Jump to content

Европейско първенство 2024

Recommended Posts

19 minutes ago, stan4oo2 said:

За мен си порязаха датчаните.

Чак да са ги порязали.Имаше много тънка засада при гола дето им отмениха, а пък тия ръце си ги свирят дузпи.Никой не им е виновен, че Хойлунд изтърва чисти положения.

Таковам ти и засадата! Половин бутонка даже нямаше зад линията. Това е нереално тъпо. Специално правилата за засада, трябва да бъдат преразгледани. Какво значение има дали палеца на левия ти крак е зад чертата? Или дирника на някой играч? По какъв начин нечий гъз или палец, зад някаква черта, водят до предимство?? А сме виждали как се чертаят въпросните чертички... 

При 1:0 за Дания, я камилата я камиларя.

Дания така ги резнаха преди 3 години срещу "домакина" Англия на полуфинала , иначе като нищо да са действащите евро шампиони.Сега пак са изкупителна жертва.Съдбата им връща за 1992 сякаш ..

Там реално не трябваше да участват изобщо.А след това печелят с най- грозния футбол възможен.Връщане на вратаря по цял мач цяло първенство  След 1992 финала ,фифа въвежда заради Дания, правилото ,че при връщане към вратаря с крак не може да я лови с ръце .

17 hours ago, Steve_G said:

Спреха мача заради дъждеца ли?
Викам да забранят мачовете на острова, там си вАли по-сериозно.

Лиглювци

Заради гръмотевиците. Тор искаше да предотврати това извращение, а именно съдийството на Майкъл Оливър, но и той не успя.

Тъпия неразвит ембрион Хавертс ми прецака фиша. Ама Как се изтърват такива положения бре? Ама остави това, по принцип как залъгва този човек, че е някакъв играч наистина не знам. Преди началото на мача, казах на всички, че ако заради някой ни провали ще е този каиш. Така и стана 🙂

11 minutes ago, Bellamy said:

Тъпия неразвит ембрион Хавертс ми прецака фиша. Ама Как се изтърват такива положения бре? Ама остави това, по принцип как залъгва този човек, че е някакъв играч наистина не знам. Преди началото на мача, казах на всички, че ако заради някой ни провали ще е този каиш. Така и стана 🙂

Че какво го беше играл?

Няма по-големи идиоти от тея на национално ниво.. преди няколко години отпаднаха от Исландия, да видим сега дали и скромните словаци ще им видят сметката.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Саутгейт е най-голямото недоразумение, което съм виждал някога. Абе виждаш 1,2,3 мача ти куца офанзивата, направи някоя промяна. Дали ще е  Сака, Кейн, Фоудън няма значение. Може да са изцедени физичеки или психически. Имаш сума ти достойни алтернативи, пробвай нещо. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...