Jump to content

Европейско първенство 2024

Recommended Posts

Изключително безхарктерна Нидерландия или Холандия, или както там се кръстиха! Комшу горят в играта а лалетата са като попикани! Срам! Кройф сигурно се върти в гроба.

6 minutes ago, paton said:

Гакпо си стана голмайстор на турнира 

А най-вероятно ще си остане и такъв, другите които имат по 3 гола вече отпаднаха.

Англия си имат доста индивидуална класа и има кой да ги измъква, когато не върви. Ако не е Кейн, ще е Белингам, Фодън или Сака. За мен имат в пъти по-добри футболисти от Холандия на всеки един пост, но да видим дали Портата няма да оплеска нещо 😄

Много ме дразни Куман, че продължава да си пуска титуляр всеки мач своя любимец - оня рапър Мемфиса, дето е супер ялов, а Фримпонг шампион в бундеслигата със много стабилен сезон за аспирините, търка пейката! Кодито, е топ на това първенство и онова лапе Симонс, и то много я цъка! Мален и Дъмфрис са стабилни. ВВД и Аке, понякой път се пропукват, което не отива за за такава двойка защитници от топ3 на ВЛ. Де Фрай и той си е класа! Време им е на лалетата за нещо голямо, че от финала в ЮАР, изтече доста вода!

Не мога да си представя, че с тоя отбор могат да станат Европейски шампиони, но да видим 😄 те по-слаба халфова линия не са имали никога - двама анонимника от ПСВ и Рейндерс, дето не е нищо особено. Въпреки че вече мачовете ще се решават от едно положение и всичко може да стане.

Но очаквам да паднат от англетата с 1 или 2 на 0.

9 minutes ago, Dacheff said:

Аз очаквам финал Франция - Англия и франсетата европейски.

Такъв финал ще е подигравка с футбола.Ако се случи слагам апартамента за 0:0 в редовното време, ама пък сигурно коефициента за това ще е 1,05.

5 hours ago, flyhorse0906 said:

Такъв финал ще е подигравка с футбола.Ако се случи слагам апартамента за 0:0 в редовното време, ама пък сигурно коефициента за това ще е 1,05.

Аз лично предпочитам Испания - Холандия и Холандия шампион, ама другото ми е предчувствието. 

Аз пък съм за Испания! Искам финал Испания - Англия и резултат 4-0!!! Ако не е такъв резуртатът, то тогава по-добре финала да е Испания - Холандия 😉 и квото сабя покаже ...

Аз съм за Испания - хубава страна с хубави хора, бели при това, тия от Франция не мога да ги разпозная. Даже Гризман няма да играе, поне за цвят да го пускат.

Отдавна нямам никакви предпочитания към национални отбори, може би съм за тези, в които има играчи на Пуул.. имам някво предчувствие обаче , че африканската сбирщина ще излъже “непобедимите” испанци. Нещо много ги вдигнаха във въздуха , а можеше още на 1/4 финалите да си заминат , ако бяха свирили чистата дузпа на немците.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 hour ago, oZZy said:

Аз съм за Испания - хубава страна с хубави хора, бели при това, тия от Франция не мога да ги разпозная. Даже Гризман няма да играе, поне за цвят да го пускат.

Чак пък бели.. най добрите им са мароканец и ганаец.Без тях двамата нз на кой плаж щяха да са вече.

А в самата държава е пълно с негри.Не колкото Франция ,но са доста.Последните 3 години 3 пъти съм бил там. Валенсия,Мадрид и Барселона.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...