Jump to content

Висша Лига 2024/25

Recommended Posts

Не можах да гледам Форест и Сити, но съм много изненадат от Форест. Очаквах, че ще се сринат, след като нямаха победа от близо месец, но май-май ще успеят!

Хвърлям по едно око на Тотнъм-Борнемут! Това унгарче, на левия бек на черешките Керкез, отново ме впечатли! Силно ми напомня, на Робо отпреди пет-шест сезона. Знам, че ни свързват с него, но той самият, май не иска при нас! Обаче, е много добър! Бърз е и има добре центриране! Ще е хубаво да го вземем, макар че, лятото ще има по-наложащи позиции за подсилване. 

3 minutes ago, Raybeez93 said:

Големият Манго дали щеше да играе толкова надъхано, ако разликата ни с арсенал беше 2-3 точки 😀

Има цяло полувреме още и пуснаха някакъв Heaven 😂 Не мога, ще си сипя.

44 minutes ago, J.N.K. said:

Тоз рибок Рая някои хора го смятат за по-добър от Алисън - абсолютен смях. Така тъпо беше се позиционирал, че все едно е в благотворителен мач на подрастващите.

Фазомерът сега щял да хвърля нова торба с пари за някакво вратарче на Еспаньол, като той бил най-близък до Алисон като стил. Все пак само двама вратари си е купил човекът досега за има-няма 65-70 милиона, защо да не пробва за трети и после да реве, че няма крила. 

С вратарчето може да стигне до втора база/ фаза пет и половина/. Ама естествено само ако Тимбър е здрав. 

Манговци иначе не са губили мач, в който водят на почивката от 1984 година, ще видим какво ще стане.

8 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Манговци иначе не са губили мач, в който водят на почивката от 1984 година, ще видим какво ще стане.

Това само за мачовете с Арсенал ли се отнася?

1 minute ago, Stojkica said:

Това само за мачовете с Арсенал ли се отнася?

Не, за всички. 300 и колко мача, в които са водили на почивката на торището.

40 minutes ago, Raybeez93 said:

Големият Манго дали щеше да играе толкова надъхано, ако разликата ни с арсенал беше 2-3 точки 😀

95% от футболистите им са абсолютни бездушници, които не дават пукната пара за самия Юнайтед, та камо ли за някакво съперничество с Ливърпул, не мисля, че щеш да има каквото и да е значение.

45 minutes ago, Raybeez93 said:

Юнайтед се хвърляха, че и взимаха точки на Сити в миналите сезони, когато ние се борехме с тях. Не мога нищо да кажа за това. 

3 hours ago, Plovdiv_1926 said:

Фазомерът...

Барометърът по-скоро :sarcastic:

Фазомерът от както каза, че само през трупа му Арсенал ще се предадат за титлафа, те взеха, че загубиха 7 точки от 9 възможни. Дано е добре човекът... 

Може пък за следващата фаза да си е намерил доктор Франкенщайн.

Като нищо 2 победи да са достатъчни за титла, Арсенал не могат да си надскочат темпото от 2 точки средно на мач цял сезон. Даже сега са под него.

Гол от корнер кога ??? На оная легенда дето ги вкарва в четворката до момента, да не му нацапат графитчето

Мангалите да играят за нас...просто не мога да повярвам. И да попитам трупа на баското куче кога ще го тричаме? 
Абе играят... Както колегата по-горе спомена, ако разликата беше минимална веднага щяха да си дадат задниците на Арсенал.

Изпратено от моят 2107113SG с помощта на Tapatalk

Стратегически хикс за Мангала и Анала!!)) Да са живи и здрави, все така да я карат! Сигурен бях, че аналите ще загубят точки днес! Очаквам, да не успеят и срещу Челси. Така че, все по-близо сме и до математическото спечелване на титлата. На испанския Гонзо, му изпращам много поздрави и му пожелавам никога да не спечели титлата! Арогантно и самовлюбено парвеню!

Почти сигурно сме шампиони вече. Трябва от 9 мача да направим 4 загуби и равенство, за да ни минат и това е, ако си вземат всички мачове, което ми се вижда абсурдно. :beer:

1 hour ago, Plovdiv_1926 said:

1 hour ago, Plovdiv_1926 said:

Не, за всички. 300 и колко мача, в които са водили на почивката на торището.

Не може да е вярно това и за шампионата да е само, не вярвам това да е вярно.

12 minutes ago, Bellamy said:

Не може да е вярно това и за шампионата да е само, не вярвам това да е вярно.

За Висшата лига е само май, но си го имат. 300 и нещо мача като водят на техен терен на почивката нямат загуба.
Днеска им четох малко английските фенове и това е едно от малкото неща, на които се радват още.

• Simply Red locked, unpinned, pinned and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...