Jump to content

Шампионска Лига - 2024/25

Recommended Posts

21 minutes ago, Kacharcheto said:

За мене жребия е ок. Ще стават яки мачове с тези и съм уверен, че ще ги отстраним, финала ни е нарисуван с Барса.

“Финала на Барса” е нарисуван, искаш да кажеш, но с/у кой ще е, ич, ама ич, не е нарисувано 😁

6 minutes ago, S.G. said:

“Финала на Барса” е нарисуван, искаш да кажеш, но с/у кой ще е, ич, ама ич, не е нарисувано 😁

Може би е "нарисуван" за Реал - Барса? Ама както и да е. ПСЖ не са чак такова страшилище. Колко пъти са отстранявали големи отбори за ШЛ? Да беше срещу Реал, щях да разбера притесненията, ама срещу ПСЖ. Не, че искам да ги изкарам пълни бездарници. Ще си е тежичко, ама Ливърпул не Брест. 

Аз бих заложил на финал Интер - ПСЖ. На французите късметът има да им връща за миналата година. Освен това са много силни в момента. Не мога да си обясня този паритет на букмейкърите за първия мач в Париж.

Досега в турнирите 8 пъти сме играли с френски отбори на елиминация. Въпреки, че 5 пъти сме били печеливши в общия резултат и само 3 пъти сме губили, мачовете във Франция са  2 победи и 6 загуби, 3:12 голова разлика. Открояват се загуби с 0:3 срещу ПСЖ и срещу Страсбург. Хубавото е, че в мачовете на Анфийлд сме 7-0-1, само Марсилия вземат Х, но ни бият в реванша. А в реваншите след 0:3 бием с по 2:0 и това не е достатъчно.

Всеки сам да си прави изводите.

Момчета ситуацията е уин уин за нас или продължаваме напред отстранили един от отборите в най-добрс форма в момента и скрит фаврот зс мен за ШЛ или си почиваме по 5 дни и си се борим зс титлата като пичове с почивка и време за тренировки 🙂

Ами не знам дали е уин-уин. Минлата година отпадането от МЮ за купата (от печаливша позиция) бая ни разклати психически и влязохме в серия от слаби резултати, което ни лиши от отличията за 0 време. Този сезон също показваме такива колебания. Надявам се да не се стигне до подобен сценарий обаче. 

Това е уин-уин само в тефтерите на арсеналските фенове. И води в техния отбор до сезони до провал всеки път.

Не мога да се сетя за някой голям отбор да е окей с отпадане от ШЛ в елиминационната фаза...

Надявах се да не ни се паднат,но уви за сметка на предната фаза.Аз не виждам как ще ги остраним,колкото и да ми се иска.Бях споменал ,че отбора ни се намира в кофти форма и на някой не им хареса.Макар че вече след мача с Вила вече доста хора го припознават този момент.Честно казано няма да ми е болка да отпаднем.По добре да се средоточи отбора в ПШ.Тук същотото е като мача с Плимут,по добре на този етап да отпаднем,отколкото примерно дори и на финал.Поне ще е от отбор който няма да е срамно.Здраве да е,само да станем шампиони.Това трябва да ни е целта.

11 minutes ago, stenmark said:

Надявах се да не ни се паднат,но уви за сметка на предната фаза.Аз не виждам как ще ги остраним,колкото и да ми се иска.Бях споменал ,че отбора ни се намира в кофти форма и на някой не им хареса.Макар че вече след мача с Вила вече доста хора го припознават този момент.Честно казано няма да ми е болка да отпаднем.По добре да се средоточи отбора в ПШ.Тук същотото е като мача с Плимут,по добре на този етап да отпаднем,отколкото примерно дори и на финал.Поне ще е от отбор който няма да е срамно.Здраве да е,само да станем шампиони.Това трябва да ни е целта.

Да, аз също мисля така.. Но! Собствениците ни от ФСГ, едва ли са на това мнение! Много кинти, могат да се заработят, при достигане на финала в ШЛ. 

6 hours ago, peterhammill said:

Ливърпул очаквам да е с ПСЖ, Вила с Дортмунд, Челси с Бетис.

Дотук магията на 2/3 подейства. За съжаление не можах да помогна и на Ливърпул!

Сега предвиждам полуфинали:

За ШЛ; Реал- БДЖ и Интер- Барселона

За ЛЕ; Айнтрахт- Фелацио и Атлетик Билбао -Реал сосиедат/Лион

За ЛК; Бетис - Фиорентина и Легия Варшава- Рапид Виена

а ще съм супер доволен на:

Ливърпул- Арсенал и Дортмунд- Фейеноорд

Ман.Ю - Рейнджърс и Тотнъм- Бодьо/Глист

Лугано- Серкъл Брюж и Челси- Юргорден 

И разбира се трите купи на един адрес!

Поне мечтите са безплатни! 

7 minutes ago, Dacheff said:

Че жребият е тежък и ПСЖ са във форма - така е. Ама чак да не виждаме как изобщо ще ги отстраним ми идва малко в повече. До преди жребия бяхме фаворит на букитата за шампион, сега вече не знаем как ще победим ПСЖ.

Букитета хич не ме казсаят.Аз си гледам отбора и никога не залагам.Сега в неделя ще се видим на къде сме се запътили.

1 hour ago, Dacheff said:

Че жребият е тежък и ПСЖ са във форма - така е. Ама чак да не виждаме как изобщо ще ги отстраним ми идва малко в повече. До преди жребия бяхме фаворит на букитата за шампион, сега вече не знаем как ще победим ПСЖ.

Ако бяхме отбора от преди НГ, а и те, може и да си прав, но в момента- ние сме в не чак толкова добра серия във ВЛ, съчетана с неубедителни игри, а те пък обратно- навлязоха в убийствен моуд и само голям късмет и значително надскачане на нормалното ни в момента игрово поведение, може да ни донесе общ успех !

Затова казах, 80/20 % да ни отстранят, без оглед на Букмейкърите !

1 hour ago, blunt said:

Това е уин-уин само в тефтерите на арсеналските фенове. И води в техния отбор до сезони до провал всеки път.

Не мога да се сетя за някой голям отбор да е окей с отпадане от ШЛ в елиминационната фаза...

Трагедии правят феновете и президентите на отбори, които са хвърлили 20 трильона за трансфери и заплати. Държавници като Барса, Реал, кладенци като Сити, ПСЖ, Челси, и узурпатори като Байерн.

ПСЖ и Реал са коренна противоположност на Ливърпул. И двата отбора започнаха слабо, слаби резултати, кофти игра и постепенно напипаха ритъм и започнаха да бият наред. Ливърпул започна много силно, мачкаше всичко по пътя си, но лека полека започнахме да издишаме. Кой подход за провеждане на сезона е бил по правилен ще разберем съвсем скоро.

Когато играхме с ПСЖ и в единия мач ги бихме даже,

(като шест души от тогава са още при нас)

https://www.flashscore.bg/match/G6aodAlC/#/match-summary/lineups

не само че стигнахме финала, а и го спечелихме !

тогава на полуфинала беше много яката Барса, а сега може да е Реал.

И кво като(ако) е Реал бе? Нали вече ги бихме есента да им вземем страха.

https://www.flashscore.bg/match/SG7yOTV8/#/match-summary/match-summary

Историята се повтаря, но в ПЛ тогава ние гонихме Сити, а сега нас ни гонят.

Да сме живи и здрави само. 

20 hours ago, Dacheff said:

Абсолютно! Понякога имам чувството, че тук има доста деца. След всеки нeубедителен мач настава Апокалипсис и рязане на вени. Като бием, сме супер и сме за куадрапул (е вече не съвсем). И срещу РМ да се бяхме паднали (не, че имаше шанс), пак не сме "обречени", а камо ли срещу ПСЖ. Това не значи, че ни чака лесен мач, ама чак да нямаме шанс. Ние Блекбърн Роувърс ли сме? 

А бе, помня( ним) поне 3-4 случая дето сумати народ викаха, дайте ни Реал, имаме да им връщаме за 2018 и 3 пъти след това ни ощавиха наново😁

Казвам го, не защото сме обречени, а защото със сигурност, изтеглихме късата клечка мн. рано !

Влизането в другия поток, ни гарантираше почти безпроблемно отиване до 1/2 финала !

2 minutes ago, zigfridson said:

Пътя на Реал е разчистен ОТНОВО за спечелването на купата. 😡 Бахти няма отърване от тия. 

Разчистен е на Барса! Реал ще трябва да се справи с Атлетико и евентуално- Арсенал, нас/Псж и за финал Барса.

1 hour ago, zigfridson said:

Пътя на Реал е разчистен ОТНОВО за спечелването на купата. 😡 Бахти няма отърване от тия. 

Колега как Сити, Атлетико, Ливърпул/ПСЖ е чист път? Възможно най-трудната програма възможна е в моите очи.