Jump to content

Другите първенства 2025/26

Recommended Posts

Моуриньо пое Фенербахче, президента им плаща луди пари за да се опитат да детронират Галатасарай.

Въпреки, че завършиха сезона с рекордните 99 точки, а Галата станаха шампиони със 102. Малко като нашите ситуации със Сити.

• Simply Red pinned this topic
  • 1 month later...
14 hours ago, Taipan said:

Тея Леверкузен и тази година продължават с победите в добавеното време / 100 мин /, направо вече е нереално това 😎

Имам чувството, че Алонсо този сезон тежко ще го приземят, дано не му повлияе на кариерата нататък. Все някога тези победи ще спрат да идват. Интересно е да видим Леверкузен в ШЛ как ще са.

48 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Имам чувството, че Алонсо този сезон тежко ще го приземят, дано не му повлияе на кариерата нататък. Все някога тези победи ще спрат да идват. Интересно е да видим Леверкузен в ШЛ как ще са.

Може и така да стане. Ей сега ми стана интересно и проверих - Аморим си седи в Португалия, а Ди Дзерби отишъл в Марсилия. Уж всички големи отбори ги искаха…..

16 minutes ago, oZZy said:

Може и така да стане. Ей сега ми стана интересно и проверих - Аморим си седи в Португалия, а Ди Дзерби отишъл в Марсилия. Уж всички големи отбори ги искаха…..

Де Зерби още миналата година му приключи хайпа, иначе в Марсилия според мен добри неща ще направи, те в поеследните години са тотално неадекватни, трудно ще е провал там.

Аморим като нищо и той да се закотви в Португалия, макар че него според мен ще го вземат някъде. Въпреки че Порто преди 2 седмици го обърна за Суперкупата от 3:0 до 3:4, което е чутовен резил 😄

4 hours ago, oZZy said:

Може би от толкова много дървета, не можем да видим гората, и ние сме си направили трансфера на века, но той не е на терена, а стои извън него 😉 

12 minutes ago, Bellamy said:

Тези Барселона, яко са в калта обаче  https://sportal.bg/news-2024082616481647872

Като тъпа кифла са изтеглила кредит за цици, после друг за нос,уши,устни.После още за още по нови цици нос и устни за да може да хване някой богаташ се заринала в дългове и заприличала на плашило

4 minutes ago, nikiniki said:

Като тъпа кифла са изтеглила кредит за цици, после друг за нос,уши,устни.После още за още по нови цици нос и устни за да може да хване някой богаташ се заринала в дългове и заприличала на плашило

Още си купувах вестник 7 дни спорт и там имаше една цяла страница с интервю накъв бивш съветник на клуба или нещо подобно. Та казваше, че Барса е болен клуб, визираше финансово и то това е още от преди страшните заплати/трансфери на Меси, Неймар, Коу и т.н.

9 minutes ago, Bellamy said:

7 дни спорт и там имаше една цяла страница

В гимназията ,последната страница на 7 дни спорт бе голям приятел във времената с почти никакъв интернет

Барса ще излязат от калта като прасе от кочина преди Коледа, но с тази разлика, че няма да ги заколят.

Не им гледайте дълговете - те са относителни,  разтегливи, платими, опростими.

Виждаме резултатите им на терена в близкото минало и бъдеще.

2023 - шампиони на Испания, 2024 - втори, 2025 как да е пак  в тройката поне.

С три леви крила за трите позиции не знам какво друго може да очакват. Само за Трент се притеснявам в ШЛ :sarcastic: 

Гледам, че Родриго е бил резерва пак, лятото дали няма да се разсърди, че е пренебрегван и да има война за него на пазара. Той поне и отдясно играе, ама май също е най-силен отляво.

• Simply Red changed the title to Другите първенства 2025/26