Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2024/25

Simply Red

Recommended Posts

Диаз към момента на изтичане на договора си с нас, да е жив и и здрав, ще бъде на 30 г. и половина без некви дни. 

За играч, чието най-силно качество е скоростта или поне така показва до момента, мисля че е по-добре да бъде търсено решение с подмладяване в зоната, ако ще бъде ползван предимно на крилото, в центъра се видя, че по-скоро може да има епизодично избухване, не му пасва някакси там ролята. 

Няма как да знаем дали ще е някакво подобие на Салах и Суарез, поддържайки перфектна физическа форма след трийсетака и само да е виждал лазарета при медицинските прегледи, когато е подписвал с нас, за да му дадем нов договор, може и така да е.

При него по-притеснителното е, че влиза в някакви дупки, забива главата и уж всеки мач играе, а никакъв го няма. Ако приносът му ще е с честотата на приливите и отливите при пълнолуние на високосна година, вземайте му парата, купувайте някой по-млад и Слот да си го моделира както му харесва. 

Гакпо лятото ще навърши 26, Нунес също малко след него, ако остане де, същото важи и за Жота, който обаче ще е на 29 в края на тази година.

Някакви опции са все пак за този фланг, така че или да почваме да налагаме някой подходящ от школата или да цакаме и да идва нов.

Иначе по-скоро ще си го изцедиме Лучо колкото можем, освен ако не се затръшка да иска трансфер и т.н., ще си го изпратим без пари по живо, по здраво лятото на 2027, което също е приемлив вариант, защото ни дава по-дълъг времеви фронт за действие. 

Варианти много, само от другата страна да видим дали няма спешно да ни трябва високопрофилен играч или ще бъзикаме схемата с уингбекове и Нунес ще вкарва гол след гол, халфовете и те ще избухнат и секви такива теореми.

Чичо Скрудж: "Ало, Майкъл, пари нема-действайте!".

10 hours ago, Dacheff said:

Само минавам да кажа, че вече е 20-и януари, а нито един от тримата не е преподписал.

Тепърва ще става все по-хубаво.

| One train of thought is that Ibou Konate may wait to see the outcome of talks with Van Dijk, Salah and Alexander-Arnold before deciding his own future. [ @_pauljoyce ]

https://x.com/AnfieldEdition/status/1881404393293295642

Ами точно както си говорихме тук преди, нещата са свързани.

Ван Дайк също каза, че ще реши след като види накъде отива отбора и амбицията на шефовете.

На Конате също може би не му се играе с Куанса и Калвин Рамзи( примерен сценарии, ако Трент и Ван Дайк заминат, нашите не купят нови и примерно Брадли е наказан или контузен, напълно възможен сценарии..)

Ама това е някаква комедия. ВВД чака да види кого ще се привлече, за да преподпише. Конате чака ВВД и другите да преподпишат, за да преподпише и той. Не се купува никого, щото няма "правилни" и няма опортюнистик сайнингс, не се преподписва, щото финансовите параметри в клуба били ясни и нямало как. 

Всеки чака нещо да се случи, а това нещо зависи от чакащия и всеки седи и чака. 

Вчера ми светна в главата една хипотеза, която признавам може да бъде оборена доста лесно, а именно: Слот иска да построи свой отбор, с нови/от него изградени футболисти и характеристики и да наложи своята култура в клуба. А и това ще освободи сериозни финансови възможности. Поради тази причина и няма никакво движение около трансферите.

От друга страна, много нови футболисти и рязка промяна не води до нищо добро (справка: не 1-2 клуба в Англия). Освен това, това е и много сериозен риск за самия Слот. Ами ако не му излезе сметката? Ако няма старши да са пример за новите/младите? Ако играе вабанк с 4-5 нови за сметка на добри и наложили си футболисти?

Много въпроси, малко отговори, за съжаление.

Пичове, всичко зависи от това дали ще станем шампиони. Ако станем, дай Боже, няма как да не извадят кешовицата.....Ако това не направят, значи ще закопаят шампионски отбор и вече тогава наистина окончателно ще настроят феновете срещу себе си. Единствено под въпрос са Салах и Трент, но мисля, че при шампионска титла и този въпрос ще бъде разрешен.

1 hour ago, pehotineca said:

Ами точно както си говорихме тук преди, нещата са свързани.

Ван Дайк също каза, че ще реши след като види накъде отива отбора и амбицията на шефовете.

На Конате също може би не му се играе с Куанса и Калвин Рамзи( примерен сценарии, ако Трент и Ван Дайк заминат, нашите не купят нови и примерно Брадли е наказан или контузен, напълно възможен сценарии..)

Конате няма право да избира. Играч малко над средното ниво.

5 minutes ago, Dacheff said:

Стискайте палци да станем шампиони тая година, защото както се очертава, бъдещето не е хич светло и може това да ни е за доста години напред. 

И аз така мисля, просто наистина тази титла ни е нужна, за да ги стимулира ония отгоре... А, тия са си търговци искат с най-малко възможно изхарчени пари да имат огромна възвръщаемост. Не искат да ни продават,.затова.да.стоскаюе палци тази година да имаме и късмет.

В моят жилищен вход събираме пари за дограма вече 10 години. От 19 апартамента сме дали пари точно 5(с тая инфлация ще трябват още, ама това е друга тема). Останалите чакат другите да дадат. Това е тема на всяко събрание вече почти 10 години. 

Това във връзка с теорията за новия договор на Конате. И е прав. 

1 hour ago, pehotineca said:

Брат..Конате е един от най-добрите защитници в света. Без контузиите вече щеше да е твърд капитан на Франция.

В защитна линия с ВВД изглежда добре, както беше и Варан до Рамос. Личи си, че няма потенциал да води защитата. За мен е много под Матип като позициониране и разбиране на играта. Физически е звяр.

2 hours ago, Dacheff said:

Стискайте палци да станем шампиони тая година, защото както се очертава, бъдещето не е хич светло и може това да ни е за доста години напред. 

Нищо чудно след 1-2 сезона на самотек + мижава "подкрепа" от шефовете и на Бат' Арне да му "свърши бързо енергията" от техните чифутски номера.

Ей го плюещият маниак се разведе, за да не го разсейват с глупости, а да мисли само за схеми, оня катър подписа за не знам си колко години, сега ще вземат 1-2-3-ма, на лято поне още толкова и ходи прави по 90-100 точки, ако искаш нещо по-така.

Ония помияри пегемол са ясни, при първа възможност гледат да ни изгърбят, а ако няма такава - те си я създават. 

Много минуси, а малко плюсове нещо се получава в табличката.

3 hours ago, Dacheff said:

Тъкмо щях да пиша същия коментар.. доколкото си спомням след като спечелихме ШЛ и ВЛ в два поредни сезона, взехме Сеп ван ден Берг и Адриан 🤣..а това че вече сме 20ти януари и дори няма слухове за нови футболисти е скандално, както и че няма никакво развитие върху изтичащите договори. Единственият позитив, е че и основният ни конкурент все още не се е подсилил, но аз се замислям друго - като гледам Сити как харчат пари и се подсилват, очевидно там настроенията са че наказанието което ги чака очевидно ще е минимално, иначе няма никакъв смисъл да си купуват толкова футболисти, така че жална ни майка новия сезон.

Аз само се чудя, нали сме корпорация, нали има вертикална линия на мениджмънт и всеки репортва на тоя над него. Навсякъде по тия фирми се правят регулярни ревюта на постигнатото, било то на 6 месеца, било на година. До голяма степен тия ревюта са булшит празни приказки и разтягане на локуми, ама все има обективна част, с която да си "докажеш" работата.

Много искам да видя как Ричката Хюз се подготвя за такава среща и си събира постиженията... Какво ли ще сложи в тия резултати, дейба? Използвал е his incredible knowledge in italian да убеди Киеза да дойде ли? Бах тва постижение. 

На великия Ливърпул му трябват нови собственици с амбиция клуба да е над другите защото на Ливърпул му приляга.Нова трансферна политика задължително.Силни трансферни прозорци да се подобряваме непрекъснато.Да се продължи ремонта на стадиона.Тези ФСГ се изпята песен.Да се махат вече.Не приляга на Ливърпул Такива като тези търсещи само пари.Тодор Колев е казал има хора които са толкова бедни защото имат само пари.Ливърпул е повече от футболен клуб.Макар и не на първите места обаче си е и начин на живот.Инстируция е и заслужава друго собственици.Аз съм ФСГ вън веднага.Дано сме шампион от инерцията на Клоп. Само Ливърпул да върви и се развива .Трябват нови.Играчи.

1 hour ago, tsbalabanov said:

Какво ли ще сложи в тия резултати, дейба?

Ще напише точно това, което шефчетата му искат да видят:

"Изхарчихме 200 лв за Киеза. Арнолд не прие 80-милионен контракт. Със Салах и Ван Дайк още се чешем, за да видим ще спестим ли още 40 милиона за следващите две години. Екселът е в цветущо състояние."

Не знам защо си мислите, че на Слот му дреме на дедовия. Като го гледам колко е заинтерсован за трансфери. Не му дреме, вика си "Я съм си само треньор, да се оправят" и то си е така в края на краищата. На това е подписал и другата година мое и си хване капата, ако се сринем като игра.

46 minutes ago, Bellamy said:

Ако следващите години отбора върви добре, много хора, няма да имате право да се радвате... 😉

Съвсем приятелски те питам - ти вярваш ли, че с такава трансферна политика и отношение към звездите ни, ще вървим добре? 

Аз си мисля, че Ливърпул е превърнат в бизнес проект. Само че, клуба е нещо много повече от американска мъни играчка. Не искам да сме като Шити и Челски, но не искам и да се превръщаме в Арсенал!

13 minutes ago, HardRedRock said:

Съвсем приятелски те питам - ти вярваш ли, че с такава трансферна политика и отношение към звездите ни, ще вървим добре? 

Аз си мисля, че Ливърпул е превърнат в бизнес проект. Само че, клуба е нещо много повече от американска мъни играчка. Не искам да сме като Шити и Челски, но не искам и да се превръщаме в Арсенал!

Нищо лошо не съм видял от момчетата от Бостън, а пък, да не превръщаме в Арсенал, в кой смисъл, те си харчат доволно, друг е въпроса как, манго харчат доволно друг в въпроса как. 
За това имаме хора, които не позволяват да станем като манго.

В Арсенал се харчи общо взето за куци коне напоследък. И ние се мъчим да им подражаваме почти успешно.

А момчетата от Бостън харчат само ако има дебела продажба. Факта, че 3те ти големи звезди може и да си тръгнат без грам стинка да им вземем... ами не е ок. 

Какво правят янките в момента? Имаме крещяща нужда от ляв бек, централен защитник и минимум един дефанзивен халф. Нищо не правят! Повтарям, не искам да се купува на килограм а искам малко амбиция! Ливърпул като клуб го заслужава, привържениците го заслужават! Ако няма да се купува то тогава да се налагат момчета от школата по-често. Данс е ярък пример. Дарвин както мушна два оня ден, може да го чакаме за следващия до Март или Април.