Jump to content

Шампионска Лига - 2024/25

Recommended Posts

ПСЖ са абсолютни неудачници в ШЛ, но имайки предвид, че половината ни отбор едвам ходи след първото полувреме на мачовете, то нямам никакви очаквания към този турнир. Финал с Нюкасъл и ВЛ трябва да са основните цели на отбора според мен.

Имаме 6 дни за подготовка на гостуването ни в Париж,

После преди реванша играем с най-слабия - Саут - малко пестеливо

и на реванша юруш към ушатата на макс ! 

Paris, runners-up in 2020, are paired with six-time winners Liverpool.

Те трябва да се страхуват от нас - историята повелява да ги бием.

За мен, този жребий, за съжаление, сами си го докарахме, с това че не направихме поне Х с ПСВ, тогава нямаше да има начин да са ПСЖ с/у нас,  а сега 80/20 за мен е възможността да отпаднем още на тази фаза !

Каквото сам си надробиш……🫤

Ако избутаме през ПСЖ, на четвъртфинала според мен ще минем сравнително лесно през Брюж/Вила. Но после на 1/2-финала ще ни чака най-вероятно Реал/Атлетико. И за мен сме дотам. Освен ако нещо не се случи в следващите няколко седмици и формата на отбора не се подобри значително. Макар че проблемите идват голяма част заради умората, което няма как да стане по-добре с напредването на времето.

8 minutes ago, S.G. said:

За мен, този жребий, за съжаление, сами си го докарахме, с това че не направихме поне Х с ПСВ, тогава нямаше да има начин да са ПСЖ с/у нас,  а сега 80/20 за мен е възможността да отпаднем още на тази фаза !

80/20 срещу ПСЖ? Които едва се класираха за елиминационната фаза? Кое точно те впечатли в ПСЖ? Че биха Сити, които паднаха от всеки в тоя период. Или защото с лекота отсраниха Брест?

9 minutes ago, baivan said:

Имаме 6 дни за подготовка на гостуването ни в Париж,

После преди реванша играем с най-слабия - Саут - малко пестеливо

и на реванша юруш към ушатата на макс ! 

Те трябва да се страхуват от нас - историята повелява да ги бием.

И три дни след реванша, финала с Нюкасъл! Ама, така е. Не е само за нас. Всички големи отбори, са с подобни тежки програми! ПСЖ, са доста силни в последно време, особено в атака и най-вече по фланговете. А, ние там, в момента не сме цъфнали и вързали! Не казвам, че със сигурност ще отпаднем, но шансовете са 50 на 50.

3 minutes ago, livernas said:

Не е само за нас. Всички големи отбори, са с подобни тежки програми!

Английските да!

Другите разцъкват с някакви селяци в тренировъчно темпо! И чат пат имат някой по- труден мач,кокото да не губят форма.

2 minutes ago, blunt said:

80/20 срещу ПСЖ? Които едва се класираха за елиминационната фаза? Кое точно те впечатли в ПСЖ? Че биха Сити, които паднаха от всеки в тоя период. Или защото с лекота отсраниха Брест?

ПСЖ, нямат нищо общо с отбора от началото на сезона, явно си ги гледал само с/у Сити ! Вече успешно се отърсиха от раздяла с М’ Бабе и сега са доста стикован отбор със супер остри крила ! Защитата им вече не изпоконтузена както предишните сезони и съм абсолютни сигурен, че ако не направим 2 мача на 110% от възможностите ни, няма да продължим!

П.С . Във първенството им е разходка в парка да си довършат сезона и да го спечелят, което за нас определено ще е напрежение до края !

1 minute ago, S.G. said:

П.С . Във първенството им е разходка в парка да си довършат сезона и да го спечелят, което за нас определено ще е напрежение до края !

Точно! Това е голямата разлика!

19 minutes ago, S.G. said:

Каква е разликата дали сме х или загуба, ние сме си първи?

3 minutes ago, peterhammill said:

Английските да!

Другите разцъкват с някакви селяци в тренировъчно темпо! И чат пат имат някой по- труден мач,кокото да не губят форма.

Няма спор! Точно така е. Но, това е "привилегията", да се състезаваш в най-тежкото и оспорвано първенство в света!Както се казва, на които не харесва, да се откаже и да напуска!

3 minutes ago, Kacharcheto said:

Може би, разликата е там, че с трите точки за ПСВ Айндхофен, класирането назад се е преподредило по такъв начин! Все пак, колегата който го е написал, може да каже какво има предвид. 

Е, точно затова такива като ФСГ нямат място в топ клубовете в Англия! В такъв тежък шампионат трябва да имаш два равностойни състава, а не 13- 14 души да ти изнасят сезона!

10 minutes ago, Kacharcheto said:

Това, че ПСВ, щеше да събере по- малко точки и ПСЖ щеше да е отиде над 15- то място, мн просто !

23 minutes ago, livernas said:

И три дни след реванша, финала с Нюкасъл! Ама, така е. Не е само за нас. Всички големи отбори, са с подобни тежки програми! ПСЖ, са доста силни в последно време, особено в атака и най-вече по фланговете. А, ние там, в момента не сме цъфнали и вързали! Не казвам, че със сигурност ще отпаднем, но шансовете са 50 на 50.

Дали ще е финала или мач от редовен кръг, все тая. Все е мач. Ако беше мача с Вила, пак щеше да кажеш същото.

2 minutes ago, peterhammill said:

Е, точно затова такива като ФСГ нямат място в топ клубовете в Англия! В такъв тежък шампионат трябва да имаш два равностойни състава, а не 13- 14 души да ти изнасят сезона!

Ами... Американски бизнесмени, сър.. Основно ги интересува, да излизат сметките в екселската таблица! Е, ако има и трофеи, добре дошло. Тогава вече са не само бизнесмени, а и герои, на които им пука за клуба! Ама, не е задължително! Да се печелят трофеи, имам предвид! Междудругото,  онези, тежко болните психически, феновете на Арсенал, и те така мислят, за техните си собственици янки!

3 minutes ago, demons_eye said:

Дали ще е финала или мач от редовен кръг, все тая. Все е мач. Ако беше мача с Вила, пак щеше да кажеш същото.

Да, така е. Имам предвид, че програмата ни, се сгъстява изключително много. Но, това е положението!

• Simply Red unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...