Jump to content

Висша Лига 2024/25

Recommended Posts

30 minutes ago, zigfridson said:

Ако обжалват, нещата отивали чак краяяяя на ДРУГИЯ СЕЗОН.😡

Психото затова сигурно подписа нов договор, има комфорта на този + още един цял сезон да си плюе на воля по терените.

Не знам за 2 години дали ще може да обере пак всички трофеи и да се изсули. Поне тоя не изглежда така, макар да им предстои традиционно силния период с 15+ поредни победи. Лятото ще трябва да сменят Доган, Де Бройне, Кайл Уокър и може би вратар. Родри също така. Много ми се вижда за едно лято, но не е невъзможно. Реално, почти целият им гръбнак е изграден на тия, които купиха накуп през 2017 - Бернардо, Уокър, Едерсон, Стоунс, Доган и т.н. Просто сега не знам дали ги има толкова на брой налични играчи на пазара, които да се вземат и да са едновременно толкова успешни. 

В това им състояние и без Родри тези 15+ поредни ми идват много пресилено. Не, че не могат да влязат във форма и в добра серия, ама чак като преди едва ли. За останалото си прав. Това им е основата и като махнат няколко от тях трудно ще ги заменят с читави и без да правят нови нарушения по ФФП. 

Утре Арсенал - Евъртън. Или на практика - Стоук срещу Бърнли. Какъв сблъсък!

Иначе, Дейвид Куут е уволнен. От почти седмица някъде е ясно, ама не видях тук да е писано : https://www.bbc.com/sport/football/articles/c983y2ylev5o

22 minutes ago, RedTop1892 said:

Имам въпрос. Кога за последен път в Премиер наш противник е получил директен червен картон ( не 2 жълти ) и ние сме били с пълен състав?

Преди половин година - в последният кръг на миналия сезон.

Гледам мача и виждам колко много по-добре пипаме топката.Ако тази година ни се размине изобщо няма да е ок.Друго тоя Доку дето много го хвалят,ами МЮ бързо му намериха цаката.Тоя само танцува ,без да прави нищо специално/цигански изпълнения/.

15 minutes ago, livernas said:

И равен да измъкнат, пак ще е доста добре!

Така е. Обаче искам да вметна, че от много време не гледам,( така да се каже с чак такова вглъбяване) резултатите на другите отбори.
Тази игра, която показваме ми вдъхва много доверие и ме кара да не се интересувам какво прави конкуренцията.
Ще има разбира се мачове като с Нюкасъл, които игрово не показваме себе си, но вчера си бяха форсмажорни обстоятелства и пак играхме като супер и то с 10 човека.

Гледам 2та мангала по Скай. На почивката Роби Кийн каза ,че е трябвало Уолкър да бъде изгонен след нарушението срещу Хойланд. Никой нищо  обаче не каза за задържането на Хаарнанд в наказателното около 20-23 мин. Ако наш Ван Дайк така го беше задържал със сигурност имаше дузпа и червен картон. Щеше ВАР да гледа от 10 камери

6 minutes ago, RedTop1892 said:

Гледам 2та мангала по Скай.

Пфф и аз ги гледам за жалост. Рейндърс-Селтик правят мача на годината, а аз се занимавам с отбори от град без пристанище 😞

Поне Гуардиола не задържа симуланти. Грийлиш май свърши с футбола. Младото Амад тепърва ще се сблъсква със защитници, които ще го вземат на сериозно. Иначе за нас е добър резултат, плюс че май и  Хари Магари става титуляр 

P.S. В Премиер май вече не ги задържа. Иначе Барса си бяха Академия за симулации. Особено когато имаха финансите да си позволяват който футболист искат. 

В днешно време, мисля че единствено Реал си позволяват видимо да купуват и да предлагат огромни пари. Ако не се лъжа имат и остров Реал в Дубай

33 minutes ago, Abide said:

Чак леко ми е жал за Гуардиола, ма съСем леко. 😄

И на мене ми е жал за Гуардиола, че му дадоха 3 милиарда за траснфери. 

Такъв човек като него заслужава повече да разгърне истинския си потенциал...

23 minutes ago, RedTop1892 said:

Поне Гуардиола не задържа симуланти.

Моля?! Половината му отбор в Барселона бяха ненадминати боклуци в това отношение - и Бускец, и Алба, и Дани Алвеш, да не ги изреждам всичките други като тях.

Кви времена настанаха братче.
Как да се зарадваш, че отбор от втората половина на таблицата натупа Сити като брашнян чувал на собственият им стадион.