Jump to content

Другите първенства 2024/25

Recommended Posts

Пеп Линдерс обаче е тотал щета в Австрия. Гледам Щурм Грац са ги изпънали 5:0 преди малко. Явно и втория му опит да води отбор ще приключи като първия, а трети може и да няма ...

19 minutes ago, paton said:

Пеп Линдерс обаче е тотал щета в Австрия. Гледам Щурм Грац са ги изпънали 5:0 преди малко. Явно и втория му опит да води отбор ще приключи като първия, а трети може и да няма ...

Ще напише още една книга как е мозъкът зад Клоп и ще си свирка с неустойката.

С отбора на Залцбург да бъдеш бит от Спарта Прага, Брест и Линц с общо 12:0 си е излагация.

9 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Ще напише още една книга как е мозъкът зад Клоп и ще си свирка с неустойката.

С отбора на Залцбург да бъдеш бит от Спарта Прага, Брест и Линц с общо 12:0 си е излагация.

За да е още по-смешно , Линдерс се стяга за световно клубно с редбул 🤣

Заели са последното 12то място.

Линдерс след първия си провал ,го върнаха в Ливърпул пак.Сега като са и двмата холандци да не вземе да го върнат и трети престой да има при нас.Очевидно е заплатаджийствал само 

• 2 weeks later...

Линдерс е точно както, ако не и по-зле от Желко Мозъка. Клоп направи много хора известни и им създаде някакъв ореол. Подозирам, че на негов гръб не само треньори, ами и директори направиха кариера и това, подозирам, че ще види съвсем скоро. 

13 minutes ago, tsbalabanov said:

Линдерс е точно както, ако не и по-зле от Желко Мозъка. Клоп направи много хора известни и им създаде някакъв ореол. Подозирам, че на негов гръб не само треньори, ами и директори направиха кариера и това, подозирам, че ще види съвсем скоро. 

Напълно възможно, дори доста вероятно да е така. 

Обаче аз пък си мисля какво печели Клоп да превъзнася некви хора къде за нищо не стават, освен едни бъдещи негативи към него, когато ги разкрият въпросните лица. 

В сми ще има: "Абе, Клопище... кво ми го хвалИ толко тоя/тая, като не може да се прибере вкъщи, ако му пребоядисам оградата на къщата?!?!?".

П.С. Постът не е лично към теб, просто се закачам към него, като последно мнение.

Клоп просто е велика душа и винаги ще хвали и защитава хората, които са около него. Малко са хората с такива принципи в днешно време, особенно на нивото на което той се подвизава. Да сте го чули да казва нещо лошо за Желко?

Толкова положения имаше в тоя мач, буквално почти всяка атака беше голова. Не знам нападателите ли бяха извънземни или защитниците тотал щета.

Евала, смела игра от Барселона на Бернабеу и ебаси разгрома. Обаче, съставът им е къс/контузии. Ще им е много трудно за титлата. Евала иначе как Флик съживи Лева, при Шави  се говореше как не става вече.

Just now, paton said:

Толкова положения имаше в тоя мач, буквално почти всяка атака беше голова. Не знам нападателите ли бяха извънземни или защитниците тотал щета.

Привидно изглеждаше, че са мега много, но Реал нямаха положения реално. 12 пъти излезнаха в засада. Много висока линия на защитата на Барселона при Флик.

2 minutes ago, paton said:

И двата отбора играха с висока защита. Едните обаче владеят магията на фалшивата засада, а другите не. Халфовете на Барса са един път, жалко че Байчетич го забихме в Австрия, а не в Каталуния.

След като изгледах сега как Ривал бяха унижени на Бернабеу, да не ми казвате, че Дарвин е слаб нападател и все в засада стои! 🤣 Видяхте ли прехвалената Костенурка Бапе какво прави - 8 засади и 0 гола 🤮 и другия противен бразилски циганин, дето ще ми вземе топките...т.е. златната топка, а най-добрия английски играч сега - Джуд??? Така, че добър си е наш Дарвинчо 😉

1 hour ago, J.N.K. said:

Много внимание отделяте тази година на циганския мач...

Когато Реал пада след като се опитват да изкупят пазара мбапета гнусни винисиуси (особено от някакви деца) винаги е празник.

7 hours ago, LiverpoolYNWA said:

Когато Реал пада след като се опитват да изкупят пазара мбапета гнусни винисиуси (особено от някакви деца) винаги е празник.

Що, Барса като пада не е ли пак празник? Както казваше баба ми, лека и пръст, един дол дренки са. 

7 hours ago, J.N.K. said:

Що, Барса като пада не е ли пак празник? Както казваше баба ми, лека и пръст, един дол дренки са. 

Не мисля, че са един дол дренки, едните залагат на бели технични юноши от школата, другите си купуват негри на килограм.