Jump to content

05.05.2024 Ливърпул 4-2 Тотнъм (ПЛ - 36 кръг)

Simply Red

Recommended Posts

• Simply Red changed the title to 05.05.2024 Ливърпул 4-2 Тотнъм (ПЛ - 36 кръг)
  • Simply Red locked this topic
  • Simply Red unlocked, pinned, unpinned and pinned this topic

Гледах мача до четвъртия гол, дотогава играехме добре, имаше свежест и ритъм в играта.После сме пуснали два гола, ама в интерес на истината това няма никакво значение.Ще си завършим трети и това е.

5 hours ago, maik05 said:

Поне си гарантирахме 3-то място с тази победа. В началото на сезона почти никой не очакваше да сме толкова високо в класирането.....

... и аз, в началото на сезона си мислех, че борбата ни ще е за 4-тото място, но много не се надявах! Така, че 3-тото място е добре за мен, но играта последния месец ме притеснява! Най-вече липсата на хеви метъл футбола ни и многото пропуски! А това, че половината отбори ни вкарват още с първия си точен удар, направо ме вбесява!  🤨

Аз знаех, че ще сме замесени в борбата за титлата, за това и бях прогнозирал на титла за нас в другата тема. И според мен повечето са се надявали, за това и разочарованието беше толкова голямо. А и често последните години редувахме силен и слаб сезон, сега беше ред на силния. Сити ги напусна ключова фигура като Гюндоган и изпуснаха перспективен млад играч като Палмър. Като добавим и тежката ранна контузия на най-важния им играч Де Бройне, имахме не лоши шаносве да атакуваме първото място. А и в интерес на истината не бяхме токова далеч. Както върви ще сме на около 5-6 точки от лидера, при все, че в Германия, Италия и Испания интригата беше решена много по-рано и лидерите водят с 10+ точки пред втория. Във ВЛ още нищо не е решено за титлата и Арсенал имат своите шанпсве. 

По броя на коментари е ясно какво настроението напоследък.Честно да гледаш мач на отбора без да ти пука как ще завърши е странно.Аз бих споделил обаче мнение за играчите които играха,защото съм убеден че и при тях настроението е минорно.Гакпо се вижда че може да бъде полезен,важно е къде ще бъде поствен.Нунез му бях фен защото имаше страст и се бореше,но след това всичко свършва.Това момче е тотал щета,ама наистина гола вода.Не се научи къде да застава.На среща му свирят поне 4/5 засади.За мерника му няма нужда да се говори.Най ми стана приятно че Салах в последните 3мин. игра агресивно и това си е изненада.Той това не го прави дори по време на мача.Означава че има начин да му се въздейства и да бъде това което може.Диаз беше егати и сянката тоя мач.Двамката за ръчичка и далеч от Ливърпул.Макар че всички предричат голям спад след Клоп,аз съм на друго мнение.Ще видите че няма да е така.