Jump to content

Европейско първенство 2024

Recommended Posts

Едно, че Саутгейт е пълен олигофрен и второ ми се струва, че играчите им са тотално извън всякаква форма. Все едно гледам отбор от 80-90те, с такава скорост играят.

Те осмите чудеса на света Фоудън и Сака не знаят на кой свят се намират вие Арнолд. Целия, целия отбор на Англия никкъв го няма, не очаквах такива игри от тях

А Хърватия, не знам какво повече да направят с населениение от 3.5 млн души, освен да играят на челна стойка.

Бялата лястовица във футбола!

46 minutes ago, peterhammill said:

Не знам как английския футбол от брутално скоростен, физически доминиращ и директен(говоря и за Лигата), се превърна във тая пародия на тики- така. Реал Мадрид играят футбол по- близък до английския от  Бърнли, които  дробат топката по безумен начин. Като видя изнасяне  с 388 паса- вратаря на левио бег , левио на дефанзивния, аре пак назад, аре налево ит.н.и  ми се драйфа. То поне да го правеха като хората. 

Неслучайно Уест Хем взеха Конференциите с директния футбол а Мойс!  

А тоя Саутгейт е безумно страхлив треньор. Англия имат играчи, които са не  по- лоши от тези на Франция, Германия, Италия, Испания и въпреки това изглеждат като Рочдейл гости на Ливърпул в 3 кръг на ФА Къп!

Ефекта "Маншити на Гуардиола", колега. Ако Пепо беше мениджър на Фулъм примерно, точно никой друг тренер нямаше да го копира. Кинти + популярен мениджър = на дрисъка в който се превърна ВЛ. 

Още като беше в Барса, гледането на съхнеща боя бе по - интересно от играта им. 

Тез коментаторите не са ли гледали мачове на Италия досега.Броят колко били ударите на испанците и тн..Но често се получава така при Италия бият с два три удара и здрава защита катеначо.

Испанците ме изненадват супер приятно и са всичко, което англичаните трябваше да бъдат. Директен футбол, скорост по крилата, удари. Нищо общо с безумно тъпото тики-така, което играеха преди.

Тази Испания е страховита. Имат опит, имат и младост. Даже и дълга скамейка. 

За немците съм си, ама по-добре е в момента Испания. В един поток ли ще попаднат двата тима? 

Нико направо приключи Ди Лоренцо днес 😄

иначе Испания и Германия може да се срещнат на полуфинала, а Франция и Англия са в другия поток. Това ако и четирите отбора спечелят групата си де

16 hours ago, flyhorse0906 said:

Ингилизите обаче са тежко надценени.Цял сезон голям хайп около Фоудън, "извънземния" халф Райс и "най-доброто дясно крило в света" Сака и накрая се вижда колко струват.Даже сред тия играчи Белингам изглежда футболист, средна ръка.

Тука за Райс не съм съгласен,тоя ако го няма в средата ингилизите ще са разграден двор братче.

Може и в мен да е проблема , ама този Райс колкото и да го гледам не впечатлява.Върти се като пумпал.Напомня ми на Хендо на тая възраст.Те си знаят де.

Аз не мога да разбера защо не пуска Уортън , а мъчи Трент там. Галахър играе по- добре пред двамата опорни и то когато се играе висока преса. Тръгнал и без ляв бек. Трипиър е  извън форма, а и си е десен бек по принцип. Взел кюфтето Шоу, което е контузено.Пусни Гомез примерно. Не знам Чилуел контузен ли е? Повеждат в резултата и предоставят инициативата на съперника, ако ще този съперник да е и Малта! Последния читав треньор беше сър Боби Робсън, донякъде и Венейбълс. Оттам нататък тотал щета.

Те вече и в Чемпиъншип започнаха да предпочитат чуждестранни треньори, смятай местните на какво ниво са...Ще го видим и тоя Маккена от Ипсуич дето много го хвалят кплко струва.Ей го Греъм Потър една година е без работа и всеки вика "много е хубав вземи го ти".

22 minutes ago, flyhorse0906 said:

Те вече и в Чемпиъншип започнаха да предпочитат чуждестранни треньори, смятай местните на какво ниво са...Ще го видим и тоя Маккена от Ипсуич дето много го хвалят кплко струва.Ей го Греъм Потър една година е без работа и всеки вика "много е хубав вземи го ти".

Викаш, Манго направо да уволняват гологлавия холандец и да назначават Саутгейт 😜

12 minutes ago, Taipan said:

Викаш, Манго направо да уволняват гологлавия холандец и да назначават Саутгейт 😜

От твоята уста, в Божийте уши, може и да стане зимата

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...