Jump to content

Европейско първенство 2024

Recommended Posts

• Simply Red changed the title to Европейско първенство 2024
  • Simply Red pinned this topic

В по-горната снимка с победители не е показана Гърция - втората огромна изненада след Дания.

16 minutes ago, oZZy said:

Според мен Англия и Франция са фаворити.

Без Англия! 

От 1966 на доста Световни и Евро първенства: аха-аха уж са сред фаворитите, ама нЕма, братче.

Тотално съм ги отписал за титли, щом и с Ф. Капело не можаха, щото бяха с жените си на лагера.

Най-добрия им шанс беше в Лондон, когато Адзурите им биха дузпата 🙂  за радост на континентална Европа.

Няма такова нещо като описване. И Испания не бяха нещо кой знае какво преди 2008ма. Даже по-зле, защото имаха само една европейска и без световна титла. И за 4 години два пъти европейски и веднъж световен шампион. Не казвам, че същото чака и Англия, но не можеш да ги отпишеш с лека ръка, пък камо ли завинаги.

37 minutes ago, Stivi_G said:

Англия, не можеш да ги отпишеш с лека ръка, пък камо ли завинаги.

Абе не завинаги, а само докато съм жив, като не ми остава доста много време.

Някои от вас може и да го дочакат такъв момент, пожелавам ви го, а това ще значи че сте доживели дълбоки старини. 

Франция общо взето последните 5-6 първенства са все фаворити, но успяха само веднъж да триумфират със световното през 2018. Англия имат силен състав, но имат и идиота Саутгейт, който няма как да не обърка нещо, а там вече си е трайно наследен комплекса от това че толкова години не могат да постигнат нищо..

1 hour ago, baivan said:

Абе не завинаги, а само докато съм жив, като не ми остава доста много време.

Някои от вас може и да го дочакат такъв момент, пожелавам ви го, а това ще значи че сте доживели дълбоки старини. 

Имаш още дълги години да разхождаш кучето. За къде си тръгнал :sarcastic:

Как така изключвате Испания. Та те взеха Лигата на нациите. Ясно е, че нямат топ единици и че е смешно капитан да им е Алваро Мората, но показват стабилност и ефективност.

За мен пък Саутгейт е по-силният елемент в национала на Англия. Вечните уонабита. Франция като че ли не е силна като преди няколко години, но на общия фон изглеждат солидни. Испания са още по-зле, но те пък в последно време от лайното въже правят. Германия с Нагелсман хич не са ми фаворити. Италия взеха последното Евро и второ поредно ще им дойде вповече, но пък ще компенсира неудачите им за мундиала. От втора линия дебнат Белгия, Португалия, Холандия. В кошницата на изненадите слагам Унгария, Словения, Турция, Украйна.

С две думи хабер си найн.

Турция, Украйна, Словения, Унгария - не е сериозно това. Изненадата ще дойде от Австрия с треньор Ралф Рагнарок.

За мен португалците пак са скрит фаворит, вече поузряха играчите им и  имат баланс и качество в трите линии, Палиня може да им е човекът, който да затвърди това, преди това дефанзивният халф им беше слаба позиция, а отдолу и Жоао Невеш от Бенфика излиза. Въпросът е Роналдо колко ще им пречи или помага.

Иначе англичаните ми се струват струпани на ппределени позиции като качество и с доста дупки на други, французите още са си най-силният отбор от Европа. 

Германия, Испания и Италия към момента като качество според мен отстъпват на тези три отбора, но е ясно, че с тях никога не се знае. Германците все пак са домакини и имат играчи като Вирц, Мусиала и Сане заедно със старите кучета Кроос и Мюлер, които могат да правят разликата, ама там треньорът и на мен не ми вдъхва доверие.

Белгия този път имат доста сеежа кръв с Доку, Опенда, Теате, Бакайоко и ще е интересно какво ще представляват.

Като цяло средните отбори повечето са стабилни и имат по някой друг качествен играч да направят изненадата.

Според мен интересно първенство се очертава и ще е доста по-качествено от последните две.

Той след контузията ноември беше пълна скръб, логично е да не го викне. По-лошa за англетата е лиспата на Магуайър, който за национала играе сравнително добре 😄 сега на Стоунс ще партнира или Конса или Гехи от Палас, които нямат никакъв опит на такова ниво

И бразилският задник Шоу, който също почти не е играл сезона, но го викна. Или пък новото дето чудо Коби Брайънт, който какво направи, освен че се е родил черен. 

Аз традиционно си викам за скуадра адзура, лалетата и шахматистите. Симпатични са ми също, чехи и датчани. И както някой по горе каза,че ако прехваления отбор на ингилизите, и тоя на франсетата съставен предимно от играчи с емигрантски корени от бившите им колонии, не излязат от групите ще е повече от чудесно първенство!😎

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...