при Ман Сити,как ги настройват,как ги надъхват....Като питбул са,захапват и не пускат...

Според мен, изпокарали са се след мача на Трафорда, Клоп тогава беше бесен от нашите пропуски, беше казал ако е Арсенал на наше място са шяли да вкарат тези голове. Няма никаква информация, според мен ще я държат в тайна, но подозирам сериозни разправии. Никой не може да ме убеди, че до мача играхме толкова настървено и нахъсани, а сега пълно бездушие.

Бях си казал, че няма да пиша цял сезон, но не издържах вече след този мач. Срам и позор. Къде е Салах когато ни трябва най-много??? Нунез даже не искам да го коментирам.....

Всичко свърши, изпращаме Клоп с великата карабао къп!!!!!!!!!

Много напускащи трябва да има лятото, начело с най-големият неможач дарвин. 

Само не можах да разбера едно нещо от цялата работа -защо толкова много  драпахме цял сезон, обръщалки и кви ли не мачове срещу Арсенал и Сити за малко да бием,  взехме една купа заговори се квадрапул и точна на финалната права, когато трябва сме  не на  100% а 1000%  се осираме геройски??? Някой може ли отговори на тоя въпрос?? Това наистина си е гавра със феновете по света на тоя велик клуб...трябва всички просто да се засрамят от тоя пълен позор. Цъкай си там спокойно за 3-4 място да са ти сигурни поне ШЛ да играем догодина  и да няма такива позьорщини накрая...

Съжалява  много, не съм писал от години,  но просто не издържах психически вече,като съм  се ядосвал всеки мач на нашите и накрая да завършим по този начин....

1 minute ago, makedonski said:

В такива мачове трябва да имаш психика и воля. Не можеш да изпуснеш титлата на Анфиелд със загуба от опашкаря Палас. Ако беше Тотнъм айде, но Палас стига човек. Винаги съм подкрепял отбора, но не мога да замълча пред очевидния факт на пълно излагане и бездушие. 

Аз не съм казал, че трябва да мълчим, напротив - но някои изказвания на хора са чист пример били и в миналото. Днес хулят едни, утре ги качват на пиедестал, защото са повлияни точно от негативни емоции. Не си мисли, че на мен ми е 'готино', че падаме от опашкари, но се опитвам въпреки болката да преглъщам и премълчавам нещо, което утре може да се окаже против мен. Всички ни е кофти, не си мисли обратно.