Jump to content

Европейско първенство 2024

Recommended Posts

17 minutes ago, Enigma_m7 said:

При положение, че контактът между двамата е след като топката е играна и той не променя траекторията и, за чий се свири дузпа. 

На тази ситуация гледай така: с такова влизане, извън наказателното ще си е фаул и картон и на никой няма да има нищо напротив

Крайно време беше да размисли Саутгейт и да пусне в игра Уоткинс за сметка на слабият Кейн.Яд ме е за холандците,все пак в тяхния отбор играят повече футболисти на Ливерпул от този на Англия.

8 minutes ago, stan4oo2 said:

Е няма такива късметлий като англичаните.Срещу Словения късмет,срещу Швейцария пак късмет,срещу Холандия пак късмет.

И обикновенно накрая късмета те оставя в последния мач

11 minutes ago, nikiniki said:

И обикновенно накрая късмета те оставя в последния мач

Как пък Реал един път не ги изостави късмета…. Англия ще я вземат този път, въпреки Саутгейт.

Не казвам, че трябва да се примира по Англия, но винаги съм се чудил, ние отбор от коя държава подкрепяме тук?! Не казвам, че трябва да сме параграф 22, ама не разбирам този хейт по английския национален отбор. На финал ли са? На финал са! Вие си припадайте по този и онзи прехвален като Ембапе.

Англичните въпреки относителната аванта надиграха Холандия и заслужено се класираха. Ако беше някой друг отбор тук щяхме да четем дитирамби какви таланти са и какви гении са, защото са еди кои си....

Казвам всичко това със съчувствие към Върдж и Гакпо. Върдж ми е любимия играч от сегашния отбор(което лесно може да се провери), но истината е, че Англия ги надигра въпреки смешника Саутгейт. Всичко става въпреки него, но невинаги с късмет. Същото можем да кажем и за Испания срещу Германия. Чиста недадена дузпа.

Мисля, че този път Англия ще триумфира!

спорна дузпа, но си личеше, че Англия е много по-класният отбор. Холандицте за 90 минути нищо не направиха.....вкараха гол от грешка, после греда от корнер и това им бяха атаките 😄

очаквам Англия да излъже и Испания, втори пореден финал няма да загубят. Ония са прекалено млади и все си мисля, че няма да издържат.

Тоя малоумник Саутгейт ги дърпа целият турнир назад, скандалното е, че им е вече циментиран в топ 2 на най-успешни треньори. Палмър си е играч отвсякъде, а Кейн заслужаваше много пъти през турнира смяна за сметка на Уоткинс или Тоуни, които го изкараха днес и със Словакия.

Аз съм фен на Ливърпул, Англия да го ...

Не разбирам как може съдия (пеерас, пеерас) немец да подпира англичаните. И не е само дузпата. В началото на мача в централната зона някой му духна във вратлето на Фоудън и хоп - фаул. Ясно.

Снощи ингилизите при всеки контакт се търкаляха, за да привлекат вниманието, защото на стоп-кадър всяко влизане е ужасно грубо.

Edit: Холандците изкарали видео, на което се вижда как точно преди топката да иде в Кейн се удря в ръката на Сака. И ако не се отклони в ръката на чистокръвния англичанин няма да иде в обсега на Кейн.

11 hours ago, David said:

Не казвам, че трябва да се примира по Англия, но винаги съм се чудил, ние отбор от коя държава подкрепяме тук?! Не казвам, че трябва да сме параграф 22, ама не разбирам този хейт по английския национален отбор.

Човек, какво ми държиш сметка кого подкрепям.

Феновете на италианските отбори подкрепят Италия. Феновете на испанските отбори подкрепят Испания. Феновете на немските отбори подкрепят Германия.

Само феновете на английските отбори не подкрепят Англия. Защо ли? Щото са отрепки. Където и да отидат правят вандалщини и си търсят боя. Целият футболен свят ги мрази и то си има защо.

Вчера имаше интервю с един скаузър, който се надяваше Холандия да бие 2:1, голмайстори Гакпо, Ван Дайк и Трент. То дори местните фенове на Ливърпул не подкрепят Англия - камо ли аз от България?

13 hours ago, KrisTerz said:

Как пък Реал един път не ги изостави късмета…. Англия ще я вземат този път, въпреки Саутгейт.

Националния на Испания е като испанския Реал . Те финали  почти не губят.,така както Реал Мадрид не губят. Испания има 5 финала и 4 победи на свтовни/европейски.

Шанса Англия да е шампион е колкото някой да бие Реал Мадрид на финал. Веднъж на 30-40години.Испания играе най-добрия футбол и е реклама за Европа  ако те са шампиони и кралете на Европа. Дали ще ги бутат ако имат нужда или друго ,но ще са те.

Съдия за финала - французин... На полуфинала Испания отстранява Франция и хоп, на финала ще свири французин. И за да е всичко под контрол четвърти съдия е боклука Марчиняк.

Съдия холандец повече щеше да приляга.

3 hours ago, ReD_Gerrard said:

Човек, какво ми държиш сметка кого подкрепям.

Феновете на италианските отбори подкрепят Италия. Феновете на испанските отбори подкрепят Испания. Феновете на немските отбори подкрепят Германия.

Само феновете на английските отбори не подкрепят Англия. Защо ли? Щото са отрепки. Където и да отидат правят вандалщини и си търсят боя. Целият футболен свят ги мрази и то си има защо.

Вчера имаше интервю с един скаузър, който се надяваше Холандия да бие 2:1, голмайстори Гакпо, Ван Дайк и Трент. То дори местните фенове на Ливърпул не подкрепят Англия - камо ли аз от България?

Е не така като Даруин с главата напред, де.  Не държа на никого сметка, просто се чудя. Никой не е длъжен да подкрепя Англия, нито да се възхищава. За феновете на Англия пък нищо не съм казвал! Идиоти има във всички нации.

Идеята ми е, че хейтът идва в повече. Подкрепяй който отбор искаш. Свободен свят! 

Англия бяха по-добри снощи и заслужено спечелиха!

Просто не обичам крайностите и обичам да бъда реален.

Това е.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...