Jump to content

Европейско първенство 2024

Recommended Posts

Този тъпунгер Южнапорта махна Трент и отборът им тръгна.

Някъде мярнах, че е дал най-много ключови пасове и е създал най-много положения в мача им, в който го смениха в 50 и някоя минута.

П.П.

54 - No player created more chances (3) or played more line-breaking passes in the final third (5) for England against Denmark than Trent Alexander-Arnold, despite him being subbed off in the 54th minute. Question.

1 hour ago, Stojkica said:

Този тъпунгер Южнапорта махна Трент и отборът им тръгна.

Някъде мярнах, че е дал най-много ключови пасове и е създал най-много положения в мача им, в който го смениха в 50 и някоя минута.

П.П.

Цялостно в трите мача е създал най-много положения от всички англичани.

1 hour ago, Bellamy said:

На мача Белгия-Украйна по-скучни са Англия 🙂 

Тук съм съгласен на 100%. Ако продължават така англетата ще има "it is not coming home... again" 😀

Англия големи калитари , падна им се Словакия 😄 да видим дали Саутгейт ще отпадне преди финала срещу тия спрели отбори. Нищо чудно да са с Австрия на полуфинала.

Портокалите объркаха класирането в групата, да ги е--.

Надявах се да не паднат и без победа за Чехия Англия да срещне Нидерландия.

Грузия (3.7 мил) си заслужи продължаването срещу Испания (48 мил)

Словакия (5.5 мил)  среща (57 мил) Англия - доста неравностойно.

Словения (2 мил) - Португалия ( 11 мил) - пак така

1 hour ago, baivan said:

Портокалите объркаха класирането в групата, да ги е--.

Надявах се да не паднат и без победа за Чехия Англия да срещне Нидерландия.

Грузия (3.7 мил) си заслужи продължаването срещу Испания (48 мил)

Словакия (5.5 мил)  среща (57 мил) Англия - доста неравностойно.

Словения (2 мил) - Португалия ( 11 мил) - пак така

Португалците постъпиха хитро като загубиха.Така срещат Словения вместо Унгария .Тогава Грузия отпада, Чехия също.Унгария щеше да участва вместо Грузия.Англия щеше да е с Холандия и т.н.Португалците подредиха както те искаха.

Румънския рефер на мача Чехия Турция се постара ,да помогне Румъния да не среща Холандия А Словения.За това не биваше да допуска Чехия да бие днес , но  никой не бе предвидил схемите на иберийци.Това обърна изцяло разпределението.Ако някой е гледал как беше жребия ме е разбрал.Мисля бай Иван го следи доста. 

Вие такива конспиративни теории развивате, кой нарочно от кой паднал и искал с еди кой си да играе. Отборите трябва да наемат цял екип да мисли и изчислява такива фантасмагории 🤣

Очаквах повече от унгарците и в частност от Собослай, ама явно не става и в националния. Трябваше да ги поведе, както Модрич толкова години води Хърватия. И той нещо горделив, звезда го играе. 

3 hours ago, Senzor said:

Вие такива конспиративни теории развивате, кой нарочно от кой паднал и искал с еди кой си да играе. Отборите трябва да наемат цял екип да мисли и изчислява такива фантасмагории 🤣

Чак пък конспиративни теории. Формата на турнира си го позволява. Във волейбола от край време е така. Спомням си от близкото минало как веднъж Бразилия ни легна, ако не се лъжа и ние бяхме с резервите. Бихме ги и те отидоха в по-лесния поток. 

Като гледаш как вчера всички отбори просто бухаха топката и всеки едва ли не крещеше "аз не искам, вкарай я ти", напрао конспирация. 

Мъка на мъките бяха последните 2 дни футбол. 

Ми Световното след 2 години представете си какво ще е, като са 12 групи по 4 отбора и 8 от 12 те трети се класират 😄 ще е двойно по-голямо схемаджийство

Но мен така повече ми харесва, щото иначе в оригиналния формат имаше много скучни групи, при които двата фаворита си бият първите мачове и последните двубои са протоколни без никакъв смисъл и интрига. Веднага се сещам за групата на Англия, Белгия, Тунис и Панама от СП 2018 😄

И новата схема за Световното, и новата схема за ШЛ (където шампиони участници са има - няма 50%) е направена така, че случайници да не се бъркат в делата на големите. Кинтите говорят, не футболът.

Джака топ5 халф в света последните 2 сезона?  Топ 10 без проблем.

ПП:
Преди  да се подиграете на  маратонките на Бентнерфена в студиото, помнете, че може да бъдете наказани за обида на потребител.  😄

8 minutes ago, stan4oo2 said:

За мен си порязаха датчаните.

Естествено.Няма как да допуснат домакина Германия да спре тук.Медали ще вземат или ще им ги дадат Въпроса е кой ще изгори покрай тях. 

Дано Дания сега ме опровергае и провали плана на хомото със свирката и ВАР

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...