Jump to content

Висша Лига 2024/25

Recommended Posts

7 minutes ago, Raybeez93 said:

Който има регистрация във форума им, нека пуска коментарите тук. Сигурно има отново култови 😆

Три баннати имейла/акаунти имам вече от там. Уж влизам да се посмея ама ме изнервят и като им кажа че са болни иии.. да.. 

Вече коефициента ни е 1.10 за титла, наистина ще е чутовна издънка да не станем шампиони с такъв смешен преследвач, въпреки че не съм хич оптимист за утре, другите мачове трябва да ги взимаме на 100%.

Следващите три мача до паузата за националните отбори:

ние: малък манго г, Нюкасъл д, Саутхемптън д

те: Нотнгам г, баш манго г, челси д

Ако излезем с еднакви точки от сериите или дори те да имат 1 повече, вече ще им е много трудно най-вече психологически.

А сега отивам да се наслаждавам на онези уравновесители.

То не бяха приказки то чудо,как Арсенала щял да ни настигне още следващата седмица.Феновете им не спряха да ни се подиграват за равния резултат.И изведнъж им се изпречи "ГИГАНТА УЕСТ ХЯМ"  и ги приземи.

Утре вестниците-първи!😁

Е,потретвам се,ама много ми е гот.

УЕСТ ХАМ наплескаха двойника на Гонзо и трупата му. 

Ама пошляпване не такова другарско,а такова дето остават следи от пръсти по бузите дълго време след плесницата.

Тъкмо щеше да ми стане жал за феновете им...ама на четвъртата секунда си спомних,че това са феновете на анал и........всичко е точно!😄

4 minutes ago, pehotineca said:

След 1 милиард похарчен в последните години, при това без продажби, че и скамейка имат кажи-речи..

Ма те след толкова пари и пейка нямат.Днеска Артета беше сбрал некви юношки да пълнят групата.

Искам да отбележа нещо МНОГО важно:

Всички мачове (5 бр), които започнаха по 17ч наше време,

бяха  спечелени от гостите.  Челси в момента също води ...

Следователно утре ние може и (трябва 😉 )  да затвърдим тенденцията.

С помощта на магията от днес на Грейт Потър ! 

Just now, flyhorse0906 said:

Ма те след толкова пари и пейка нямат.Днеска Артета беше сбрал некви юношки да пълнят групата.

Как да имат, като Артета от както е дошъл е купил трима различни дефанзивни халфове и сигурно осем  централни защитници? Да не забравя и двамата вратари. И от всички тези трансфер под 25-30 милиона нямат, а половината и терен не помирисват. 

2 hours ago, tsbalabanov said:

Мисля, че може да се гледа и без регистрация. Само ако искаш да пишеш ти трябва, ама няма смисъл да се хаби човек за тях, само четене и смях ми стигат.

Кой си играе да ги чете тез? Аз още след първия коментар се отказах 

Още един сезон в киреча. С един два трансфера зимата добри щяхме да сме шампиони този сезон. Ако се замислим... колко малко ни липсваше😞 Миналия , този и 2016г. Мустакатия мухал дърпа любимия Арсенал към безтитлие. Гледа на този Клуб единствено само за собствена изгода. Трябва да бъде изритан!

2 hours ago, Stivi_G said:

Кой си играе да ги чете тез? Аз още след първия коментар се отказах 

Като го чета тези излеяния и се сещам за Йода от Междузвездни войни,особено начинът по-който се изразяваше. 

Стиви, аз се зарибих и ги чета редовно. Далеч не всичките са идиоти, повечето са като нас, живеят с надежди и разочарования. Има няколко, които са без никаква връзка с главния мозък като  Nikolay Simeonov, този юнак е върхът. И да, само преди седмица бяха пълни с илюзии, ама днес се укротиха. И те си плюят собствениците, както и ние, и те беснеят за пасивността при трансферите. Ние не сме врагове на нормалните, но можем да се посмеем на останалите.

Айде успокойте се колеги. Нищо не е станало, посредствен отбор загуби точки у дома. Нищо ново. 

Сега ние да си свършим работата! Анал са забавни, или по-скоро феновете им, но ние имаме работа за вършене. Според мое скромно мнение, ако бием камиларите ще сме шампиони. Ей сега е момента! 

3 hours ago, alex59 said:

Стиви, аз се зарибих и ги чета редовно. Далеч не всичките са идиоти, повечето са като нас, живеят с надежди и разочарования. Има няколко, които са без никаква връзка с главния мозък като  Nikolay Simeonov, този юнак е върхът. И да, само преди седмица бяха пълни с илюзии, ама днес се укротиха. И те си плюят собствениците, както и ние, и те беснеят за пасивността при трансферите. Ние не сме врагове на нормалните, но можем да се посмеем на останалите.

Ама разбира се! Ама първото мнение още ми прозвуча, като да са отпаднали в групите за ШЛ, ама с един-два трансфера да са могли да я спечелят. Освен ако не си трансферират 15-20 точки от някъде, не знам как щеше да им се получи филма. 

• Simply Red locked, unpinned, pinned and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...